juni 15, 2024
belle kostume til børn, belle udklædning til børn, belle kjole til børn, belle tøj til børn, belle børnekostumer, belle kostumer til børn, disney prinsesse kostume, disney kostumer, alletiders disney

Belle kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer din prinssese også om at være klædt ud som Belle til fastelavn? Så er et Belle kostume til børn lige sagen.

Skønheden og udyret er en kendt Disney-tegnefilm fra 1991, om den smukke Belle, der bliver holdt fanget af frygteligt monster.

Historien om Skønheden og Udyret kort fortalt:

Eventyret ’Skønheden og Udyret’ handler om den intelligente Belle, der ikke rigtig passer ind i landsbyen, hvor hun bor. Modsat de fleste andre i landsbyen holder hun utroligt meget af at læse. Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk.

I skovene et stykke væk fra landsbyen, bor Udyret på et forhekset slot, hvor alt inventaret og alle menneskene er blevet forvandlet. Denne forbandelses skyldes, at Udyret engang – da han endnu var menneske – afviste en gammel tiggerkone, der så viste sig at være en smuk troldkvinde. For at lære ham at elske og ikke dømme på det ydre, forheksede hun slottet. Betingelsen for at kunne blive menneske igen var, at han før sit 21. år måtte lære at elske og blive elsket.

Da hendes far Maurice en dag ikke vender tilbage efter han har været en tur på markedet, tager Belle dybt ind i skoven for at finde ham og finder hen til det forheksede slot.

Her er Belles far blevet taget til fange af Udyret og det er den kun ægte kærlighed der kan hæve forbandelsen og tiden er ved at rinde ud da hans 21. år nærmer sig med hastige skridt. 

Til trods for at Skønheden og Udyret har nogle år på bagen, er Belle stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Belle kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Belle tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Belle kostume til børn, se bare med her:

Disney Belle babykostume - Belle kostume til børn

Disney Belle babykostume

Dette yndige kostume er perfekt til små prinsesser, der drømmer om at efterligne Belle. Perfekt til den allerførste udklædningsfest! Der medfølger en gul smuk kjole med pufærmer og en nederdel med lag på lag-effekt med tylstof. Find kostumet hos PartyKing.

Disney Belle jubilæumsudgave børnekostume - Belle kostume til børn

Disney Belle jubilæumsudgave børnekostume

Lad din øjesten realisere prinsessedrømmene med denne flotte kjole. Børnekostumet består af en magisk smuk kjole i en gul farve, der efterligner Disney-prinsessen Belles kjole. Find kostumet hos PartyKing.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.47.21 - Belle kostume til børn

Belle vinterkostume

Vil dit barn klæde sig ud som en smuk prinsesse? Bliver det for koldt i dette nordiske klima med en ærmeløs kjole, findes der nu dette yndige Belle Vinter Børnekostume med tilhørende kappe! Kostumet inkluderer en super sød gul kjole med smukt mønster forneden, ærmer i et fløjlslook og et sødt mønster på maven samt en broche med motiv af Belle. Rundt om livet er der anvendt et gult tylstof. Der medfølger også en skinnende rød kappe med en hvid plyskrave. Find kostumet hos Partyking.

belle kostume til børn, belle udklædning til børn, belle kjole til børn, belle tøj til børn, belle børnekostumer, belle kostumer til børn, disney prinsesse kostume, disney kostumer, alletiders disney

Belle udklædning til børn

Super sød kjole til den yndige lille disney fan. Kjolen er oplagt til festlige lejligheder, fastelavn og leg i hjemmet.  Find den hos Temashop.

Great Pretenders Belle kjole til børn - Belle kostume til børn

Great Pretenders Belle kjole til børn

Belle kjole fra Great Pretenders med mange fine detaljer. Et unikt Belle kostume til børn som kan bruges til flere festelige lejligheder og leg i hjemmet. Find kostumet hos Kids-world.

Disney Belle kjole - Belle kostume til børn

Disney Belle kjole

Kostume fra Disney Princess med en skinnende, guldfarvet Belle-kjole med korte ærmer og fine tyldetaljer. Find kostumet hos PartyKing.

Disney Belle Kjole Børnekostume - Belle kostume til børn

Disney Belle Kjole Børnekostume

Lad barnet tage kjolen på, når eventyrets vidunderlige verden venter. Her får du en gul kjole med mange fine detaljer og med tryk af Belle på brystet. Find kostumet hos PartyKing.

Disney Belle Børnekostume - Belle kostume til børn

Disney Belle Børnekostume

Er Belle i høj kurs hjemme hos jer? Så vil denne kjole også blive det. Kostumet – som forvandler barnet til Belle – inkluderer en gul kjole med mange elegante detaljer såsom tylstof ved livet og skuldrene og smukke motiver af Belle på siden af maven. Find kostumet hos PartyKing.

Disney Belle kostume - Belle kostume til børn

Disney Belle kostume

Nu kan din datter forvandles til Belle så let som ingenting uden hjælp fra levende møbler og køkkenudstyr. Kostumet består af en kjole med mange fine detaljer. Find det hos PartyKing.

SE OGSÅ: Belle kostume til voksne

SE OGSÅ: Anna kostume til børn

Indlægget Belle kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!