august 9, 2020
belle kostume til børn, belle udklædning til børn, belle kjole til børn, belle tøj til børn, belle børnekostumer, belle kostumer til børn, disney prinsesse kostume, disney kostumer, alletiders disney

Belle kostume til børn

Drømmer din prinssese også om at være klædt ud som Belle til fastelavn? Så er et Belle kostume til børn lige sagen.

Skønheden og udyret er en kendt Disney-tegnefilm fra 1991, om den smukke Belle, der bliver holdt fanget af frygteligt monster.

Historien om Skønheden og Udyret kort fortalt:

Eventyret ’Skønheden og Udyret’ handler om den intelligente Belle, der ikke rigtig passer ind i landsbyen, hvor hun bor. Modsat de fleste andre i landsbyen holder hun utroligt meget af at læse. Hun afviser konstant den egocentrerede Gaston, og drømmer sig langt væk.

I skovene et stykke væk fra landsbyen, bor Udyret på et forhekset slot, hvor alt inventaret og alle menneskene er blevet forvandlet. Denne forbandelses skyldes, at Udyret engang – da han endnu var menneske – afviste en gammel tiggerkone, der så viste sig at være en smuk troldkvinde. For at lære ham at elske og ikke dømme på det ydre, forheksede hun slottet. Betingelsen for at kunne blive menneske igen var, at han før sit 21. år måtte lære at elske og blive elsket.

Da hendes far Maurice en dag ikke vender tilbage efter han har været en tur på markedet, tager Belle dybt ind i skoven for at finde ham og finder hen til det forheksede slot.

Her er Belles far blevet taget til fange af Udyret og det er den kun ægte kærlighed der kan hæve forbandelsen og tiden er ved at rinde ud da hans 21. år nærmer sig med hastige skridt. 

Til trods for at Skønheden og Udyret har nogle år på bagen, er Belle stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Belle kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Belle tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Belle kostume til børn, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.53.32 - Belle kostume til børn

Belle babykostume

Denne fine prinsessekjole i miniformat minder om den, Belle har på, når hun danser med sit stilfulde udyr. Med i købet følger der et nuttet hårbånd, som sætter prikken over i’et. Belle-kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er gul og hvid og har lyserøde detaljer. Find kostumet hos Partyking.

Disney belle børnekostume - Belle kostume til børn

Belle børnekostume

Klæd dig ud som Belle til Halloween, fastelavn eller udklædningsfesten! Du får en flot kjole, der er dekoreret med tyl og glimmer samt et matchende diadem. Bliv den allerflotteste til ballet med denne smukke kjole! Find kostumet hos Jollyroom.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.45.18 - Belle kostume til børn

Disney Belle kostume

Med denne smukke prinsessekjole bliver du lige så fin som Prinsesse Belle! Kjolen er gul, og den er pyntet med pailletter samt et portræt af Belle. Dette er en perfekt kjole til den lille prinsesse ved prinsessefødselsdagen eller en udklædningsfest. Kjolen er skøn at have på og herlig at snurre og danse i.
Kostumet består af en gul Belle-kjole i skinnende silke. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.47.21 - Belle kostume til børn

Belle vinterkostume

Vil dit barn klæde sig ud som en smuk prinsesse? Bliver det for koldt i dette nordiske klima med en ærmeløs kjole, findes der nu dette yndige Belle Vinter Børnekostume med tilhørende kappe! Kostumet inkluderer en super sød gul kjole med smukt mønster forneden, ærmer i et fløjlslook og et sødt mønster på maven samt en broche med motiv af Belle. Rundt om livet er der anvendt et gult tylstof. Der medfølger også en skinnende rød kappe med en hvid plyskrave. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.14.21 - Belle kostume til børn

Belle piggy back kostume

I visse eventyr er det prinsen, som kommer ridende for at redde prinsessen, men den seje Prinsesse Belle har taget sagen i egen hånd og sadlet sin Philippe! Iført dette børnekostume bliver din øjesten både Belle og hendes søde hest – galoppér afsted til nærmste udklædningsfest! Find kostumet hos Coolstuff.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.49.20 - Belle kostume til børn

Belle Børnekostume

Med denne fantastisk smukke kjole bliver ingenting helt normalt. Lysestager kan tale, og tekander ligeså. Et helt slot kan vækkes til live, mens de uhyrlige monstre kan blive til flotte prinser. Alt kan ske i eventyrets magiske verden! Belle-kostumet til børn er et sæt med en gul kjole samt en tiara, og det ligner derfor det outfit, Belle har på under dansen i Disneyfilmen “Skønheden og Udyret.” Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.51.14 - Belle kostume til børn

Belle børnekostume

Det er ikke svært at afgøre, om dette er Skønheden eller Udyret. Dette er selvfølgelig Belle! Og nu kan din datter forvandles til Belle så let som ingenting uden hjælp fra levende møbler og køkkenudstyr – du skal blot have fat i dette børnekostume. Bellekostumet inkluderer en skinnende gul kjole med en rød sløjfe samt motiv af Belle på maven. Find kostumet hos Partyking.

Belle kjole til børn - Belle kostume til børn

Belle deluxe kostume

Belle Deluxe Børn Kostume inkluderer en kjole, der ligner den som Belle i Skønheden og Udyret bærer, når hun danser med sin prins “Udyret”. Kjolen er lavet af gul polyester i forskellige udførelser. Den har lange, gennemsigtige ærmer, et Belle-mærke på brystet, et bælte bestående af gule roser og en puffet, lang skørtedel bestående af et rynket overlag med røde roser, et tyllag og et underskørt. Find det hos Partyking.

Disney prinsesse belle kostume - Belle kostume til børn

Belle luksus kostume

Lad dit barn føle sig som den smukke prinsesse Belle fra Skønheden og Udyret, men denne smukke kjole. Kjolen har rigtig mange fine detaljer og er oplagt til fødselsdag med Skønheden og Udyret tema, årets fastelavnsfest eller leg i hjemmet. Find kjolen hos Temashop.

Belle kostume til børn - Belle kostume til børn

Belle børnekostume

Dette smukke Belle kostume til piger er under officiel licens af Disney™ (sko ikke inklusiv). Kjolen er gylden i stof med satin effekt. På overdelen af denne prinsessekjole ses Belle™. Underdelen af denne kjole er halvlang med puff. Dette Belle™ kostume til piger er perfekt til en prinsessefødselsdag med veninderne. Find kostumet hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Belle kostume til voksne

SE OGSÅ: Anna kostume til børn

Indlægget Belle kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!