juni 2, 2023
Cars kostume til børn, cars udklædning til børn, cars tøj til børn, cars dragt til børn, mcqueen kostume til børn, mcqueen udklædning til børn, cars 3, cars kostumer, cars børnekostumer, alletiders disney

Cars kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Cars, så er et Cars kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

I august 2017 ramte Disney pixar Cars 3 (Biler 3) Danmarks biografer og mon ikke filmen vil blive lige så stort et hit, som de tidligere udgaver?

Om Cars 3 filmen

Den legendariske racerbil Lynet McQueen tvinges pludselig ud af den sport, han elsker, da en ny generation af flamboyante racebiler overtager racerbanen. Kun med hjælp fra den unge og ivrige racebilstekniker Cruz Ramirez, der selv har en plan om at vinde og med inspiration fra den tidligere fantastiske Doc Hudson Hornet, kan Lynet McQueen finder en vej tilbage til sit fag. Til trods for at Lynet McQueens rejse tager nogle uventede drejninger, viser #95, at han stadig er en racekøremester, da han indtager den største scene til Stempel Cup racerløbet.

Cars kostume til børn er oplagt til både fastelavn, til fødselsdagen med Cars tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2019 02 16 kl. 00.47.34 - Cars kostume til børn

 

Cars kostume til børn

Her er et kostume med masser af fart i. Det har et design fra Cars 3-filmen, og det får dig til at se ud som en racerkører. Som barn er man måske lidt for ung til at måtte sidde i en rigtig racerbil, men der findes ingen grund til ikke at se ud som en racerkører. Det handler faktisk ikke om kørekortet, det handler om attitude. Racing McQueen Cars 3 Børnekostume får dig til at se ud som en rigtig racerkører. Her indgår både jumpsuit og kasket. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Cars kageprint

SE OGSÅ: Cars julekalender

Indlægget Cars kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!