august 9, 2022
tornerose kostume til voksne, tornerose udklædning til voksne, tornerose kjole til voksne, tornerose voksenkostume, tornerose kostumer til voksne, disney prinsesse kostume til voksne, disney prinsesse udklædning til voksne, disney prinsesse kjole til voksne, disney voksenkostumer, disney kostumer til voksne, alletiders disney

Tornerose kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med eventyret om Tornerose? Så er et Tornerose kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Hvem holder ikke af den eventyrlige fortælling om Tornerose. Tornerose er en tegnefilm fra 1959 produceret af Walt Disney og udgivet den 26. december 1959 i Danmark. Den 16. i rækken af Disneys klassikere.

Kort om Tornerose eventyret; “Hele kongeriget jubler da prinsesse Aurora bliver født. Alle undtagen den onde fe, som fuld af misundelse udøser en forbandelse: at prinsessen før sin 16 års fødselsdag skal stikke sig på en ten og falde i en evig søvn! Men Auroras gudmødre, de tre gode feer, bruger deres gode kræfter og får mildnet forbandelsen til at prinsessen kan vækkes til live, hvis hun får et elskovskys af en prins…”

Selvom Tornerose har en del år på bagen, er hun stadig en elsket figur hos mange:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.27.39 - Tornerose kostume til voksne

Tornerose voksenkostume

Mind andre om, at “sand kærlighed venter” ved at portrættere Tornerose til din næste udklædningsfest. Tornerose-kostumet inkluderer en elegant lyserød kjole med tylærmer, dekorative kanter og en
pynterose på forsiden. Der medfølger også en guldfarvet tiara til hovedet. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.30.07 - Tornerose kostume til voksne

Tornerose kostume

Klæd dig ud som den fagre og smukt syngende Tornerose for en dag! Denne flotte kjole er lavet af satin og tyl med rynkede partier. Mere prinsesseagtigt end dette bliver det ikke! Tornerose Budget Kostume er en sød, lang kjole, der er inspireret af Tornerose. Kjolen er lys- og mørk lyserød. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Askepot kostume til voksne

Indlægget Tornerose kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Tornerose kostume til voksne

Comments are closed.

error: Content is protected !!