november 30, 2023
snehvide kostume til børn, snehvide udklædning til børn, snehvide kjole til børn, snehvide børnekostumer, snehvide babykostumer, snehvide kostumer til baby, snehvide kostumer til børn, snehvide baby kostume, disney baby kostume, disney børne kostume, disney prinsesse kostume, alletiders disney

Snehvide kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med eventyret om den skønne Snehvide? Så er et Snehvide kostume til børn lige sagen til den kommende børnefødselsdag eller temafest.

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?

Snehvide er kendt fra eventyret “Snehvide” af brødrene Grimm. Snehvide er en kongedatter. Hun er den smukkeste i verden; med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Da hendes stedmor dronningen anskaffer sig et spejl, der fortæller hvem der er den smukkeste i landet, bliver hun misundelig, da dét siger Snehvide. Snehvide må flygte ud i skoven, hvor hun søger ly i dværgenes hytte.  Og derfra starter historien om Snehvide og de 7 små dværge.

Til trods for at Snehvide år de 7 små dværge har mange år på bagen, er Snehvide stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Snehvide kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Snehvide tema eller til leg i hjemmet.

Eventyrfiguren Snehvide har været en klar favorit for både de store og de små helt tilbage fra slutningen af 1930’erne, hvor filmen udkom. Nu kan dit barn klæde sig ud som den smukke pige og føle sig virkelig fin til udklædningsfesten. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snehvide kostume til børn, se bare med her:

disney snovit klanning barn maskeraddrakt 96278 1 disney snovit klanning barn maskeraddrakt 96278 2 disney snovit klanning barn maskeraddrakt 96278 3 Disney Snehvide Kjole Børnekostume - Snehvide kostume til børn
Disney Snehvide Børnekostume

Iført denne klassiske kjole taget fra “Snehvide og De Syv Dværge” er det naturligvis dit barn, som bliver den smukkeste ved udklædningsfesten. Et herligt kostume til leg i hjemmet og udklædningsfesten. Find kostumet hos PartyKing.

Snehvide børnekostume budget - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume budget

Har du et barn der elsker Snehvide? Så vil dette kostume helt sikkert vække lykke.
Snehvide-kostumet indeholder en utroligt flot kjole med detaljer, der minder om Snehvides. Find det hos PartyKing.

Disney snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Disney Snehvide kostume

Skal dit barn klædes ud som en af Disneys mest kendte karakterer; Snehvide? Dette Snehvide kostume er oplagt til barnet som ikke er vild med et kæmpe skørt. Kostumet består af en simpel kjole. Find kjolen hos Temashop.

Snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Snehvide Fairytale Børnekostume er en vellavet kjole som efterligner Snehvides kjole. Dette kostume har en stor gul kjole med et blåt bryst, et motiv af snehvide på samt en stor hvid krave og lyseblå skuldre. Kjolen passer til alle anledninger. Find kostumet hos PartyKing.

Snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

I smukke kjole vil dit barn få mulighed for at opfylde sin drøm om at leve som prinsesse for en dag. Perfekt til kostumefester eller temafødselsdage, men også til at have derhjemme i udklædningskassen til sjove og kreative lege. Snehvide Børnekostume er i farverne rødt, blåt og gult og ligner den kjole, som eventyrprinsessen Snehvide bærer. Den gule kjole har et ydre lag af tyl, og på brystet sidder røde pailletter for at gøre kjolen ekstra festlig. Rødt diadem med sløjfe indgår også. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Askepot kostume til børn

Indlægget Snehvide kostume til børn indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Snehvide kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!