juli 26, 2021
snehvide kostume til børn, snehvide udklædning til børn, snehvide kjole til børn, snehvide børnekostumer, snehvide babykostumer, snehvide kostumer til baby, snehvide kostumer til børn, snehvide baby kostume, disney baby kostume, disney børne kostume, disney prinsesse kostume, alletiders disney

Snehvide kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med eventyret om den skønne Snehvide? Så er et Snehvide kostume til børn lige sagen til den kommende børnefødselsdag eller temafest.

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?

Snehvide er kendt fra eventyret “Snehvide” af brødrene Grimm. Snehvide er en kongedatter. Hun er den smukkeste i verden; med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Da hendes stedmor dronningen anskaffer sig et spejl, der fortæller hvem der er den smukkeste i landet, bliver hun misundelig, da dét siger Snehvide. Snehvide må flygte ud i skoven, hvor hun søger ly i dværgenes hytte.  Og derfra starter historien om Snehvide og de 7 små dværge.

Til trods for at Snehvide år de 7 små dværge har mange år på bagen, er Snehvide stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Snehvide kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Snehvide tema eller til leg i hjemmet.

Eventyrfiguren Snehvide har været en klar favorit for både de store og de små helt tilbage fra slutningen af 1930’erne, hvor filmen udkom. Nu kan dit barn klæde sig ud som den smukke pige og føle sig virkelig fin til udklædningsfesten. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snehvide kostume til børn, se bare med her:

Snehvide babykostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide babykostume

Har den yngste valgt Snehvide som sin yndlingsprinsesse, har vi en super sød lille dragt til næste fest. Kjolen ligner den klassiske Snehvide-kjole. Med i købet følger der et sødt hårbånd, som fuldender udseendet. Snehvide-kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af satin og tyl. Den er blå, lyseblå, gul og rød med en hvid krave. Den har korte pufærmer og et puffet, gult tylskørt med blåt bånd langs kanten. På brystet finder man teksten “Snow White”. På kraven sidder der en rød stofrose, mens der ved hofterne er et blåt satinparti samt et rødt bånd med en rød rose foran. Find kostumet hos Partyking.

Snehvide kjole - Snehvide kostume til børn

Snehvide kjole

Den 21. december 1937 var der verdenspremiere fra Snehvide og de syv dværge. Det var, som man siger, ikke i går. Men filmen er stadig lige elsket blandt både børn og voksne, og nu er den officielle kjole endelig kommet! Giv den som gave til en, der er helt skør med Snehvide! Her får du en fin kjole i polyester med motiv fra filmen Snehvide. Find kjolen hos Partyking.

great pretenders snehvide kostume - Snehvide kostume til børn

Great pretenders snehvide kostume

Det perfekte kostume når dit barn vil lege Snehvide for en dag. Dette Great pretenders Snehvide kostume består af en prinsessekjole med mange fine detaljer. Find det hos Kids-world.

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 21.32.37 - Snehvide kostume til børn

Snehvide kostume

Lille Spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her? Iført denne fantastisk smukke kjole med kappe bliver du Snehvide og er den smukkeste i kongeriget. Find kostumet hos Temashop.

snehvide kostume til børn - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Dette er en smuk kjole, som ser ud præcis som Snehvides kjole fra Disney-filmene. Den har alt, hvad en prinsessekjole skal have: den glitrer, den har pufærmer, den har mange fine detaljer og selvfølgelig medfølger der et diadem. Tag nu blot ikke en bid af æblet! Snehvide Glitrende Børnekostume er en glitrende kjole, som ser ud som Snehvides kjole. Underdelen er gul, overdelen er blå med røde og guldfarvede detaljer og den har korte pufærmer. Kjolen har en hvid høj krave. Den er fremstillet i 100 % polyester. En guldfarvet tiara med røde sten medfølger. Find kjolen hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.05.38 - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Denne flotte kjole fra Disneys Snehvide kommer garanteret til at imponere alle skovens dyr – og selvfølgelig også de syv små dværge! Sørg nu for at dit barn holder sig langt væk fra den uhyggelig dronning og hendes æbler. De ser sikkert rigtig appetitvækkende ud, men de har en ækel effekt på den som tager sig en bid!
Snehvide Børnekostume Premium inkluderer en højkvalitets kjole. Kjolen er mørkeblå, lyseblå, rød, hvid og gul, og den er lavet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

Disney snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Disney Snehvide kostume

Skal dit barn klædes ud som en af Disneys mest kendte karakterer; Snehvide? Dette Snehvide kostume er oplagt til barnet som ikke er vild med et kæmpe skørt. Kostumet består af en simpel kjole. Find kjolen hos Temashop.

Snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

I smukke kjole vil dit barn få mulighed for at opfylde sin drøm om at leve som prinsesse for en dag. Perfekt til kostumefester eller temafødselsdage, men også til at have derhjemme i udklædningskassen til sjove og kreative lege. Snehvide Børnekostume er i farverne rødt, blåt og gult og ligner den kjole, som eventyrprinsessen Snehvide bærer. Den gule kjole har et ydre lag af tyl, og på brystet sidder røde pailletter for at gøre kjolen ekstra festlig. Rødt diadem med sløjfe indgår også. Find kostumet hos Partyking.

snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Ankom til fødselsdagsfesten udklædt som snehvide! Dans med de syv dværge, og mød en flot prins, men uanset hvad du gør, må du ikke tage en bid af et æble. Det kan nemlig være blevet forgiftet af den onde stedmor. Her får du en rød, blå og gul kjole med mange flotte, glitrende detaljer og en hvid krave. Find kostumet hos Partyking.

Snehvide kostume til børn - Snehvide kostume til børn

Snehvide kostume til børn

Snehvide er den smukkeste i verden, i hvert fald ifølge den onde stedmors spejl. Iført denne kjole vil du føle dig som fødselsdagsfestens smukkeste prinsesse. Her får du en rød, blå og gul kjole med mange flotte detaljer og print af Snehvide på brystet. Find kostumet hos Partyking.

snehvide kostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide kostume

Har du et barn der drømmer om at være Snehvide for en dag? Så er dette kostume helt oplagt og kan bruges igen og igen. Kostumet er simpelt og består af en kjole og et tilhørende hårbånd. Find det hos Temashop.

SE OGSÅ: Askepot kostume til børn

Indlægget Snehvide kostume til børn indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Snehvide kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!