Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Snehvide kostume til børn - Alletiders Disney
juni 2, 2023
snehvide kostume til børn, snehvide udklædning til børn, snehvide kjole til børn, snehvide børnekostumer, snehvide babykostumer, snehvide kostumer til baby, snehvide kostumer til børn, snehvide baby kostume, disney baby kostume, disney børne kostume, disney prinsesse kostume, alletiders disney

Snehvide kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med eventyret om den skønne Snehvide? Så er et Snehvide kostume til børn lige sagen til den kommende børnefødselsdag eller temafest.

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?

Snehvide er kendt fra eventyret “Snehvide” af brødrene Grimm. Snehvide er en kongedatter. Hun er den smukkeste i verden; med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Da hendes stedmor dronningen anskaffer sig et spejl, der fortæller hvem der er den smukkeste i landet, bliver hun misundelig, da dét siger Snehvide. Snehvide må flygte ud i skoven, hvor hun søger ly i dværgenes hytte.  Og derfra starter historien om Snehvide og de 7 små dværge.

Til trods for at Snehvide år de 7 små dværge har mange år på bagen, er Snehvide stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Snehvide kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Snehvide tema eller til leg i hjemmet.

Eventyrfiguren Snehvide har været en klar favorit for både de store og de små helt tilbage fra slutningen af 1930’erne, hvor filmen udkom. Nu kan dit barn klæde sig ud som den smukke pige og føle sig virkelig fin til udklædningsfesten. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snehvide kostume til børn, se bare med her:

Snehvide kjole - Snehvide kostume til børn

Snehvide kjole

Den 21. december 1937 var der verdenspremiere fra Snehvide og de syv dværge. Det var, som man siger, ikke i går. Men filmen er stadig lige elsket blandt både børn og voksne, og nu er den officielle kjole endelig kommet! Giv den som gave til en, der er helt skør med Snehvide! Her får du en fin kjole i polyester med motiv fra filmen Snehvide. Find kjolen hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.05.38 - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Denne flotte kjole fra Disneys Snehvide kommer garanteret til at imponere alle skovens dyr – og selvfølgelig også de syv små dværge! Sørg nu for at dit barn holder sig langt væk fra den uhyggelig dronning og hendes æbler. De ser sikkert rigtig appetitvækkende ud, men de har en ækel effekt på den som tager sig en bid!
Snehvide Børnekostume Premium inkluderer en højkvalitets kjole. Kjolen er mørkeblå, lyseblå, rød, hvid og gul, og den er lavet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

Disney snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Disney Snehvide kostume

Skal dit barn klædes ud som en af Disneys mest kendte karakterer; Snehvide? Dette Snehvide kostume er oplagt til barnet som ikke er vild med et kæmpe skørt. Kostumet består af en simpel kjole. Find kjolen hos Temashop.

Snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Snehvide Fairytale Børnekostume er en vellavet kjole som efterligner Snehvides kjole. Dette kostume har en stor gul kjole med et blåt bryst, et motiv af snehvide på samt en stor hvid krave og lyseblå skuldre. Kjolen passer til alle anledninger. Find kostumet hos PartyKing.

Snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

I smukke kjole vil dit barn få mulighed for at opfylde sin drøm om at leve som prinsesse for en dag. Perfekt til kostumefester eller temafødselsdage, men også til at have derhjemme i udklædningskassen til sjove og kreative lege. Snehvide Børnekostume er i farverne rødt, blåt og gult og ligner den kjole, som eventyrprinsessen Snehvide bærer. Den gule kjole har et ydre lag af tyl, og på brystet sidder røde pailletter for at gøre kjolen ekstra festlig. Rødt diadem med sløjfe indgår også. Find kostumet hos Partyking.

snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Ankom til fødselsdagsfesten udklædt som snehvide! Dans med de syv dværge, og mød en flot prins, men uanset hvad du gør, må du ikke tage en bid af et æble. Det kan nemlig være blevet forgiftet af den onde stedmor. Her får du en rød, blå og gul kjole med mange flotte, glitrende detaljer og en hvid krave. Find kostumet hos Partyking.

snehvide kostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide kostume

Har du et barn der drømmer om at være Snehvide for en dag? Så er dette kostume helt oplagt og kan bruges igen og igen. Kostumet er simpelt og består af en kjole og et tilhørende hårbånd. Find det hos Temashop.

Disney Snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Disney Snehvide børnekostume

Klæd dig ud som Snehvide til Halloween, fastelavn eller udklædningsfesten! Du får en flot kjole, der er dekoreret med tyl og glimmer samt et matchende diadem. Find kostumet hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Askepot kostume til børn

Indlægget Snehvide kostume til børn indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Snehvide kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!