juli 5, 2020
snehvide kostume til børn, snehvide udklædning til børn, snehvide kjole til børn, snehvide børnekostumer, snehvide babykostumer, snehvide kostumer til baby, snehvide kostumer til børn, snehvide baby kostume, disney baby kostume, disney børne kostume, disney prinsesse kostume, alletiders disney

Snehvide kostume til børn

Har du et barn der er vild med eventyret om den skønne Snehvide? Så er et Snehvide kostume til børn lige sagen til den kommende børnefødselsdag eller temafest.

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?

Snehvide er kendt fra eventyret “Snehvide” af brødrene Grimm. Snehvide er en kongedatter. Hun er den smukkeste i verden; med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Da hendes stedmor dronningen anskaffer sig et spejl, der fortæller hvem der er den smukkeste i landet, bliver hun misundelig, da dét siger Snehvide. Snehvide må flygte ud i skoven, hvor hun søger ly i dværgenes hytte.  Og derfra starter historien om Snehvide og de 7 små dværge.

Til trods for at Snehvide år de 7 små dværge har mange år på bagen, er Snehvide stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne. Snehvide kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Snehvide tema eller til leg i hjemmet.

Eventyrfiguren Snehvide har været en klar favorit for både de store og de små helt tilbage fra slutningen af 1930’erne, hvor filmen udkom. Nu kan dit barn klæde sig ud som den smukke pige og føle sig virkelig fin til udklædningsfesten. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snehvide kostume til børn, se bare med her:

Snehvide babykostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide babykostume

Dette er en supersød kjole, når din lille baby skal til fastelavn eller klædes ud til en børnefødselsdag eller halloweenfesten. Det er en rigtig prinsessekjole med alt, hvad man kan ønske sig af herlige farver, fine detaljer og alt muligt sødt! Kostumet får de små til at ligne Snehvide fra Disneys film. Kjolen er blå og gul med hvide og røde ærmer. Den har mange fine detaljer såsom krave og pufærmer. Find det hos Partyking.

Snehvide babykostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide babykostume

Har den yngste valgt Snehvide som sin yndlingsprinsesse, har vi en super sød lille dragt til næste fest. Kjolen ligner den klassiske Snehvide-kjole. Med i købet følger der et sødt hårbånd, som fuldender udseendet. Snehvide-kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af satin og tyl. Den er blå, lyseblå, gul og rød med en hvid krave. Den har korte pufærmer og et puffet, gult tylskørt med blåt bånd langs kanten. På brystet finder man teksten “Snow White”. På kraven sidder der en rød stofrose, mens der ved hofterne er et blåt satinparti samt et rødt bånd med en rød rose foran. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 21.32.37 - Snehvide kostume til børn

Snehvide kostume

Lille Spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her? Iført denne fantastisk smukke kjole med kappe bliver du Snehvide og er den smukkeste i kongeriget. Find kostumet hos Temashop.

snehvide kostume til børn - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Dette er en smuk kjole, som ser ud præcis som Snehvides kjole fra Disney-filmene. Den har alt, hvad en prinsessekjole skal have: den glitrer, den har pufærmer, den har mange fine detaljer og selvfølgelig medfølger der et diadem. Tag nu blot ikke en bid af æblet! Snehvide Glitrende Børnekostume er en glitrende kjole, som ser ud som Snehvides kjole. Underdelen er gul, overdelen er blå med røde og guldfarvede detaljer og den har korte pufærmer. Kjolen har en hvid høj krave. Den er fremstillet i 100 % polyester. En guldfarvet tiara med røde sten medfølger. Find kjolen hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.05.38 - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

Denne flotte kjole fra Disneys Snehvide kommer garanteret til at imponere alle skovens dyr – og selvfølgelig også de syv små dværge! Sørg nu for at dit barn holder sig langt væk fra den uhyggelig dronning og hendes æbler. De ser sikkert rigtig appetitvækkende ud, men de har en ækel effekt på den som tager sig en bid!
Snehvide Børnekostume Premium inkluderer en højkvalitets kjole. Kjolen er mørkeblå, lyseblå, rød, hvid og gul, og den er lavet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 12.52.46 - Snehvide kostume til børn

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her? Det er naturligvis dig, når du bærer dette Snehvide-kostume! Bliv en rigtig klassisk Disneyprinsesse til udklædningsfesten, men undgå gerne at spise æbler! Find kostumet hos Coolstuff.

Snehvide børnekostume - Snehvide kostume til børn

Snehvide børnekostume

I smukke kjole vil dit barn få mulighed for at opfylde sin drøm om at leve som prinsesse for en dag. Perfekt til kostumefester eller temafødselsdage, men også til at have derhjemme i udklædningskassen til sjove og kreative lege. Snehvide Børnekostume er i farverne rødt, blåt og gult og ligner den kjole, som eventyrprinsessen Snehvide bærer. Den gule kjole har et ydre lag af tyl, og på brystet sidder røde pailletter for at gøre kjolen ekstra festlig. Rødt diadem med sløjfe indgår også. Find kostumet hos Partyking.

Disney snehvide kostume til børn - Snehvide kostume til børn

Snehvide kostume til børn

Dette Snehvide™-kostume til piger er lavet under officiel licens fra Disney™. Det består af en kjole, en kappe og en hårbøjle (sko er ikke inkluderet). Kjolen har korte pufærmer og er lavet i blå og rød. Busten er marineblå i veloureffekt. Den er pyntet med en lyseblå kant samt rød snørring. Der er printet et billede af Snehvide™ på forsiden. Kjolen har en stor krave i skinnende hvid. Bunden af kjolen er lavet i gult satinstof. Kostumet lukkes i ryggen med velcro. Der følger en rød satinkappe med der sættes på ryggen med velcro. For at fuldende kostumet følger en hårbøjle med en rød sløjfe med. Dette fantastiske kosutme er perfekt til at blive en ægte Disney-prinsesse til en fødselsdag eller udklædningsfest! Find det hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Askepot kostume til børn

Indlægget Snehvide kostume til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Snehvide kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!