juni 5, 2020
Disney nissehue med navn, navn på nissehue, disney gaver med navn, disney kalendergaver, disney adventsgave, disney julegave, alletiders gave, anders and nisse hue, walt disney nissehue, alletiders disney, disney gaver, disney jul

Disney nissehue med navn

De fleste børn elsker Disney og jul, gør årets december mere magisk med en Disney nissehue med navn på.

Ventetiden til juleaften kan være svær både for børn og voksne, særligt for børn kan julemåneden føles som om den snegler sig af sted.  Julen er en af de største højtider, og hele december måned fejres højtiden med nissehuer og god stemning. Den typiske udgave er en klassisk rød nissehue med hvid kant. Vi er store fan af personlige gaver, derfor har de fleste medlemmer i familien også allerede deres helt egen nissehue med navn. Nu kan alle flittige små julehjælpere få deres egen unikke nissehue med navn på og se frem mod juleaften med fornyet spænding, og mon ikke ventetiden går lidt hurtigere, når man kan gå rundt med sin personlige nissehue hele december?

Gør julen lidt mere magisk i år med en Disney nissehue med navn på.

Skærmbillede 2018 11 05 kl. 10.34.20 - Disney nissehue med navn

Nissehue med Disney motiv og eget navn

Rigtig sød nissehue med navn og et flot motiv med Disneys Anders And. En nissehue med navn, der kan tages med i børnehave og skole, der samtidig er let at genkende da barnets navn er på.

Printet er Øko-Tex® certificeret og PVC frit. Det varmes ned i stoffet og holder derfor i årevis uden at ændre sig. Nissehuen passer børn med en hovedstørrelse på ca. 56 cm.

Størrelse: 40 x 30 cm.
Materiale: Filt

Find Disney nissehue hos Babyshower.

Du kan skrive et fornavn. OBS. Er det et langt navn, bliver skriften lille.

Tip: Er nissehuen for stor til dit barn, kan du nemt trække en bukseelastik ind i den hvide kant. Hullet til elastikken laver du indvendigt, hvor den hvide kan er syet sammen.

SE OGSÅ: Disney julekalender 2019

 

Indlægget Disney nissehue med navn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!