Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Toy Story børnekostumer - Alletiders Disney
februar 28, 2024
toy story børnekostumer, toy story kostume til børn, toy story udklædning til børn, alletiders disney, disney kostume til børn, disney børnekostumer

Toy Story børnekostumer

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Toy Story filmene? Så overrask ham/hende med et af disse Toy Story børnekostumer.

Toy Story børnekostumer er kommet i høj kurs igen efter at Toy Story 4 filmen så dagens lys.

Toy Story 4 er en amerikansk computeranimationsfilm fra Pixar, instrueret af Josh Cooley. Filmen er en opfølger til Toy Story, Toy Story 2, og Toy Story 3. Animationsfilmen ‘Toy Story 4‘ er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Alles yndlings legetøjssheriff Woody og sine bedstevenner Buzz Lightyear og Jessie, hygger sig med deres nye ejer, Bonnie, indtil der ankommer et nyt legetøj på hendes værelse, Forky. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Men Forky, som Bonnie selv har lavet i skolen af en gaffelske og piberensere, mener bestemt ikke at han er et legetøj, og han vil hellere slippe for at komme med på eventyr, hvis dog bare de gav ham lov til at være i fred.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

Har du et barn der er helt vild med Toy Story og som drømmer om at klæde sig ud som de populære figurer fra Toy Story, så har vi fundet lidt eksempler på det perfekte Toy Story kostume til børn. Toy Story udklædning er ideelt både til fastelavn, leg i hjemmet eller måske til den kommende børnefødselsdag med Toy Story tema.

BUZZ LIGHTYEAR kostume - Toy Story børnekostumer

Buzz Lightyear udklædning til børn

Gør plads til alle børnenes favorit fra filmene “Toy Story” – supercool Buzz Lightyear! Kostumet passer perfekt til de ekstra sprælske rollinger, eftersom det er meget let at tage på. Det er bare at hoppe i det og lukke ryggen med velcrobånd. Vingerne sættes hurtigt på plads, ligeledes ved hjælp af velcrobånd, og det samme gælder for den søde hættehue. Nu flyver vi til uendeligheden og videre!
Buzz Lightyear-kostumet inkluderer et hvidt jumpsuit i stretchmateriale med detaljer, som bl.a. ligner knapper i sort, lilla, rød, grøn og sort. Dragten har en tynd elastik i taljen og lukkes i ryggen med velcrobånd. Der medfølger også vinger i skumgummi med detaljer i forskellige farver samt en hætte i et lilla stof, som lukkes under hagen med velcro. Vingerne fæstnes på dragten med velcrobånd. Skoene medfølger ikke. Find kostumet hos Partyking.

WOODY DELUXE BØRNEKOSTUME - Toy Story børnekostumer

Woody børnekostume

Hvilket barn elsker ikke Woody? Den talende cowboydukke med hjertet på rette sted, Buzz Lightyears bedste ven. Når du er iført dette seje kostume, vil din søn (eller cowboyelskende datter) føle sig som en rigtig lille helt, som taget ud af “Toy Story”-filmene! Dragten er meget nem at tage på og lukkes med velcrobånd i ryggen. Perfekt til den mindste i familien! Woody-kostumet inkluderer et elastisk jumpsuit med skjorte- og denimprint med skygge/3D-effekt. Find kostumet hos Partyking.

Buzz Lightyear Børnekostume - Toy Story børnekostumer

Buzz Lightyear børnekostume

Dragten, som tager barnet mod det uendelige univers, inkluderer en heldragt fyldt med flotte detaljer, som er omhyggeligt udformet for at efterligne den elskede karakter og hans udstyr. Find kostumet hos PartyKing.

Buzz Lightyear børnekostume  - Toy Story børnekostumer

Buzz Lightyear børnekostume

Dragten, som tager barnet mod det uendelige univers, inkluderer en heldragt fyldt med flotte detaljer, som er omhyggeligt udformet for at efterligne den elskede karakter og hans udstyr. Find kostumet hos PartyKing.

Buzz Lightyear kostume til børn - Toy Story børnekostumer

Buzz Lightyear Børnekostume

Det ultimative kostume til din lille rumrejsende! Dette seje børnekostume inkluderer en dragt med flotte detaljer og en lilla hætte med inspiration fra Buzz Lightyear fra “Toy Story”. Find kostumet hos PartyKing.

Toy Story Woody børnekostume - Toy Story børnekostumer

Toy Story Woody børnekostume

Nu kan dit barn forvandle sig til denne levende dukke, bedre kendt som Woody. Med dette kostumer er dit barn klar til flere timers leg og den kommende udklædningsfest. Find kostumet hos PartyKing.

Toy Story Woody børnekostume  - Toy Story børnekostumer

Toy Story Woody børnekostume

Med dette autentiske og super cool kostume kan dit barn forvandle sig til karakteren Woody fra de populære “Toy Story”-film! Der medfølger en jumpsuit med en blå underdel og gul top med et ternet mønster. På dragten er der et trykt motiv af hylster og bælte. Der medfølger også en mønstret vest, et rødt tørklæde, sherifstjerne og en matchende cowboyhat. Find kostumet hos PartyKing.

Toy Story Jessie børnekostume - Toy Story børnekostumer

Toy Story Jessie børnekostume

Lad dit barn iføre sig dette seje kostume, og gør vedkommende klar til at finde Woody og Buzz til en sjov aften! Kostumet består af en printet jumpsuit med blå bukser med et komønster samt et brunt trykt bælte i taljen. Der medfølger cowboyhat. Find kostumet hos PartyKing.

Buzz Lightyear Babykostume - Toy Story børnekostumer

Buzz Lightyear Babykostume

Lad dit lille mirakel udforske rummet og skabe fantasifulde minder i dette charmerende kostume. Perfekt til udklædning, leg og specielle lejligheder! Find kostumet hos PartyKing.

Toy Story 4 Rex Børnekostume - Toy Story børnekostumer

Med dette seje kostume, bliver dit barn klædt ud som den seje Rex dinosaur fra Toy Story filmene. Kostumet består af heldragt og hætte. Find kostumet hos Temashop.

toy story woody deluxe bebis maskeraddrakt 98482 1 toy story woody deluxe bebis maskeraddrakt 98482 2 Toy Story Woody Babykostume  - Toy Story børnekostumer

Toy Story Woody babykostume

Forvandl den mindste derhjemme til alles yndlingssherif og dukke, der lyder navnet Woody og er kendt fra filmen “Toy Story”, med dette autentiske babykostume! Kostumet består af en lille jumpsuit i den ægte cowboystil samt en matchende cowboyhat. Find kostumet hor PartyKing.

Toy Story Buzz Lightyear Kørestolskostume - Toy Story børnekostumer

Toy Story Buzz Lightyear kørestolskostume

Nu kan du forvandle din kørestol til en rumcruiser med dette episke udstyr og svæve gennem dit eget univers af daglige eventyr. Kostumet, som tager dig på eventyr mod det uendelige univers, måler 89 x 114 cm og passer kørestole med dæk op til 24″. Kostumet fastgøres nemt med hjælp fra velcrobånd og medfølgende støttestave. Bemærk, at kostumet ikke passer til elektriske kørestole. Find kostumet hos PartyKing.

SE OGSÅ: Toy Story 4 fødselsdag

Indlægget Toy Story kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

error: Content is protected !!