august 9, 2020
toy story børnekostumer, toy story kostume til børn, toy story udklædning til børn, alletiders disney, disney kostume til børn, disney børnekostumer

Toy Story børnekostumer

Har du et barn der er vild med Toy Story filmene? Så overrask ham/hende med et af disse Toy Story børnekostumer.

Toy Story børnekostumer er kommet i høj kurs igen efter at Toy Story 4 filmen så dagens lys.

Toy Story 4 er en amerikansk computeranimationsfilm fra Pixar, instrueret af Josh Cooley. Filmen er en opfølger til Toy Story, Toy Story 2, og Toy Story 3. Animationsfilmen ‘Toy Story 4‘ er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Alles yndlings legetøjssheriff Woody og sine bedstevenner Buzz Lightyear og Jessie, hygger sig med deres nye ejer, Bonnie, indtil der ankommer et nyt legetøj på hendes værelse, Forky. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Men Forky, som Bonnie selv har lavet i skolen af en gaffelske og piberensere, mener bestemt ikke at han er et legetøj, og han vil hellere slippe for at komme med på eventyr, hvis dog bare de gav ham lov til at være i fred.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

Har du et barn der er helt vild med Toy Story og som drømmer om at klæde sig ud som de populære figurer fra Toy Story, så har vi fundet lidt eksempler på det perfekte Toy Story kostume til børn. Toy Story udklædning er ideelt både til fastelavn, leg i hjemmet eller måske til den kommende børnefødselsdag med Toy Story tema.

BUZZ LIGHTYEAR BØRNEKOSTUME - Toy Story børnekostumer

Buzz Lightyear børnekostume

Buzz Lightyear er en af de sejeste – og sjoveste – karakterer fra “Toy Story”-filmene. Dette børnekostume er netop baseret på Buzz Lightyear, og du skuffer derfor ingen børn. Kostumet består af en
hvid dragt med Buzz Lightyears-tryk i flere farver. Der indgår også to aftagelige vinger samt en lilla hætte. Find kostumet hos Partyking.

BUZZ LIGHTYEAR kostume - Toy Story børnekostumer

Buzz Lightyear udklædning til børn

Gør plads til alle børnenes favorit fra filmene “Toy Story” – supercool Buzz Lightyear! Kostumet passer perfekt til de ekstra sprælske rollinger, eftersom det er meget let at tage på. Det er bare at hoppe i det og lukke ryggen med velcrobånd. Vingerne sættes hurtigt på plads, ligeledes ved hjælp af velcrobånd, og det samme gælder for den søde hættehue. Nu flyver vi til uendeligheden og videre!
Buzz Lightyear-kostumet inkluderer et hvidt jumpsuit i stretchmateriale med detaljer, som bl.a. ligner knapper i sort, lilla, rød, grøn og sort. Dragten har en tynd elastik i taljen og lukkes i ryggen med velcrobånd. Der medfølger også vinger i skumgummi med detaljer i forskellige farver samt en hætte i et lilla stof, som lukkes under hagen med velcro. Vingerne fæstnes på dragten med velcrobånd. Skoene medfølger ikke. Find kostumet hos Partyking.

WOODY DELUXE BØRNEKOSTUME - Toy Story børnekostumer

Woody børnekostume

Hvilket barn elsker ikke Woody? Den talende cowboydukke med hjertet på rette sted, Buzz Lightyears bedste ven. Når du er iført dette seje kostume, vil din søn (eller cowboyelskende datter) føle sig som en rigtig lille helt, som taget ud af “Toy Story”-filmene! Dragten er meget nem at tage på og lukkes med velcrobånd i ryggen. Perfekt til den mindste i familien! Woody-kostumet inkluderer et elastisk jumpsuit med skjorte- og denimprint med skygge/3D-effekt. Find kostumet hos Partyking.

Jessie børnekostume - Toy Story børnekostumer

Jessie Børnekostume

Klæd dig ud som Jessie, den velkendte cowgirl fra Toy Story og tag på eventyr med din bedste ven Woody og dit crush Buzz Lightyear – mon han kan tage dig med til det uendelige univers? Find kostumet hos Temashop.

Jessie børnekostume - Toy Story børnekostumer

Jessie Børnekostume

Toy Story´s jodlende cowgirl har byttet buskerne ud med en nederdel og hun er klar til at guide dyrene ind i foldene. Når pligterne er overstået står den på nye eventyr sammen med Buzz Lightyear og Woody. Find kostumet hos Temashop.

toy story alien BØRNEKOSTUME - Toy Story børnekostumer

Toy Story Alien børnekostume

Har du set Toy Story filmen, så har du selvfølgelig også set de søde små aliens i grøn med 3 øjne og er små og tykke. Med dette kostume kommer du til at ligne en af de 3 søde rumvæsen fra tegnefilmen. Find kostumet hos Temashop.

toy story bo peep børnekostume - Toy Story børnekostumer

Bo Peep børnekostume

Bo Peep er en fiktiv karakter i Toy Story-franchisen skabt af Pixar. Karakteren udtrykkes af Annie Potts. Bo optræder i de to første film som en støttende karakter, skildret som kærlighedsinteresse for hovedpersonen, Sheriff Woody. Kostumet består af kjole og hårbånd. Find det hos Temashop.

Bodil børnekostume toy story - Toy Story børnekostumer

Bodil Børnekostume

Klæd dig ud som Bodil fra Toy Story og tag Woody, Buzz Lightyear og alle de andre venner med til fest! Måske du først kommer rigtigt til live, når de voksne ikke kigger – lidt ligesom i filmen. Find kostumet hos Temashop.

buzz lightyear børnekostume - Toy Story børnekostumer

Buzz Lightyear Børnekostume

Drag mod det uendelige univers iført dette superseje Buzz Lightyear kostume. Hop i Buzz Lightyear kostumet og kald på alle vennerne fra Toy Story: Woody, Basse og ikke mindst Gafli. Se om I sammen kan finde alle de andre. Find kostumet hos Temashop.

toy story 4 gafli kostume - Toy Story børnekostumer

Gafli børnekostume

Har du et barn der er helt vild med Gafli fra Toy Story 4? Så er dette Gafli kostume lige sagen. Kostumet består af heldragt m. print + handsker og maske. Find kostumet hos Temashop.

Toy Story 4 Oppustelig Rex Børnekostume - Toy Story børnekostumer

Har du et barn der er helt vild med Rex fra Toy Story, så vil dette oppustelige Rex børnekostume sikkert blive et hit. Et sjovt kostume til Toy Story fødselsdag, fastelavn eller leg i hjemmet. Find det hos Temashop.

SE OGSÅ: Toy Story 4 fødselsdag

 

Indlægget Toy Story kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

error: Content is protected !!