juni 15, 2024
tiana kostume til børn, tiana udklædning til børn, disney prinsesse udklædning til børn, disney prinsesse kostume til børn, alletiders disney

Tiana kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken piger drømmer ikke om at være Disney prinsesse for en dag? Har du et barn der er vild med Tiana og frøen,  så er et Tiana kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Tiana kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Tiana tema eller til leg i hjemmet. Prinsessen og frøen er animeret familiespillefilm fra Walt Disney Animation Studios fra 2009.

Vil du gerne vide hvad der virkelig skete da prinsessen kyssede frøen i eventyret? Så tag med på et herligt musikalsk eventyr og se historien bag det berømte kys. Da Prins Naveen laver en aftale med den ondskabsfulde troldmand Dr. Facilier, bliver han narret og forvandlet til en frø. Da han møder den smukke servitrice Tiana, tror han hun er en prinsesse, og beder hende om et kys for at bryde fortryllelsen. Det går dog ikke rigtigt som Naveen har tænkt sig, for Tiana bliver også forvandlet til en frø! Sammen begiver det umage par sig ud for at finde
en 197-årig voodoo kvinde, Mama Odie – den eneste der kan bryde fortryllelsen…

Har du ikke set filmen – så find den her hos Gucca.

Tiana Børnekostume - Tiana kostume til børn

Tiana Børnekostume

Så er det nu, at du skal forvandle dit barn til den herlige hovedperson i Disneys “Prinsessen og Frøen”, så snart din øjesten iklæder sig denne søde kjole! Find kostumet hos PartyKing.

SE OGSÅ: Mulan kostume til børn

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn

Indlægget Tiana kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!