august 9, 2020
elena fra alavor fødselsdag, elana fra alavor fest, elena fest, elena fra alavor, elena af alavor, elena fødselsdag, elena fra alavor fødselsdag, disney fødselsdag, prinsesse fødselsdag, alletiders disney, elena fra avalor kostume til børn, elena fra avalor udklædning til børn, elena fra avalor kjole til børn, elena fra avalor børnekostumer, elena fra avalor kostumer, disney prinsesse kostumer,

Elena fra Avalor kostume til børn

Har du en datter der er vild med Elena fra Avalor? Så er et Elena fra Avalor kostume til børn det oplagte kostume til den kommende fastelavnsfest.

Der har i mange år været mange prinsesser på vores filmlærreder. De har danset, slået sig frem, elskede sig selv og lært alt om omsorg, medfølelse, og hvor vigtigt det er at være venlig. Elena fra Avalor er endnu en af de Disney prinsesser der har taget alverdens pigehjerter med storm.

En populær serie på DisneyChannel er historien om prinsesse Elena. Prinsesse Elena er en selvsikker og rar teenagepige, der befriede det fortryllede rige Avalor fra en ond troldkvinde. Med hjælp fra venner og familie må hun nu styre over riget som kronprinsesse, indtil hun er gammel nok til at blive dronning. Elena fra Avalor er et magisk eventyr om Elena og hendes vej mod at blive en modig, ukuelig og medfølende dronning.

Elena kostume er oplagt til både fastelavn, halloween, udklædning til fødselsdagen med Elena fra Avalor tema eller til leg i hjemmet. Vi har på Partyking fundet lidt forskellige bud på et smukt Elena fra Avalor kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.09.03 - Elena fra Avalor kostume til børn

Elena fra Avalor børnekostume

Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole med meget flotte detaljer såsom et bælte, volanter og et lille billede af prinsesse Elena i form af et smykke, der sidder på kjolen. Dette er et officielt licenseret produkt. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.13.01 - Elena fra Avalor kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Bor der en ondskabsfuld heks i jeres kvarter? Så er denne fine dragt perfekt til dit barn! Med den forvandles hun nemlig til selveste Elena fra Avalor som blandt andet er ekspert i at bortvise onde hekse.
Elena fra Avalor Balkjole Børnekostume inkluderer en rød balkjole med en yndigt flæse-krave øverst og flæse-detaljer på underdelen. På maven er der skinnende pailletter og fine blomstermotiver på skørtet. Der indgår også en matchende krone. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.15.08 - Elena fra Avalor kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Dette kostume til piger forestiller Elena fra Avalor og er lavet på officiel licens fra Disney™. Kjolen er i rød satin. Overdelen har et portræt af Elena fra Avalor™. Stropperne er elastiske og er pyntet med tyl med røde pailletter. Kjolen er elastisk i taljen og passer til forskellige kropstyper. Bunden af kjolen er krydset og pyntet i kanten med rød tyl med pailletter. Dette kostume er perfekt til at blive Elena fra Avalor til fastelavn eller en fødselsdag. Find kostumet hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Merida kostume til børn

SE OGSÅ: Elena fra Avalor børnefødselsdag

Indlægget Elena fra Avalor kostume til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Elena fra Avalor kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!