oktober 1, 2022
Snehvide gaveideer til børn, snehvide gaver til børn, snehvide børnegaver. snehvide kostume til børn

Snehvide gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Snehvide er en populær karakter særlig blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Snehvide gaveideer.

Er du inviteret til Snehvide eller Disney prinsesser fødselsdag og savner inspiration til Snehvide gaveideer? Eller vil du kæle din lille Snehvide fan?

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her?

Snehvide er kendt fra eventyret “Snehvide” af brødrene Grimm. Snehvide er en kongedatter. Hun er den smukkeste i verden; med hud så hvid som sne, læber så røde som blod og hår så sort som ibenholt. Da hendes stedmor dronningen anskaffer sig et spejl, der fortæller hvem der er den smukkeste i landet, bliver hun misundelig, da dét siger Snehvide. Snehvide må flygte ud i skoven, hvor hun søger ly i dværgenes hytte.  Og derfra starter historien om Snehvide og de 7 små dværge.

Til trods for at Snehvide år de 7 små dværge har mange år på bagen, er Snehvide stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Snehvide gaveideer består både af Snehvide legetøj, Snehvide dvd, Snehvide børnekostumer, Snehvide dekoration til børneværelset mm.

Jim Shore Snehvide figur - Snehvide gaveideer til børn

Jim Shore Snehvide snekugle

Snehvide snehvide fra Jim Shore. En perfekt gaveide til den lille Snehvide fans, som både ligger op til leg og er fin dekoration på børneværelset. Find den hos Skiftselv.

Disney Princess Snehvide Sko - Snehvide gaveideer til børn

Disney Princess Snehvide Sko

Med disse sko kan du danse dagen lang med familie og venner! Skoene har glitter og et motiv med Snehvide, der gør dem ekstra fine. Find dem hos Jollyroom.

American Tourister snehvide kuffert - Snehvide gaveideer til børn

American Tourister Snehvide kuffert

Tag magien med på rejsen i form af denne mellemstore Disney-taske, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk polypropen og udstyret med kombinationslås og fire store hjul. En perfekt rejsekammerat til dit barn! Volume 36 Liter. Find den hos Jollyroom.

Snehvide børnekostume - Snehvide gaveideer til børn

Snehvide børnekostume

Snehvide børnekostume er den oplagte gaveide til enhver lille Snehvide fan. Med Snehvide kjolen, ligges der op til flere timers leg i hjemmet og så kan det også bruges til den kommende udklædningsfest. Find kostumet hos Temashop.

Snehvide paryk til børn 300x290 - Snehvide gaveideer til børn

Snehvide paryk

Har barnet et kostume men ikke en matchende Snehvide paryk? Fuldend udklædningen som snehvide med en Snehvide paryk. Find parykken hos Temashop.

Snehvide pyjamas - Snehvide gaveideer til børn

Snehvide pyjamas

Lad barnet søge i drømmeland med en pyjamas med yndlingsfiguren. Snehvide nattøj er oplagt til sovetid eller til at hygge rundet i hjemmet i weekenderne. Find den hos Eurotoys.

Snehvide og de syv små dværge dvd - Snehvide gaveideer til børn

Snehvide og de syv små dværge dvd

Den magiske historie og de uforglemmelige figurer i Disneys Snehvide og de syv små dværge har begejstret generationer.
Den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen finder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende… Find filmen hos Gucca.

Snehvide børnekostume - Snehvide gaveideer til børn

Snehvide børnekjole

Den 21. december 1937 var der verdenspremiere fra Snehvide og de syv dværge. Det var, som man siger, ikke i går. Men filmen er stadig lige elsket blandt både børn og voksne, og nu er den officielle kjole endelig kommet! Giv den som gave til en, der er helt skør med Snehvide! Her får du en fin kjole i polyester med motiv fra filmen Snehvide. Find kjolen hos Partyking.

SE OGSÅ: Snehvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Rapunzel gaveideer til børn

Indlægget 10+ Snehvide gaveideer til børn indeholder affiliatelinks (reklamelinks)

error: Content is protected !!