Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Disney kagefigurer - Disney kagepynt - Alletiders Disney - Disney kager
februar 24, 2021
disney kagefigurer, disney kagepynt, disney topfigurer, disney kager, lav nemt en disney kage, disney kagedekoration, disney festartikler, disney fødselsdag, disney temafest

Disney kagefigurer – Disney kagepynt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Har du et barn der er helt vild med Disneys magiske univers, så skal hun/han selvfølgelig have en Disney kage til den kommende børnefødselsdag.

Med Disney kagefigurer er det nemt at pifte enhver kage op. Disneys univers byder på et hav af film for både store og små.

Lav nemt en Disney kage med en af disse Disney kagefigurer. Der findes mange forskellige udgaver af Disney kagefigurer:

Olaf topfigur kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Olaf kagefigur

Olaf er et festligt indspark til enhver anledning. Skal der laves en Frostkage må han ikke mangle. Find den skønne kagefigur hos Bagetid.

Elsa topfigur kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Elsa kagefigur

Topfigur formet som Elsa fra Disney’s Frozen/Frost 2 film. Elsa er en elsket karakter hos rigtig mange piger. Har du en pige der drømmer om en flot Elsa kage til fødselsdagen, så bør den kagefigur indgå. Kombiner den evt. med nogle af de andre Frost kagefigurer. Find den hos Temashop.

Anna topfigur kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Anna topfigur/kagefigur

Fuldend Frostkagen med denne Anna figur fra Frost 2. Figuren er fremstillet af fødevaregodkendt plast, og er således ikke spiselig. Den vil pynte på enhver kage og efter det kan den bruges til leg af barnet. Find den hos Bagetid.

Vaiana kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Moana kagefigur

Er Moana/Vaiana i høj kurs hjemme hos jer – så er en Moana kage med tilhørende Moana kagefigur oplagt til den kommende fødselsdag. Find kagefiguren hos Bagetid.

Peter Plys kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Peter Plys kagefigur

Disney figur Peter Plys, beregnet til at sætte ovenpå kagen. Passer perfekt til en fødselsdags- eller temakage. Kagefiguren er af plastik og er derfor ikke spiselig. Den kan til gengæld genbruges flere gange, og vil pynte enhver Peter Plys kage. Find den hos Bagetid.

Mickey mouse kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Mickey Mouse kagefigur

Skal der holdes Mickey Mouse fødselsdag eller fødselsdag med Disney tema, så er Mickey Mouse selvskrevet. Find denne fine kagefigur hos Bagetid.

Minnie mouse topfigur kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Minnie Mouse kagefigur

Skøn Minnie Mouse figur der vil pynte på enhver kage.  Lav evt. en kage hvor både Minnie og Mickey Mouse er på. Find kagefiguren hos Bagetid.

Tornerose kagefigur disney kagefigurer - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Tornerose kagefigur

Tornerose er en af de mest klassiske Disney-film, og den smukke prinsesse er elsket af såvel gamle som unge. Præcis som i mange andre eventyr er løsningen et kys, og alle er glade, da prinsen og prinsessen til sidst får hinanden! Her får du en klassisk kagefigur designet som den kendte Disney-prinsesse. Du placerer hende nemt på midten af din kage, og dermed gør du det hele langt mere festligt. Find den hos Partyking.

Belle kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Belle kagefigur

I mange år har vi set, når Belle bliver forelsket i det skrækindjagende udyr, som siden viser sig at være en prins i Disney-klassikeren “Skønheden og Udyret”. Den er ikke mindre populær blandt de mindste, og denne kagefigur er derfor en perfekt måde at forgylde kagen på, når det er tid til børnefødselsdag!
Kagefigur Disney Belle er en klassisk kagefigur, som du kan placere på kagen. Find den hos Partyking.

askepot kagegur topfigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Askepot kagefigur

Askepot er en meget elsket Disney-figur, som har været med os i mange, mange år. Ikke mindst børnene elsker hende og hendes fantastiske historie, så denne kagefigur er virkelig et sikkert hit, når det er tid til at dekorere kagen til børnefødselsdagen! Kagefigur Disney Askepot er en klassisk kagefigur, som er fremstillet i plastik. Find den hos Partyking.

Mcqueen kagefigur topfigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Mcqueen kagefigur

Cars og særligt Mcqueen er i høj kurs hos mange børn. Dit barn vil hvine af glæde når der er placeret en sej Mcqueen kagefigur på kagen. Find kagefiguren hos Bagetid.

SE OGSÅ: Frost kageprint

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint

 

 

Indlægget Disney kagefigurer indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!