maj 27, 2024
disney kagefigurer, disney kagepynt, disney topfigurer, disney kager, lav nemt en disney kage, disney kagedekoration, disney festartikler, disney fødselsdag, disney temafest

Disney kagefigurer – Disney kagepynt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Har du et barn der er helt vild med Disneys magiske univers, så skal hun/han selvfølgelig have en Disney kage til den kommende børnefødselsdag.

Med Disney kagefigurer er det nemt at pifte enhver kage op. Disneys univers byder på et hav af film for både store og små.

Lav nemt en Disney kage med en af disse Disney kagefigurer. Der findes mange forskellige udgaver af Disney kagefigurer:

Olaf topfigur kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Olaf kagefigur

Olaf er et festligt indspark til enhver anledning. Skal der laves en Frostkage må han ikke mangle. Find den skønne kagefigur hos Bagetid.

Elsa topfigur kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Elsa kagefigur

Topfigur formet som Elsa fra Disney’s Frozen/Frost 2 film. Elsa er en elsket karakter hos rigtig mange piger. Har du en pige der drømmer om en flot Elsa kage til fødselsdagen, så bør den kagefigur indgå. Kombiner den evt. med nogle af de andre Frost kagefigurer. Find den hos Bagetid.

Anna topfigur kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Anna topfigur/kagefigur

Fuldend Frostkagen med denne Anna figur fra Frost 2. Figuren er fremstillet af fødevaregodkendt plast, og er således ikke spiselig. Den vil pynte på enhver kage og efter det kan den bruges til leg af barnet. Find den hos Bagetid.

Vaiana kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Moana kagefigur

Er Moana/Vaiana i høj kurs hjemme hos jer – så er en Moana kage med tilhørende Moana kagefigur oplagt til den kommende fødselsdag. Find kagefiguren hos Partyking.

Peter Plys kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Peter Plys kagefigur

Disney figur Peter Plys, beregnet til at sætte ovenpå kagen. Passer perfekt til en fødselsdags- eller temakage. Kagefiguren er af plastik og er derfor ikke spiselig. Den kan til gengæld genbruges flere gange, og vil pynte enhver Peter Plys kage. Find den hos Bagetid.

Mickey mouse kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Mickey Mouse kagefigur

Skal der holdes Mickey Mouse fødselsdag eller fødselsdag med Disney tema, så er Mickey Mouse selvskrevet. Find denne fine kagefigur hos Bagetid.

Minnie mouse topfigur kagefigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Minnie Mouse kagefigur

Skøn Minnie Mouse figur der vil pynte på enhver kage.  Lav evt. en kage hvor både Minnie og Mickey Mouse er på. Find kagefiguren hos PartyKing.

Mcqueen kagefigur topfigur - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Mcqueen kagefigur

Cars og særligt Mcqueen er i høj kurs hos mange børn. Dit barn vil hvine af glæde når der er placeret en sej Mcqueen kagefigur på kagen. Find kagefiguren hos PartyKing.

Disney Topfigur fra Junglebogen – Mowgli 300x300 - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Disney Topfigur fra Junglebogen – Mowgli

Jungledrengen Mowgli vil være den perfekte dekoration på en festkage med tema fra Junglebogen. Find den hos PartyKing.

Toy story topfigur woody kagekigur 300x300 - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Toy Story Woody kagefigur

Woody vil være den perfekte dekoration på en festkage med tema fra Toy Story. Kombiner gerne denne figur med Buzz Lightyear kagefigur. Find den hos PartyKing.

Anders And kagefigur 300x300 - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Anders And kagefigur

Den klassiske Anders And topfigur vil være den perfekte dekoration til din Disney kage. Pladen som figuren står på er godkendt til kontakt med fødevarer, hvorfor den kan stilles direkte på kagen. Find figuren hos PartyKing.

Fedtmule kagefigur 300x300 - Disney kagefigurer - Disney kagepynt

Fedtmule kagefigur

Er fødselaren helt skudt i Fedtmule? Underholdende og klodsede fedtmule vil være den perfekte dekoration til din sjove Disney kage. Find figuren hos PartyKing.

SE OGSÅ: Frost kageprint

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint

Indlægget Disney kagefigurer indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!