oktober 27, 2021
Disney zou fødselsdag borddækning, disney zou børnefødselsdag, disney zou festartikler, disney junior fødselsdag, zebra fødselsdag, disney zebra børnefødselsdag, disney fødselsdag for drenge, disney fødselsdag for piger

Disney Zou fødselsdag borddækning

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Disney Zou fra Disney Junior? Alletiders Disney har samlet alt du skal bruge til en Disney Zou fødselsdag.

Et Disney Zou fødselsdag tema er det oplagte fødselsdagstema, til dig der har et barn der er helt vild med de kære zebraer fra Zou.

Disney serien Zou handler om en zebrafamilies daglige liv; der er påvirket af nysgerrighed, kærlighed og fantasi. Zou er en zebra på 5 år, der bor i byen kun beboet af zebraer. Han bor sammen med hans familie i et stort hus lig ved siden af hans bedste ved Elzee.

Zou havde premiere på Disney Junior UK i maj 2012. På et år blev serien en verdensomspændende succes, hvilket førte til produktionen af ​​seriens anden sæson. Zou er siden blevet sendt på 24 forskellige sprog over hele verden.

Skab de perfekte rammer for en god Disney Zou børnefødselsdag med disse Disney Zou festartikler:

Disney zou invitationer - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou invitationer

ka5qxoblqgdwktmgj4n - Disney Zou fødselsdag borddækningDet er noget helt særligt og glæden er stort når den lille pige eller dreng får en fin invitation til en andens børnefødselsdag. Allerede med en fin invitation til festen skabes der en stemning og en spænding. Hvad fødselsdagens tema mon er? Med disse søde invitationer til børnefødselsdag med yndige figurer fra kendte Disney tema ‘Zou’ ligger du helt rigtig til at skyde en usædvanlig flot fest i gang. De søde invitationskort er såkaldte pop-up kort, dvs. de består af en slags papkonvolut samt et kort af pap til at skrive alle vigtige fødselsdagsinformationer på. Kortet bliver så sæt ind i den søde papkonvolut med zebraer så der er kun den lille søde fugl som kigger ud. For at løfte sløret om fødselsdagens detaljer trækker man på vingen af den lille fugl og tryller den fine invitation frem. Invitationskortene måler ca. 14 cm i højden og 10 cm i bredden. Der medfølger en fin gul konvolut til enhvert af de 8 stk. invitationskort der er i en pakke. Find dem hos Purple & Pink.

Disney zou dug disney zou børnefødselsdag - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou plastikdug

ka5r18jq1wegy1kslwni - Disney Zou fødselsdag borddækningDer skal selvfølgelig rigtig pyntes op når der holdes børnefødselsdag! Og det skal være nemt at rydde op bagefter. Det er derfor du skal have en plastikdug – det er nemt og praktisk. Den festlige dug med de søde Disney ZOU figurer er det perfekte bordpynt til børnefødselsdagen. Dugen er hvidt ovenpå så servietter, paptallerkner og andet pynt skaber den festlige dekoration på bordet. Den fine plastikdug måler 137 x 255 cm. Find dugen hos Purple & Pink.

Disney zou paptallerkner disney zou børnefødselsdag - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou paptallerkner

ka5r4dp7q0hpyrz3nvn - Disney Zou fødselsdag borddækningRigtig sød paptallerken til børnefødselsdag til den lille dreng med den kendte zebra fra Disney temaet ‘ZOU’. Paptallerknerne er i sjove blå/gule nuancer med zebra figur og med typisk zebra mønster på kanten. I en pakke er der 8 stk. paptallerkner med de sjove Disney figurer. De måler ca. 18 cm i diameter. Find dem hos Purple & Pink.

Disney zou paptallerken disney zou fødselsdag - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou paptallerkner

ka5r7fmb4osw0j00ev4 - Disney Zou fødselsdag borddækningRigtig flotte paptallerkner til børnefødselsdag i moderne lilla nuancer og den sjov zebra fra Disney tema ‘ZOU’.  De yndige paptallerkner måler ca. 18 cm i diameter og er dermed perfekt til muffiner, kage eller pizzasnegle ved fødselsdagen. Der er 8 stk. paptallerkner i en pakke. Find dem hos Purple & Pink.

Disney Zou servietter - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou servietter

Flotte servietter til barnets fødselsdag med det kendte Disney tema ‘ZOU’. Den sjove giraf og den fine gule farver sørger for en unik dækket bord til børnefødselsdagen og ‘Happy Birthday’ på servietterne lader ingen tivl festens formål. Der er 16 stk i en pakke. Find dem hos Purple & Pink.

Disney zou ballon buket disney zou børnefødselsdag - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou ballonbuket

ka5repl9ld1wdcbvto - Disney Zou fødselsdag borddækningDer skal selvfølgelig rigtig pyntes op når der holdes børnefødselsdag! Den søde ballon buket med Disney tema ZOU er perfekt til at give et vidunderligt dekoration den sidste finish. Du kan pynte omgivelserne eller fastgøre de heliumfyldte balloner på fødselsdagskagen – når den er stor nok, eller også kan hver enkelte ballon fastgøres på pin (bånd dertil medfølges) og stilles som buket i en potte, vase eller lign. på bordet. Ballonerne kan fyldes med almindelig luft og hænges op eller du kan bruge helium hvis du vil have den til at svæve. Sættet består af 5 søde balloner med tilhørende bånd. Der er 2 stjerne balloner, to runde balloner med fugle og en stor med Disney Zou motiv og tilhørende bånd til at gøre ballonerne fast på pinden. Den stor ballon måler ca. 78 cm i højden, stjernerne og de runde balloner ca. 45 cm i diameter. Find dem hos Purple & Pink.

Disney zou muffins pynt disney zou fødselsdag - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou muffinsform

ka5rhgklwtw6te4i9n9 - Disney Zou fødselsdag borddækningDer skal selvfølgelig rigtig pyntes op når der holdes børnefødselsdag! Og der skal være masser af grin og sjov! Også muffiner skal være sjov til fødselsdagen – derfor skal de pyntes, eksempelvis med denne flotte muffinspynt. Det festlige muffins pynt i stjerneform sørger for at fødselsdagsmuffins bliver til en stor oplevelse i Disney design. To forskellige billeder fra Disney serien (gul/lilla) er den perfekte muffins pynt til drenge- eller pigefødselsdag. Sættet består af 12 søde muffins pynt lavet af plast med sødt Disney ZOU tema. Der er 6 lilla og 6 gule muffins pynt i pakken.  Find dem hos Purple & Pink.

Disney zou rysler til børnefødselsdag - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou rysler

ka5rk8m1c0g59rtogg - Disney Zou fødselsdag borddækningDe festlige rysler sørger for at fødselsdagen bliver til en stor oplevelse til de mindste. Hvem kan ikke huske hvor sjov det er at trutte i ryslerne? Ryslerne er lavet af papir, pap og sugerør. Den runde pap i midten med det sødt ZOU motiv måler ca. 8 cm i højden. Fødselsdagsryslerne er perfekt som ekstra dekoration til bordet til fødselsdagen. Sættet består af 8 søde fødselsdagrysler med sødt Disney ZOU tema. Der er 3 blå, 3 lilla og 2 gule rysler i pakken.  Find dem hos Purple & Pink.

Disney zou slikpose - Disney Zou fødselsdag borddækning

Disney Zou slikposer

Alle elsker slik og små gaver, også fødselsdagsgæster! De små søde gaveposer eller slikposer er derfor uundværligt til enhver børnefødselsdag.  Poserne er perfekt til at pakke nogle søde skatter eller små gaver så de små gæster kan tage en minde med hjem fra fødselsdagen. Dette er altid et stort øjeblik på enhver børnefødselsdag! De søde slik- eller gaveposer har de kendte figurer fra Disney tema ‘Zou’ på begge sider. Zebraen med gul eller lilla tøj så slikposerne matcher til fødselsdagsfest af pigen og dreng. Find dem hos Purple & Pink.

SE OGSÅ: Peter Plys fødselsdag

Indlægget Disney Zou fødselsdag borddækning indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!