juni 2, 2023
jim Shore - Mickey Mouse figurer, jim shore disney figurer, jim shore mickey mouse figur, jim shore figurer, jim shore disney figurer tilbud, Mickey mouse gaver, mickey mouse samlerobjekter, gave til mickey mouse fan

Jim Shore – Mickey Mouse figurer

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Mickey Mouse er en elsket figur, kender du en stor Mickey Mouse fan, så er Jim Shore – Mickey Mouse figurer en oplagt gaveide.

Eller måske samler du selv på Jim Shore Mickey Mouse figurer?

Mange har kastet deres kærlighed på de fine Disney figurer lavet af Jim Shore.

Figurerne startede med at blive produceret i 2006 og står idag i mange hjem. Gennem tiden er der både blevet lavet flere udgaver af de gamle klassiske figurer som Snehvide, Mickey Mouse, Anders And mm. Men der bliver også lavet illustrationer af nyere Disney film som Vaiana, Løvernes Konge mm.

Hvert figur afslører Jim Shores kunst og færdigheder, hvor han forstår at fange essensen og magiske kvaliteter i hver Disney karakter, i sin egen ikoniske stil.

Der er lavet flere flotte bud på Jim Shore Mickey Mouse figurer:

jim shore mini mickey w flower 300x300 - Jim Shore - Mickey Mouse figurer

Mickey Mouse med blomster

Disneys Mickey Mouse med blomster. Jim Shore Design. Højde 7 cm. Figuren forestiller en siddende Mickey med blomster på ryggen. Find den hos Skiftselv.

jim shore a magical moment 300x300 - Jim Shore - Mickey Mouse figurer

A Magical Moment

Sig det med kærlighed. Disneys Mickey Mouse frier til Minnie. Jim Shore Design. Højde 13 cm. Find den hos Skiftselv.

Jim Shore Mickey Mouse julefigur  - Jim Shore - Mickey Mouse figurer

Jim Shore Mickey Mouse julefigur

Skøn Mickey Mouse julefigur fra Jim Shore oplagt som gaveide til en du holder af eller dig selv. Højde 12,5 cm. Find den hos Skiftselv.

Jim Shore Disney figur mickey Mouse - Jim Shore - Mickey Mouse figurer

Jim Shore Disney figur

Kan man andet end blive glad af at se på denne skønne figur. Jim Shore kombinerer stilsikkert farver fra hele farvepaletten med hans design inspireret af folkekunstformerne quilting, rosemaling og tole-maleri. Højde 17 cm. Find den hos Skiftselv.

Jim shore mickey mouse figur - Jim Shore - Mickey Mouse figurer

Mickey Mouse figur fra Jim Shore

Håndmalet Jim Shore Mickey Mouse figur – fremstillet af polystone af høj kvalitet. Højde 15 cm. Find den hos Skiftselv.

Ice Bright Sorcerer Mickey Mouse Figur - Jim Shore - Mickey Mouse figurer

Jim Shore Mickey Mouse isfigur

Denne Mickey Mouse figur fra Jim Shore er en oplagt gaveide til dig selv eller en du holder af. Højde 13,5 cm. Find den hos Skiftselv.

Fakta om Mickey Mouse

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

SE OGSÅ: Jim Shore – Minnie Mouse figurer

Indlægget Jim Shore – Mickey Mouse figurer indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!