oktober 27, 2021
Disney klokkeblomst dvd

Disney Klokkeblomst dvd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ved du hvor mange film Klokkeblomst efterhånden har optrådt i? Vi har lavet en samling med alle Klokkeblomst Dvd – film fra Disney. Hvilken er din favorit?

Den første gang verden stiftede bekendtskab med Disney figuren Klokkeblomst, var da hun dukkede op i filmen om Peter Pan. Klokkeblomst var dog fra start en elsket figur og med tiden steg kærligheden så meget til Klokkeblomst så meget at hun endte med at blive stjernen i sine egen film, og siden da er flere film om den elskede figur kommet til.

peter-pan-disney_2829

Peter Pan

Tag med Peter Pan, Klokkeblomst og alle deres venner ud på en eventyrlig rejse, fra den glimtende stjernehimmel over London og hele vejen til Ønskeøen!
Eventyret begynder den nat hvor Peter Pan flyver ind ad vinduet hos familien Darling for at lede efter sin skygge. Her møder han de tre Darling søskende, som han og Klokkeblomst tager med til Ønskeøen; en fantasiverden med masser af spænding, magi, indianere og havfruer. Men også Peter Pans fjende nummer et, Kaptajn Klo, er der sammen med sine sørøvere… Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt. Disneys klassiker nummer 14 er et storslået eventyr du sent vil glemme. Køb her.

peter-pan-2-tilbage-til-oenskeoeen-specialudgave-disney_16784

Peter Pan 2 – tilbage til ønskeøen

Pas på – skurken Kaptajn Klo er på spil igen! Midt om natten flyver han og hans pirater med deres skib ind over London, og kidnapper Wendys datter Jane. Inden Jane ved af det, er hun på vej til et mystisk sted, som hun troede kun fandtes i hendes fantasi: Ønskeøen! Men dér venter ingen mindre end Peter Pan. Og han vil gøre alt for at sætte en stopper for Kaptajn Klos skumle planer!

Tag med tilbage til Ønskeøen, og kast dig ud i et nyt højtflyvende eventyr med Peter Pan! Her møder du Klokkeblomst og Drengene, Kaptajn Klo og hans venlige håndlanger Mester Smisk, i den fartfyldte og sjove efterfølger til Disneys Klassiker Peter Pan. Køb her.

unknown-2

Klokkeblomst / Tinkerbell

På Ønskeøen forbereder feerne sig på at bringe foråret til Fastlandet, men det er ikke alle feerne, som får lov til at komme med på rejsen. Det er kun feer, der arbejder med blomster, dyr, lys og vand, som kan tage af sted, og altså ikke Klokkeblomst, som er en pot- og pandefe. Stædig som hun er, tror Klokkeblomst at det betyder, at hun hverken er speciel eller værdifuld, og hun beder derfor sine nye venner Vidia, Iridessa, Rosetta og Silvia, om at lære hende deres talenter.
Men Klokkeblomst vender dermed ryggen til den hun i virkeligheden er. Og da hun prøver at skifte talent, bliver følgerne katastrofale, ja, hele foråret bliver bragt i fare! Med lidt hjælp fra vennerne erfarer Klokkeblomst, at nøglen til problemerne ligger i hendes eget unikke talent. Hun opdager, at hvis hun bare tror på sig selv, sker der magiske ting. Køb her.

12560631001579199

Klokkeblomst og den forsvundne skat

Lad dig fortrylle når verdens mest elskede fe vender tilbage i en helt ny film!
Det er efterår i Drømmehaven og alle feerne forbereder Efterårsfesten, hvor de ved hjælp af fuldmånen og den magiske månesten skal fremstille tryllestøv – kilden til deres magi. Men et uheld gør at Klokkeblomst bringer hele Drømme-haven i fare og hun må tage på en hemmelig rejse for at gøre det godt igen. På rejsen får hun uventet hjælp af Tristan og ildfluen Blus. Sammen trodser de alle farer og Klokkeblomst fi nder til sidst den allerstørste skat, nemlig rigtigt venskab. Klokkeblomst og den forsvundne skat er et vidunderligt eventyr fuld af magi, venskab, humor og spænding for hele familien! Køb her.

unknown-3

Klokkeblomst og vingernes hemmelighed

Tag med på en rejse til en ukendt verden. Den mystiske Vinterskov er forbudt for feer fra Drømmehaven, på grund af feernes sarte vinger. Men den nysgerrige Klokkeblomst kan ikke modstå det og krydser grænsen, og hun opdager noget, der vil ændre hendes liv for altid. Hun møder vinterfeen Vinterlilje, der også er den eneste, der kan hjælpe hende med at opklare mysteriet om vingernes hemmelighed – en hemmelighed, der forener to verdner og gør dem til én. Disneys Klokkeblomst – Vingernes Hemmelighed er en smuk fortælling om sandt venskab og søsterskab, der vil forandre Drømmehaven for altid. Køb her.

klokkeblomst-og-legenden-om-oenskedyret_299063

Klokkeblomst og legenden om ønskedyret

Dette er et eventyr om et særligt dyr på Ønskeøen, som feerne aldrig har mødt.
Feen Fawn bliver venner med et stort væsen – ønskedyret. Men dyret opfattes som en trussel blandt Klokkeblomst og hendes venner, og derfor bliver et særligt fe-korps sendt på mission for at fange dyret inden det ødelægger noget… Nu er det op til Fawn at overbevise veninderne om, at ønskedyret slet ikke er farligt. Køb her.

unknown-4

Klokkeblomst og feernes hemmelighed

Tænk hvis du mødte en fe? Nu har du chancen for at opleve Klokkeblomsts første møde med et menneske, og det er slet ikke den person du tror det er. Længe før Wendy og Drengene, mødte Klokkeblomst Lizzie, en lille pige med en klippefast tro på tryllestøvets kraft og feernes magiske land. Da feerne er på sommerbesøg i England, mødes de to meget forskellige verdener for første gang, og Klokkeblomst knytter et specielt bånd med et nysgerrigt barn, der har brug for en ven. Men da Klokkeblomst beslutter sig for at hjælpe Lizzie, sætter hun både sig selv og feernes fremtid på spil. Køb her.

klokkeblomst_og_piratfeen_dk-26652978-frntl

Klokkeblomst og Piratfeen

Klokkeblomst og Piratfeen er et helt nyt eventyr om Zarina, der er en kvik og ambitiøs støvtalentfe, som bliver lidt for fascineret af blåt festøv og dets uendelige muligheder.
Zarinas vilde idéer skaber problemer og hun bliver nødt til at flygte fra Drømmehaven og slå sig sammen med piraterne fra Dødningeklippen, som gør hende til kaptajn på deres skib.
Klokkeblomst og hendes venner tager ud på et storslået eventyr for at finde Zarina og sammen tage kampen op mod piraterne og deres leder James… Køb her.

visbanner - Disney Klokkeblomst dvd

Indlægget Klokkeblomst Dvd indholder affiliatelinks

error: Content is protected !!