november 30, 2023
minnie mouse kostume til børn, minnie mouse udklædning til børn, minnie mouse tøj til børn, minnie mouse kjole til børn, minne mouse børnekostumer, minnie mouse fastelavnskostume, disney kostume, minnie mouse gave, disney gave, alletiders disney

Minnie Mouse kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Minnie Mouse kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Minnie Mouse tema eller til leg i hjemmet.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne.

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Minnie Mouse kostume til børn, se bare med her:

Minnie Mouse børnekostume pink - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse børnekostume pink

Har du et barn der ikke kan få nok af Minnie Mouse? Så er dette kostume lige sagen, perfekt til mange timers leg og fastelavn. Minnie Mouse-kostumet består af en magisk flot kjole i en lyserød farve med hvide prikker. Der medfølger også en hårbøjle med sorte ører samt en matchende lyserød sløjfe. Find kostumet hos PartyKing.
Minnie Mouse Tilbehørssæt til Børn - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse tilbehørssæt til børn

Med dette tilbehørssæt bliver dit barn nemt klædt som den charmerende Minnie Mouse. Kostumet indeholder en hårbøjle med de klassiske Minnie-ører samt en stor prikket sløjfe. Derudover medfølger der en prikket butterfly og den ikoniske nederdel med prikker.  Find det hos PartyKing.

Kørestolskostume Disney Minnie Mouse - Minnie Mouse kostume til børn

Kørestolskostume Disney Minnie Mouse

Selv siddende i kørestol, kan dit barn blive klædt ud som Minnie Mouse. Dette kørestolskostume måler 61×114 cm og passer til kørestole med dæk op til 24″. Kostumet sættes nemt fast på kørestolen ved hjælp af velcro og de medfølgende støttestave. Bemærk, at kostumet ikke er kompatibelt med elektriske kørestole. Find det hos PartyKing.

Minnie Mouse kjole til børn - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse kjole til børn

Skøn Minnie Mouse kjole til leg i hjemme, Minnie Mouse fødselsdag eller den kommende fastelavnsfest. Der medfølger også en hårbøje med sorte ører samt en matchende lyserød sløjfe. Find den hos PartyKing.

Minnie Mouse Børnekostume - Minnie Mouse kostume til børn
Minnie Mouse børnekostume

Med dette fine kostume, bliver dit barn nemt tryllet om til den charmerende Minnie Mouse. Der medfølger også en hårbøje med sorte ører samt en matchende lyserød sløjfe. Find kostumet hos PartyKing.

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

Indlægget Minnie Mouse kostume til børn indeholder affiliatelinks
error: Content is protected !!