juni 15, 2024
minnie mouse gaveideer til børn, minnie mouse gaver til børn, minnie mouse børnegaver, disney gaveideer, minnie mouse kostume til børn, minnie mouse legetøj til børn, minnie mouse punge til børn, minnie mouse rygsæk til børn

20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Minnie Mouse er en populær karakter særlig blandt børn og voksne. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Minnie Mouse gaveideer til børn.

Minnie Mouse gaveideer til børn er en samling af gode gaveideer til dit Disneyglade barn, der er vild med Minnie Mouse.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Minnie Mouse gaveideer til børn

Disney Minnie Mouse sportstaske - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse sportstaske

Flot sportaske med et supersødt motiv af Minnie Mouse! Den har to stropper, som du kan løfte den i. Derudover har den en lang strop, så du kan have tasken over skulderen. Stroppen kan justeres efter dit barns størrelse. Find den hos Gucca.

Minnie Mouse madkasse og drikkedunk - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse madkassesæt

Forkæl den lille Minnie Mouse fan med et Minnie Mouse madkassesæt bestående af madkasse og drikkedunk. Sættet er oplagt til skolebrug eller når I skal på tur. Find sættet hos Eurotoys.

minnie mouse kostume til børn - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse Børnekostume

Enhver lille Minnie Mouse fan, skal selvfølgelig have en flot Minnie Mouse kjole. Dette Minnie Mouse børnekostume er perfekt til leg i hjemmet, fastelavnsfesten eller til fødselsdagen med Minnie Mouse tema.Find kostumet hos Temashop

 

minnie mouse natlampe - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse natlampe

Den perfekte Minnie Mouse natlampe, denne bløde, 2 i 1 natlampe og lommelygte tilbyder et venligt ansigt samt et behageligt lys med en beroligende glød. Du skal bare sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at komme ind i drømmeverden. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder. Desuden kan lampen også bruges som lommelygte om natten. Find lampen hos Eurotoys.

minnie mouse legetelt - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse legetelt

Minnie Mouse legetelt. Masser af muligheder for leg og sjov med teltet. Produktmål: 120x80x80 cm. Find teltet hos Eurotoys.

Minnie Mouse bamse - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse bamse

Enhver fan af Disneys magiske verden bør eje en Minnie Mouse bamse, og denne af slagsen er detaljeret udført og er tilmed dejligt blød at putte eller lege med. Find bamsen hos Gucca.

Minnie Mouse løbehjul - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse løbehjul

Flot, robust, foldbart Minnie Mouse løbehjul, perfekt til når barnet skal drage ud på nye eventyr. Med dette løbehjul er der lagt op til flere timers underholdning. Find løbehjulet hos Eurotoys.

Minnie Mouse cykelhjelm - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse cykelhjelm

Med denne Minnie Mouse cykelhjelm samt knæ- og albuebeskyttere er den lille Minnie Mouse fan altid godt beskyttet, når hun cykler, løber eller skater! Hjelmen er justerbar. Find cykelhjelmen hos Eurotoys.

minnie mouse pung - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse pung

Her får du det perfekte tilbehør til en ægte Disney og Minnie Mouse fan. Her får du en super smart Minnie Mouse pung. Denne pung har et motiv af Minnie Mouses ikoniske sløjfe og ører.
Denne pung lukkes ved lynlås, og pungen måler ca. 18 x 18 x 4 cm. Denne pung vil sætte prikken over i’et til ethvert outfit. Find den hos Gucca.

minnie mouse børnekostume - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse Børnekostume

Minnie Mouse børnekostume med de fineste polkaprikker og en sød hårbøjle. Den oplagte gave til den lille Minnie Mouse fan.Find kostumet hos Temashop.

Minnie Mouse puslespil - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse puslespil

De fleste børn elsker at ligge puslespil og derfor er en oplagt gaveide også et puslespil med yndlingskarakteren. Dette puslespil har 104 brikker og kan laves om og om igen. Eller måske skal det i glas og ramme og op på væggen i børneværelset. Find det hos Eurotoys.

Minnie Mouse paraply - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse paraply

Elsker den lille Minnie Mouse fan at danse i regnen? Så skal hun selvfølgelig have en Minnie Mouse paraply. Find den hos Eurotoys.

minnie mouse børnekasket - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse børnekasket

Bliv den sejeste i skolegården, på ferien eller i familien med denne super fine kasket med vores allesammens skønne Minnie Mouses karakteristiske ører og sløjfe på som design. Kasketten kommer med en flot sort farve, søde Minnie Mouse detaljer og masser af glitter på, så den er også klar til fest såvel som hverdag. Find den hos Gucca.

Disney minnie mouse toilettaske - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse toilettaske

Med denne toilettaske vil du altid være sikker på at rejse med god stil. Tasken er inspireret af Minnie Mouse fra Disney universet, og den har en sløjfe på sig samt to museører. Toilettasken har en lynlåslukning. Find den hos Gucca.

minnie mouse bæltetaske - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse bæltetaske 

Med denne smarte bæltetaske kan du holde alle dine vigtigste ejendele sikre, når du skal ud på tur! Heri kan du bl.a. opbevare din pung, mobil, solbriller og meget andet! Bæltetasken er perfekt til udflugter eller når du skal ud at rejse. Og så kan du samtidig blære dig med taskens smarte lyserøde motiv af Minnie Mouse! Find bæltetasken hos Gucca.

Minnie mouse poncho minnie mouse håndklæde - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse poncho

Dette sjove poncho-håndklæde, der er prydet med et flot Minnie Mouse tema, er perfekt til børn. Ponchoen gør det nemt at tørre dit barn, når det har været en tur i poolen eller i vandet på stranden. Ponchoen er udstyret med en hætte, og håndklædet måler 120 x 60 cm. Find den hos Gucca.

Minnie mouse kuffert 4 hjul - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse kuffert med 4 hjul

Uanset hvor rejsen går hen. Tag magien med på rejsen, med denne kuffert, der kan rumme 22 l og dermed alt det du skal bruge på en uges ferie. Kufferten er udstyret med en kombinationslås, har fire store frit rullende hjul og er fremstillet af slidstærkt ABS. En perfekt rejseven til dit barn! Find den hos Jollyroom.

Disney minnie mouse toilettaske - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse toilettaske

Toilettasken har motiv af Mickey Mouse. Toilettaske med to rum, lynlås og hank. Toilettasken har masser af plads til alle dine toiletsager, som kan inddeles og organiseres i de to rum. Find toilettasken hos Gucca.

Minnie Mouse penalhus - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse penalhus

Lyserødt penalhus med sorte prikker og har en praktisk lynlåslomme med Minnie Mouse vedhæng! Perfekt til alle fans af den søde Disney-mus, der ønsker at opbevare eller organisere småting. Find det hos Gucca.

Minnie Mouse sengetæj minnie mouse gaveideer til børn - 20+ Minnie Mouse gaveideer til børn

Minnie Mouse junior sengetøj

Rigtig fint Minnie Mouse sengetøj i størrelse 100×135 med den altid søde Minnie som motiv! Find det og mange andre Minnie Mouse sengetøj hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Minnie Mouse gaveideer til voksne

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Minnie Mouse rygsæk til børn

Indlægget Minnie Mouse gaveideer til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!