december 7, 2021
alice i eventyrland kostume til voksne, alice i eventyrland udklædning til voksne, alice i eventyrland kostumer, alice i eventyrland voksenkostumer, disney kostume til voksne, disney udklædning til voksne, disney tøj til voksne, mad hatter kostume til voksne, mad hatte udklædning til voksne, hjerter dame kostume til voksne, hjerter dame udklædning til voksne, alletiders disney

Alice i eventyrland kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Alice i eventyrland? Så er et Alice i eventyrland kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Alice i Eventyrland er en amerikansk tegnefilm fra 1951 produceret og udgivet af Walt Disney Productions er baseret på Lewis Carrolls bøger Alice i Eventyrland og Bag spejlet. Walt Disneys 13. Klassiker, Alice i Eventyrland er en fantastisk fortælling med mærkelige hændelser og tossede narrestreger.

Til trods for at Alice i Eventyrland efterhånden har en del år på bagen, er Alice stadig en populær figur.

Klæd dig ud som Alice i eventyrland eller nogle af de mange sjove karakterer vi ellers kender fra den kendte film:

Alice i eventyrland voksenkostume - Alice i eventyrland kostume til voksne

Alice i eventyrland kostume
  1. Yndig Alice kostume – Er du klar på en tur til eventyrland, så gør dig klar, for det går stærkt når først du får dette flotte kostume på. Komplet sæt med kjole i den fineste blå farve, med indbygget forklæde og inklusiv sløjfe hårbånd. Find kostumet hos Temashop.
  2. Alice i eventyrland voksenkostume – Alle kender temaet fra Alice i Eventyrland, hvor det vrimler med kortspil – hjerterdamer, ruder es og den skøre hattemager. Du har nu muligheden for at få stilen, og at klæde dig ud som eventyrpige! Find kostumet hos Temashop.
  3. Alice i eventyrland kostume – Alice i Eventyrland-kostumet inkluderer en prinsesseblå satinkjole med tilhørende blonder og bomuldsforklæde. Find det hos Partyking.
  4. Alice i Eventyrland udklædning – Dette fantastiske outfit kombinerer stil med en sexet kort kjole og smukke former. Du modtager en blå kjole med hvidt forklæde. Forklædet er dekoreret med sorte bånd, der danner en sløjfe, og nederst finder du teksten “Alice” sammen med Disneys tegneseriefigur. Desuden medfølger der et sort hårbånd med sort sløjfe. Find det hos Partyking.

Alice i eventyrland hattemager voksenkostume - Alice i eventyrland kostume til voksne

Alice i eventyrland hattemager kostume

Klæd dig ud som den  vanvittige Mad Hatter (også kendt som Hattemageren) fra filmen Alice i Eventyrland.

  1. Hattemager Kostume – Alice modtager mystiske oplysninger af Filurkatten, et katte lignende væsen, der har evnen til at dukke op og forsvinde, som den vil, der leder hende til Påskeharens have, hvor Påskeharen fejrer sin “ikke-fødseldag” med Den Gale Hattemager og Syvsoveren. Alice bliver efterhånden træt af deres uhøflighed og beslutter at gå hjem, efterladt efter hendes jagt på Hr. Kanin. Hun farer vild og på vej søgen efter en vej ud af skoven, ser hun alle skovens mystiske væsner, indtil Filurkatten dukker op og viser hende en genvej ud gennem et træ. Find kostumet hos Temashop.
  2. Mad Hatter kostume – Denne dragt får dig til at se bindegal ud, og vennerne bliver med garanti imponerede af dit flotte kostume. Dragten fås i fire forskellige størrelser til voksne og bliver en flot udklædning til både disneyfesten og halloween! Mad Hatter Classic Deluxe Kostume er et flot og sejt kostume til mænd, som får dig til at ligne karakteren Mad Hatter. Find kostumet hos Partyking.

Alice i eventyrland hjerterdame voksenkostume - Alice i eventyrland kostume til voksne

Alice i eventyrland – hjerter dame kostume
  1. Hjerter-dame kostume – Klæd dig ud som hjerteknuseren, Hjerter-Dame, fra ‘Alice i Eventyrland’ i denne flotte kjole med tilhørende krone på pandebånd. Find kostumet hos Temashop.
  2. Hjerter dame voksenkostume – Kostumet består af en lækker kjole med mange smukke detaljer. Foroven har kjolen en høj krave, rød skulderbeskyttelse med guldfarvede frynser samt et glitrende motiv af hjerter og spar. Forneden har kjolen et ternet mønster i sort og orange med en skinnende finish samt to store motiver af spillekortet Hjerter Dame. Find det hos Partyking.

hvid kanin damekostume alice i eventyland kostumer - Alice i eventyrland kostume til voksne

Hvid kanin damekostume

Det er faktisk takket være den hvide kanin, at Alice finder det magiske Eventyrland. I dette seje kostume kan du forvandles til den hvide kanin. En hårbøjle med kaninører indgår selvfølgelig, og også tasken, som ligner et ur. Den hvide kanin har altid sit ur med sig. Kostumet består af en kort og farverig kjole, en taske, som ligner et ur, og en hårbøjle med kaninører. Find kostumet hos Partyking.

Cheshire cat kostume til voksne - Alice i eventyrland kostume til voksne

Cheshire cat kostume til voksne

Cheshire Cat Kigurumi er et meget blødt og skønt jumpsuit, som passer perfekt til sofahygge, sjov i byen eller lange rejser! Det bløde stof føles rart som en mis, og dragtens model er rummelig og bred, og du behøver således ikke være urolig for, om den sidder ubehageligt. Dragten er åben foran og lukkes med matchende knapper. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Alice i eventyrland børnekostumer

Indlægget Alice i eventyrland kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!