juli 5, 2020
minnie mouse kuffert, minnie mouse trolley, minnie mouse kuffert med 4 hjul, minnie mouse rejseartikler, minnie mouse rejsekuffert, disney trolley, disney kuffert

Minnie Mouse kuffert

Kender du en lille pige der er helt vild med Minnie Mouse og som bare ikke kan få nok af den søde figur?

Så er en Minnie Mouse kuffert da lige sagen og giver muligheden for at yndlingsfigurerne kan komme med på tur uanset om turen går hen til bedsteforældrene på en overnatning eller om der skal rejses længere væk.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne.

Minnie mouse kufferter - Minnie Mouse kuffert

En Minnie Mouse kuffert giver muligheden for at yndlingsfiguren kan komme med på tur uanset om turen går hen til bedsteforældrene på en overnatning eller om der skal rejse længere væk. De viste størrelser overholder alle sammen håndbagage mål, så din lille Minnie Mouse fan, trygt kan have sin kuffert ved sig hele tiden.

Disney minnie mouse rejsekuffert - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse rejsekuffert

En sød rullekuffert fra Samsonite der er perfekt til den der elsker at rejse. Den er lavet i holdbart polyester med et stort rum samt et lille yderrum. Rejsetasken kan tages med som håndbagage, hvilket gælder de fleste flyselskaber. Mål: 46 x 35,5 x 18 cm. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse kuffert med 4 hjul - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse kuffert med 4 hjul

En fin rullekuffert fra American Tourister med Minnie Mouse-motiv. Tasken er produceret i hård, slidstærk plastik og har fire roterende hjul, som gør den let at styre. I tasken er der en deler med en netlomme og et andet lille rum, så du nemt har styr på dine ting på rejsen. Find den hos Jollyroom.

minnie mouse trolley 595x1024 - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse trolley

En rullekuffert fra American Tourister med et sjovt motiv af Minnie Mouse! Tasken er produceret i hård, slidstærk plastik og har fire roterende hjul, som gør den let at styre. I tasken er der en rumsdeler med en netlomme og et andet lille rum, så du nemt har styr på dine ting på rejsen. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse børnekuffert - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse rejsekuffert

En rullekuffert fra American Tourister med et fint motiv af Minnie Mouse i Paris! Tasken er produceret i hård, slidstærk plastik og har fire roterende hjul, som gør den let at styre. I tasken er der en rumsdeler med en netlomme og et andet lille rum, så du nemt har styr på dine ting på rejsen. Find den hos Jollyroom.

American tourister Minnie mouse kuffert  - Minnie Mouse kuffert

American Tourister Minnie Mouse kuffert

En perfekt kuffert til den store Disney-fan fra American Tourister. Med denne kuffert tager du Disney magien med på ferie. Kufferten har et fint originaltryk, der garanteret vil skille den ud fra mængden. Den trecifrede kombinationslås, fire let rullende hjul, store rum så dit barn kan få plads til alt til rejsen. Teleskophåndtaget er speciel-designet til børn. Kufferten har desuden et håndtag foroven og på den ene side, der kan gøre det lidt lettere når i skal af og på toget, bussen eller flyet. Kufferten er lavet af ABS og PC, så den er robust. Indeni har den en lomme og krydsende pakkebånd. Volume 64 liter. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse rejsekuffert - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse rejsekuffert

En perfekt kuffert til den store Disney-fan fra American Tourister. Med denne kuffert tager du Disney magien med på ferie. Kufferten har et fint originaltryk, der garanteret vil skille den ud fra mængden. Den trecifrede kombinationslås, fire let rullende hjul, store rum så dit barn kan få plads til alt til rejsen. Teleskophåndtaget er speciel-designet til børn. Kufferten har desuden et håndtag foroven og på den ene side, der kan gøre det lidt lettere når i skal af og på toget, bussen eller flyet. Kufferten er lavet af ABS og PC, så den er robust. Indeni har den en lomme og krydsende pakkebånd. Volume: 64 Liter. Find den hos Jollyroom.

Minnie og mickey mouse børnekuffert - Minnie Mouse kuffert

Minnie & Mickey Mouse børnekuffert

Se et stjerneskud, ønsk, måske kunne du vågne op et magisk sted med denne American Touristers kuffert med motiv af Disneys Minni eller Mickey Mouse! Tag magien med på din rejse, med denne mellemstore kuffert, der kan rumme alt det du skal bruge på en uges ferie. Kufferten er udstyret med en kombinationslås, har fire store frit rullende hjul og er fremstillet af slidstærkt polypropen. En perfekt rejseven til dit barn! Volume 20,5 liter. Find den hos Jollyroom.

Disney Minnie Mouse børnekuffert - Minnie Mouse kuffert

Disney Minnie Mouse børnekuffert

En herlig rejsekuffert til børn med fint motiv, som passer både til sommerferien og til weekendture. Kufferten kan trækkes på de fire hjul og barnet kan til og med sidde på den og køre rundt i lufthavnen. Kufferten let at have med, enten ved at bære den i håndtagene eller have over skulderen med de medfølgende skulderremme. Med denne taske bliver rejserne lidt sjovere! Volume 28 liter. Find den hos Jollyroom.

Minnie Mouse kuffert med prikker - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse kuffert med prikker

Se et stjerneskud, ønsk, måske kunne du vågne op et magisk sted med denne American Touristers kuffert med motiv af Disneys Minni eller Mickey Mouse! Tag magien med på din rejse, med denne kuffert, der kan rumme 22 l og dermed alt det du skal bruge på en uges ferie. Kufferten er udstyret med en kombinationslås, har fire store frit rullende hjul og er fremstillet af slidstærkt ABS. En perfekt rejseven til dit barn! Find den hos Jollyroom.

Minnie Mouse trolley spinner - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse trolley spinner

En sød rullekuffert fra Samsonite med motiv af Minnie Mouse. Den er lavet i hård og holdbar plast med et stort rum, hvor alle din børns ting kan være i. Kufferten er udstyret med fire hjul, hvilket gør det nemmere at transportere den rundt. Den er godkendt som håndbagage hos de fleste flyselskaber.  Mål: : 54,5 x 41 x 20,5 cm. Volume: 33 l. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse rejsekuffert mellem størrelse - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse kuffert med 4 hjul

Se denne fine rejsekuffert fra American Tourister – perfekt til alle Disneyfans. Med denne kuffert tager du magien fra Disney med på rejsen. Tasken har et fint originaltryk, der virkelig stikker ud fra mængden. Med trecifret TSA-kombinationslås, fire hjul og masser af plads, er din bagage sikker fra, du lukker tasken og til, du har nået din destination. Rejsetasken har et bærehåndtag og et sidehåndtag, hvilket gør den let at have med at gøre, når du står på toget, bussen eller flyet. Tasken er fremstillet af ABS og PC, hvilket gør den superrobust. Den har et rum i bunden og krydsende bånd, der holder dit barns tøj og ejendele ordentligt på plads. Volume 63 liter. Find den hos Jollyroom.

Minnie mouse stofkuffert - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse kuffert med 2 hjul

En rullekuffert i stof fra American Tourister med et sjovt motiv af Minnie Mouse! I tasken er der en rumsdeler med en netlomme og et andet lille rum, så du nemt har styr på dine ting på rejsen.  Volume 36 liter. Find den hos Jollyroom.

Minnie Mouse rullekuffert - Minnie Mouse kuffert

Minnie Mouse trolley med 4 hjul

En rullekuffert fra American Tourister med et sjovt motiv af Minnie Mouse! Tasken er produceret i hård, slidstærk plastik og har fire roterende hjul, som gør den let at styre. I tasken er der en rumsdeler med en netlomme og et andet lille rum, så du nemt har styr på dine ting på rejsen. Volume 36 liter. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ; Minnie Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til voksne

SE OGSÅ: Disney toilettasker til børn

Indlægget Minnie Mouse kuffert indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!