maj 27, 2024
Minnie mouse kageprint, minnie mouse sukkerprint, minnie mouse spiseligt billede, minnie mouse nemme kager, minnie mouse kager, minnie mouse fødselsdag, disney kageprint, disney sukkerprint, disney spiselige billeder, alletiders disney

Minnie Mouse kageprint til nem Minnie Mouse kage

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er helt vild med Minnie Mouse, så skal hun selvfølgelig have en flot Minnie Mouse kage til den kommende fødselsdag.

Minnie Mouse kageprint er den perfekte hjælp når du skal lave en Minnie Mouse kage.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Minnie Mouse kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage eller muffins du har bagt:

Minnie mouse sukkerprint - Minnie Mouse kageprint til nem Minnie Mouse kage

Minnie Mouse sukkerprint

Lav nemt en flot Minnie Mouse kage. Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage! Det kan bruges ovenpå fondant, marcipan, smørcreme, flødeskum, glasur og meget andet. Find sukkerprintet hos Bagetid.dk

Minnie Mouse kagebillede - Minnie Mouse kageprint til nem Minnie Mouse kage

Minnie Mouse kagebillede

Skal Minnie Mouse pryde din lækre kage, så er dette vaffelprint måske noget for dig? Med dette vaffelprint er det nemt at lave en flot Minnie Mouse kage. Find det hos Bagetid. 

 Minnie Mouse kagebillede - Minnie Mouse kageprint til nem Minnie Mouse kage
Minnie Mouse kagebillede

Lav den flotteste Minnie Mouse kage med dette kageprint. Et kageprint er utrolig nemt at bruge og skaber hurtigt en fed kage, der passer til festens tema. Med lidt vand eller gelatine får du kageprintet til at sidde godt fast på kagen og ikke glide af. Find det hos Partyhallen.

SE OGSÅ: Minnie Mouse fødselsdag

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

Indlægget Minnie Mouse kageprint indeholder affiliatelinks

 

 

3 thoughts on “Minnie Mouse kageprint til nem Minnie Mouse kage

Comments are closed.

error: Content is protected !!