august 9, 2022
mickey mouse kageprint, mickey mouse sukkerprint, mickey mouse spiseligt billede, mickey mouse kager, mickey mouse kage, nem mickey mouse kage, mickey mouse fødselsdag, mickey mouse fødselsdagstema, mickey mouse fødselsdagsfest, disney kageprint, disney sukkerprint, disney spiseligt billede, alletiders disney

Mickey Mouse kageprint

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er helt vild med Mickey Mouse, så skal han/hun selvfølgelig have en flot Mickey Mouse kage til den kommende fødselsdag.

Lav nemt en flot Mickey Mouse kage med Mickey Mouse kageprint.

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

Mickey Mouse kageprint laves i forskellige størrelser og er nemt at ligge på den kage eller muffins du har bagt:

mickey mouse spiseligt billede - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse spiseligt billede

Rundt spiseligt billede med Mickey Mouse motiv. Diameter: 20 cm. Alt hvad du skal gøre, er at tage sukkerprint ud af pakken og fjerne plastikken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Find det spiselige billede hos Bagetid.dk

eller find det her hos Partyking

mickey mouse kageprint 1 - Mickey Mouse kageprint

Mickey Mouse kageprint

Med denne spiselige sukkerprint med motiv, er det super enkelt at pynte kagen, uden at du behøver en masse remedier eller at være professionel. Alt hvad du skal gøre er, at tage sukkerprintpapiret ud ad pakken, placere det ovenpå kagen – vupti, så har du en flot og festlig kage! Find det hos Bagetid.

Mickey Mouse spiseligt billede - Mickey Mouse kageprint
Mickey Mouse spiseligt billede
Lav nemt en flot Mickey Mouse kage. 100% spiseligt kage print – også kaldet sukkerprint – med motiv af Disneys populære Mickey Mouse. Find det hos Bagebixen.
Mickey Mouse kagebillede - Mickey Mouse kageprint
Mickey Mouse kagebillede
Pynt fødselsdagskagen med dette lækre kagebillede af Mickey og slænget! Begynd med forsigtigt at fugte kagebilledet med vand eller gelatine for derefter at fastgøre billedet på din kage. Herefter er den klar til servering for festgæsterne! Find det hos PartyKing.
Mickey Mouse med Pluto kageprint - Mickey Mouse kageprint
Mickey Mouse med Pluto kagebillede

Lav denne flotteste Mickey Mouse fødselsdagskage til den kommende fødselsdag. Skønne Mickey Mouse med sin glade Pluto der render dig i møde. Find kageprintet hos Bagetid.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kageprint

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

Indlægget Mickey Mouse kageprint indeholder affiliatelinks

One thought on “Mickey Mouse kageprint

Comments are closed.

error: Content is protected !!