maj 27, 2024
mickey mouse kostume til børn, mickey mouse udklædning til børn, mickey mouse tøj til børn, mickey mouse handsker til børn, mickey mouse ører til børn, mickey mouse børnekostume, disney kostume til børn, disney børnekostumer, disney udklædning til børn, alletiders disney

Mickey mouse kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Mickey Mouse? Så er et Mickey Mouse kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende fastelavns- eller temafest.

Lad dit barn blive forvandlet til en af Disneys mest populære figurer til festen! Hvem synes ikke godt om Mickey Mouse? Kan man egentlig andet end elske ham?

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Lidt fakta om den glade figur:

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.
  • Kendetegnet ved Mickey Mouse er at han altid render rundt i sin røde bukser.

Har du også et barn der er helt vild med den folkekære figur, så har vi samlet et par bud på et godt Mickey Mouse kostume til børn. En Mickey Mouse udklædning kan både bruges til fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen med Mickey Mouse tema.

Mickey Mouse Børnekostume  - Mickey mouse kostume til børn

Med dette kostume bliver dit barn nemt klædt ud som Mickey Mouse børnekostume. Kostumet består af heldragt og hårbøjle. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.23.43 - Mickey mouse kostume til børn

Mickey Mouse kostume

Lad dit barn blive forvandlet til en af Disneys mest populære figurer til festen! Denne søde Mickey Mouse-dragt indeholder alle de detaljer der kræves for en mere udklædt variant af den herlige mus. Øv på Mickeys karakteristiske stemme inden festen, så bliver det endnu sjovere! Mickey Mouse Børnekostume inkluderer en trøje, et par bukser og en diadem med Mickey Mouse-ører. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.26.08 - Mickey mouse kostume til børn

Mickey Mouse tilbehør

Dette sæt tilbyder dig fantastisk flotte detaljer og alt, hvad du skal bruge til at forvandle dig til Mickey Mouse, den søde karakter fra Disneys univers. Mickey Mouse er en herlig figur, og alle elsker de gamle tegnefilm med ham, Anders And og Fedtmule. Er temaet Disney, er dette sæt med andre ord perfekt til din udklædning. Sættet består af store, sorte museører på et sort diadem, en sort blød næse og et par hvide handsker. Find sættet hos Partyking.

SE OGSÅ: Minnie Mouse kostume til børn

Indlægget Mickey Mouse kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!