oktober 27, 2021
pinocchio kostume til børn, pinocchio børnekostume, pinnochio kostumer, pinnochio udklædning til børn, disney kostume til børn, disney børnekostumer, disney fastelavnskostume til børn

Pinocchio kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en af Disneys mest elskede karakterer, med et Pinnochio kostume til børn.

Et Pinocchio kostume til børn er oplagt til fastelavn, fødselsdag, teater eller leg i hjemmet.

Pinocchio er den anden tegnefilm i rækken af Disneys klassikere i spillefilmslængde. Filmen er baseret på historien Pinocchio af Carlo Collodi. Filmen er lavet som respons til den enorme succes efter Disneys Snehvide og de syv små dværge. Den havde premiere i 1940. Det er en fortælling med megen morale og satire.

Disneys ‘Pinocchio‘ er den klassiske historie om den ensomme dukkemager Gepetto, en dag laver han en trædukke, som han kalder Pinocchio.  Gepettos ønsker at dukken skal blive en ægte dreng, men for at blive en ægte dreng skal Pinocchio selv bevise, at han vil være en rigtig dreng. Det er ikke så nemt; den lille dukke lyver ofte, og hans næse vokser for hver gang .

Ønskefeen beder Jesper Fårekylling om at være Pinocchios samvittighed og om at hjælpe ham med at gøre det rigtige. Det lykkedes dog ikke særlig godt, for Jesper og Pinocchio kommer i knibe…

pinocchio børnekostume - Pinocchio kostume til børn

Pinocchio kostume

Skal barnet klædes ud som Pinocchio for en dag, så er dette kostume helt oplagt. Kostumet består heldraggt og hat. Find kostumet hos Temashop.

Pinocchio kostume - Pinocchio kostume til børn

Pinocchio kostume

Pinocchio er en trædukke, hvis højeste ønske er at blive en rigtig dreng, men han har et problem. Så snart han lyver, vokser næsen. I dette kostume forvandles du til Pinocchio. Nu er det op til dig at undgå at lyve!
Kostumet inkluderer en vest, en trøje med krave, et par shorts med seler og en hat. Tøjet er gult, rødt, sort og hvidt, lavet af polyester og fås i fire størrelser, der passer til børn. Find kostumet hos Partyking.

pinocchio børnekostume - Pinocchio kostume til børn

Pinocchio børnekostume

Pinocchio Børnekostume består af en dragt med rød nederdel og gul top med fastsyet sort vest, hvid krave og blå butterfly. Inkluderet er også et par lysebrune strømpebukser med mønstre der efterligner Pinocchios træben. Sidst men ikke mindst medfølger en matchende hat. Find kostumet hos Partyking.

Pinocchio udklædning til børn - Pinocchio kostume til børn

Pinnochio udklædning til børn

Man må jo ikke lyve. Det ved alle, men en lille hvid løgn er vel ok? Eller… Ja, det finder du måske ud af, hvis du hopper i dette kostume. Der medfølger nemlig også en laaaang næse, som sikkert minder dig om en bestemt Disney-figur! Sættet omfatter en rød og gul overall, en gul T-shirt med blå butterfly, hat og en lang næse. Find kostumet hos Partyking.

Pinocchio børnekostume - Pinocchio kostume til børn

Pinnochio børnekostume

Er dit barn en rigtig løgnhals, så er dette den perfekte dragt til at få sandheden frem! Som bekendt vokser Pinocchios næse flere centimeter ved hver usandhed. På den måde kommer du både til bunds i forskellige ting, og dit barn får et rigtig flot kostume. Pinocchio Børnekostume indeholder jakke, bukser, hat og næse. Find kostumet hos Partyking.

 SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Peter Pan kostume til børn

Indlægget Pinocchio kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!