februar 28, 2024
pinocchio kostume til børn, pinocchio børnekostume, pinnochio kostumer, pinnochio udklædning til børn, disney kostume til børn, disney børnekostumer, disney fastelavnskostume til børn

Pinocchio kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en af Disneys mest elskede karakterer, med et Pinnochio kostume til børn.

Et Pinocchio kostume til børn er oplagt til fastelavn, fødselsdag, teater eller leg i hjemmet.

Pinocchio er den anden tegnefilm i rækken af Disneys klassikere i spillefilmslængde. Filmen er baseret på historien Pinocchio af Carlo Collodi. Filmen er lavet som respons til den enorme succes efter Disneys Snehvide og de syv små dværge. Den havde premiere i 1940. Det er en fortælling med megen morale og satire.

Disneys ‘Pinocchio‘ er den klassiske historie om den ensomme dukkemager Gepetto, en dag laver han en trædukke, som han kalder Pinocchio.  Gepettos ønsker at dukken skal blive en ægte dreng, men for at blive en ægte dreng skal Pinocchio selv bevise, at han vil være en rigtig dreng. Det er ikke så nemt; den lille dukke lyver ofte, og hans næse vokser for hver gang .

Ønskefeen beder Jesper Fårekylling om at være Pinocchios samvittighed og om at hjælpe ham med at gøre det rigtige. Det lykkedes dog ikke særlig godt, for Jesper og Pinocchio kommer i knibe…

pinocchio børnekostume - Pinocchio kostume til børn

Pinocchio kostume

Skal barnet klædes ud som Pinocchio for en dag, så er dette kostume helt oplagt. Kostumet består heldraggt og hat. Find kostumet hos Temashop.

pinocchio børnekostume - Pinocchio kostume til børn

Pinocchio børnekostume

Pinocchio Børnekostume består af en dragt med rød nederdel og gul top med fastsyet sort vest, hvid krave og blå butterfly. Inkluderet er også et par lysebrune strømpebukser med mønstre der efterligner Pinocchios træben. Sidst men ikke mindst medfølger en matchende hat. Find kostumet hos Partyking.

 SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Peter Pan kostume til børn

Indlægget Pinocchio kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!