april 18, 2021
mickey mouse badetøj til børn, mickey mouse badeshorts til børn, mickey mouse badebukser til børn, mickey mouse badedragt til børn, disney badedragt til børn, disney badebukser til børn

Mickey Mouse badetøj til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Gør barnet klar til årets første badetur med Mickey Mouse badetøj til børn.

Mickey Mouse badetøj til børn kan bruges året rundt, både til indendørs badeaktiviteter i en svømmehal, men også når solens stråler og stranden eller swimmingpoolen skal nydes enten i ind- eller udland.

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

 

Mickey Mouse badetøj

Uanset hvor svømmekræfterne skal prøves af, har vi fundet lidt forskelligt udvalg af Mickey Mouse badeudstyr som passer til enhver lille Mickey mouse fan.

Mickey mouse badebukser - Mickey Mouse badetøj til børn

Mickey Mouse badebukser

Dette par smarte badeshorts har motiv fra Disneys Mickey Mouse. Shortsene er fremstillet i elastisk materiale, som giver en god pasform. Perfekt til sommerens varme dage på stranden og poolen. Find dem hos Jollyroom.

Disney Mickey Mouse badebukser - Mickey Mouse badetøj til børn

Disney Mickey Mouse badetøj

Et par flotte badebukser med motiver af Mickey Mouse trykt på bag- og forsiden. Perfekt til stranden og poolen. Find dem hos Jollyroom.

Mickey mouse bikini til børn - Mickey Mouse badetøj til børn

Mickey Mouse bikini til børn

Mickey Mouse badetøj er ikke kun for drenge, se blot denne fine Mickey Mouse bikini i flotte faver til piger. Find bikinien hos Kids-world.

Badeheldragt fra Wheat Disney - Mickey Mouse badetøj til børn

Badeheldragt fra Wheat Disney

Disney badeheldragt til familiens mindste. Heldragten er fyldt med Mickey Mouse hoveder og perfekt til den lille Mickey Mouse fan. Find heldragten hos Kids-world.

Røde mickey mouse badebukser til børn - Mickey Mouse badetøj til børn

Røde Mickey Mouse badebukser

Sjove rød Mickey Mouse badebukser med print af Mickey Mouse i forskellige situationer. Badebukserne er perfekte til sommerens mange strandture eller vandleg i haven.Find dem hos Kids-world.

Sort mickey mouse badedragt til børn - Mickey Mouse badetøj til børn

Mickey Mouse badedragt til børn

Tag yndlingsfiguren med ud at bade med denne badedragt. Sort Mickey Mouse badedragt til familiens yngste med UV-filter på 50+, der beskytter imod de skadelige stråler fra solen. Find badedragten hos Kids-world.

Mickey mouse badebukser - Mickey Mouse badetøj til børn

Mickey Mouse badeshorts

Mickey Mouse elsker eventyr og prøver nye ting, selvom hans bedste hensigter ofte går galt. Han er optimistisk og en ven til alle. Med disse Mickey Mouse badeshorts, bliver turen til stranden, svømmehallen eller swimmingpoolen straks lidt sjovere. Find badebukserne hos The fairytale Company.

Disney mickey mouse badebukser - Mickey Mouse badetøj til børn

Mickey Mouse badebukser

Badebukser med motiv af Disneys Mickey Mouse. Disse badebukser er perfekte på varme og solrige dage på stranden. Badebukserne er fremstillet i et behageligt og elastisk materiale med en god pasform. Find dem hos Jollyroom.

Mickey mouse badeshorts til børn - Mickey Mouse badetøj til børn

Mickey Mouse badeshorts til børn

Fine badeshorts med motiv af Disneys Mickey Mouse. Badeshortsene har elastik i taljen, hvilket sørger for optimal pasform. Perfekt både til stranden og svømmehallen. Find dem hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Minnie Mouse badetøj

SE OGSÅ: Disney badebassin til børn

Indlægget Mickey Mouse badetøj indeholder affiliatelinks

One thought on “Mickey Mouse badetøj til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!