juli 5, 2020
Disney frost papmaske

Disney Frost papmaske

Det er godt at være sig selv, men nogle gange måske endnu bedre at være en anden. Hvorfor ikke prøve, hvordan det er at være en Frost-figur for en dag? Klæd dig ud med Disney Frost papmaske.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.


frost 2 elsa papmaske - Disney Frost papmaske

Frost 2 Elsa papmaske

Alle elsker filmene Frost, der handler om prinsessesøstrene Anna og Elsa, den sjove snemand Olaf og rensdyret Kristoffer. Inviter derfor dine venner til en fest med Frost-tema – det vil blive værdsat af alle. Med denne flotte ansigtsmaske lader du dig forvandle til Elsa og kan tage imod dine gæster som en rigtig prinsesse. Her får du er en flot ansigtsmaske, der ligner prinsessen Elsa fra filmene Frost. Masken fås i én størrelse og har huller til øjnene. Den er lavet af pap og fastgøres omkring hovedet med et elastisk bånd. Find masken hos Partyking.

Frost 2 anna papmaske - Disney Frost papmaske

Frost 2 Anna papmaske

Hvem er din yndlingsprinsesse fra “Frost”-filmene? Hvis det er prinsesse Anna, er du heldig! Med denne dejlige ansigtsmaske kan du nemlig ligne hende til punkt og prikke. Kombinér den med en smuk kjole, og så er det bare at gå i gang med at finde din søster Elsa, snemanden Olaf og alle de andre figurer fra “Frost”, for så kan legen eller festen tage sin begyndelse. Du får her en ansigtsmaske i pap, som forestiller Anna fra “Frost”. Ansigtsmasken har huller til øjnene og fastgøres rundt om hovedet med en elastik. Find masken hos Partyking.

Olaf papmaske

Skift identitet hurtigere, end Superman kan nå at skifte tøj i telefonboksen, med en Olaf papmaske! Dette er en rigtig sjov papmaske, som er et must til børnefødselsdagen eller fester med et tema, der kredser om filmen “Frost” (“Frozen”). Masken er lavet af pap og har huller til øjnene samt en elastik, der holder den på rette plads. Find hos Partyking.

kristoffer papmaske 300x300 - Disney Frost papmaske

Kristoffer papmaske

Hjælp prinsesse Anna med at finde sin søster Elsa med denne maske på hovedet, som forestiller den fiktive karakter Kristoff Bjorgman i Disneys Frozen. Find den hos Partyking.

Se også Frost kostume til børn

 

Indlægget Disney Frost papmaske indeholder affiliatelinks

One thought on “Disney Frost papmaske

Comments are closed.

error: Content is protected !!