september 19, 2020
minnie mouse sengetøj, minnie mouse sengesæt, minnie mouse dynebetræk, minnie mouse juniorsengetøj, minnie mouse sengetøj til voksne, minnie mouse gaver, disney sengetøj, disney juniorsengetøj

Minnie Mouse sengetøj

Minnie Mouse sengetøj er det helt store hit både til børn og voksne.

Er du eller en du kender helt vild med Minnie Mouse og som bare ikke kan få nok af den søde figur? Så er Minnie Mouse sengetøj da lige sagen og giver muligheden for at sove med yndlingsfiguren.

Kan man andet end elske Disney karakteren Minnie Mouse?

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne.

Lad dit barn drømme sig ind i drømmeland sammen med Minnie Mouse med et af disse dyne- og sengebetræk. Flere af sættene kan både bruges af børn og voksne:

Minnie mouse junior sengetøj - Minnie Mouse sengetøj

Junior sengetøj med Minnie Mouse

Det fineste Disney junior sengetøj med Minnie Mouse. Dynebetræk er med lynlås. Dynebetræk størrelse: 100cm x 135cm. Pudebetræk størrelse: 40cm x 60cm. Find det hos Only4kids.

minnie mouse sengetøj, minnie mouse sengesæt, minnie mouse dynebetræk, minnie mouse juniorsengetøj, minnie mouse sengetøj til voksne, minnie mouse gaver, disney sengetøj, disney juniorsengetøj

Disney junior sengetøj med Minnie

Dit barn finder nemt til drømmeland med dette fine sengetøj med Minnie Motiv. Dynebetræk er med lynlås. Dynebetræk størrelse: 100cm x 135cm. Pudebetræk størrelse: 40cm x 60cm. Find det hos Only4kids.

Disney junior sengetøj - Minnie Mouse sengetøj

Disney junior sengetøj

Flot 100% bomulds sengetøj med Minnie i størrelse 100×135 cm med en hovedpude på 40×60 cm. Sengetøjet har lynlås. Produktmål: 100×135. Find det hos Eurotoys.

Minnie mouse sengetøj - Minnie Mouse sengetøj

Minnie Mouse sengesæt

Flot sengesæt med Minnie Mouse motiv. Sengetøjet er dobbelt faced – Vendbart, dvs. at der på sengesættet er forskellige motiver på begge sider. På bagsiden har dynebetrækket en flot lilla farve med Minnie motiver. Dette sengetøj er den perfekte gave til en Minnie fan. Dynebetræk: 100 x 140 cm. Pudebetræk: 1 x 40 x 45 cm. Find det hos Coolshop.

 

SE OGSÅ: Mickey Mouse sengetøj

Indlægget Minnie Mouse sengetøj indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!