februar 24, 2021
mulan gaveideer til børn, mulan gaver til børn, mulan børnegaver, mulan fødselsdag, mulan ting til børn, disney mulan julegaver, mulan legetøj

Mulan gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Mulan er en populær karakter særlig blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Mulan gaveideer.

Er du inviteret til Mulan fødselsdag og savner inspiration til Mulan gaveideer? Eller vil du kæle din lille Mulan fan?

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far. For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget. I hæren træner hun med en festlig gruppe ledet af kaptajn Shang.  Med sig har hun den komiske og beskyttende drage Mushu, og den lille lykkebringende fårekylling Krikee. Men Mulan får brug for mere end Mushus skarpe tunge og skøre påfund, for at bekæmpe hunnernes skånselsløse leder Shan-Yu.

Mulan gaveideer består af Mulan legetøj, Mulan børnekostumer, Mulan film mm.

Mulan gaveideer til børn

Mulan kjole til børn 1 - Mulan gaveideer til børn

Mulan kjole til børn

Den klassiske film om Mulan er lige så populær nu, som da den udkom, og den tryllebinder stadig børn verden over. Denne elegante kjole er derfor en perfekt gave til en lille pige eller dreng, som ganske enkelt ikke kan få nok af Mulans eventyr! Fin flerfarvet kjole i polyester med motiv fra filmen Mulan. Find den hos Partyking.

Mulan dukke mulan gaveideer - Mulan gaveideer til børn

Mulan dukke

Prinsesse eller kriger – hvorfor ikke være begge dele? I denne pakke får du en Mulan dukke med to sæt tøj, et par sko og et sværd. Du kan selv bestemme om hun skal have sit krigertøj eller festtøj på. Uegnet for børn under 3 år pga. smådele. Find den hos Jollyroom.

Disney Mulan bog - Mulan gaveideer til børn

Mulan bog

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far. For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende at det kan koste hende livet hvis hun bliver opdaget. Serien Walt Disney Klassikere er de allerstørste klassikere fra Disneys magiske univers i en lækker indpakning med stor respekt for de originale tegnefilm, som børn og voksne har elsket i årtiet. Find bogen hos Gucca.

Disney mulan dukke - Mulan gaveideer til børn

Disney Mulan dukke

Disney Princess Mulan dukken er klar til nye eventyr! Hun kommer med en krone, aftagelige sko og har bevægelige arme. Anbefalet alder: Fra 3 år. Find dukken hos Jollyroom.

Mulan rejsekuffert - Mulan gaveideer til børn

Mulan rejsekuffert

American Touristers rejsekuffert med motiv af Disneys Mulan! Tag magien med på rejsen i form af denne mellemstore Disney-taske, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk polypropen og udstyret med kombinationslås og fire store hjul. En perfekt rejsekammerat til dit barn! Find den hos Jollyroom.

Disney mulan dvd klassiker 36 - Mulan gaveideer til børn

Mulan dvd – Disney klassiker nr. 36

Hvis Disney klassikeren Mulan ikke allerede står på barnets hylde, så hun kan se den når hun har lyst – så er det dette den oplagte gaveide. Disney klassiker Mulan byder på flot animation, fantastisk musik og masser af action for hele familien! Find filmen hos Gucca.

Mulan børnekostume mulan gaveideer til børn - Mulan gaveideer til børn

Mulan børnekostume

Ønsker dit barn at blive taget med til Mulans vidunderlige verden, en verden fuld af mystik? Denne kjole i orientalsk stil kan tage hende lidt på vejen – resten må barnet bruge din fantasi til. En smuk kjole til festen eller til maskeraden! Her får du en rød, hvid og lyserød satinkjole med blå detaljer og print af Mulan på brystet. Kjolen er lavet af polyester og fås i fem størrelser, der passer til børn. Find kostumet hos Partyking.

disney mushu mulan kop - Mulan gaveideer til børn

Mushu Mulan kop

Forkæl barnet med en kop der forestiller Mushu fra Mulan filmene. Koppen er gode både til kolde og varme drikke. Find den hos Coolshop.

Mulan puslespil i træ - Mulan gaveideer til børn

Mulan puslespil i træ

Klassisk træpuslespil med 20 brikker og motiv fra Disneys Mulan. Puslespillet kommer i en praktisk æske med håndtag. Anbefalet alder: Fra 3 år. Find det hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Vaiana gaveideer til børn

SE OGSÅ: Rapunzel gaveideer til børn

Indlægget Mulan gaveideer til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!