Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
10+ Mulan gaveideer til børn - Alletiders Disney
september 19, 2020
mulan gaveideer til børn, mulan gaver til børn, mulan børnegaver, mulan fødselsdag, mulan ting til børn, disney mulan julegaver, mulan legetøj

10+ Mulan gaveideer til børn

Mulan er en populær karakter særlig blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Mulan gaveideer.

Er du inviteret til Mulan fødselsdag og savner inspiration til Mulan gaveideer? Eller vil du kæle din lille Mulan fan?

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far. For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget. I hæren træner hun med en festlig gruppe ledet af kaptajn Shang.  Med sig har hun den komiske og beskyttende drage Mushu, og den lille lykkebringende fårekylling Krikee. Men Mulan får brug for mere end Mushus skarpe tunge og skøre påfund, for at bekæmpe hunnernes skånselsløse leder Shan-Yu.

Mulan gaveideer består af Mulan legetøj, Mulan børnekostumer, Mulan film mm.

Mulan gaveideer til børn

Mulan børnekostume - 10+ Mulan gaveideer til børn

Mulan Børnekostume

Er du modig nok til at tage din fars plads i den kinesiske hær og derved kæmpe mod Huns? Når du er færdig med at kæmpe, er du nu helt klar til at møde Kejseren og modtage alt æren, som du helt sikkert har fortjent. Find kostumet hos Temashop.

Mulan dukke mulan gaveideer - 10+ Mulan gaveideer til børn

Mulan dukke

Prinsesse eller kriger – hvorfor ikke være begge dele? I denne pakke får du en Mulan dukke med to sæt tøj, et par sko og et sværd. Du kan selv bestemme om hun skal have sit krigertøj eller festtøj på. Uegnet for børn under 3 år pga. smådele. Find den hos Jollyroom.

Disney Mulan hårbørste til børn - 10+ Mulan gaveideer til børn

Disney Mulan hårbørste til børn

Enhver lille fan af Mulan vil elske at eje denne børste! En børste der kan hjælpe dig til at tæmme dit barns vilde manke. Find børsten hos Gucca.

LEGO Disney Princess Mulans Træningsdag  - 10+ Mulan gaveideer til børn

LEGO Mulan sæt

Hjælp Disneys Mulan med at finde sin fars sværd i familietemplet, så hun kan tage hans plads i kamp. Nu er hun klar til en omgang hård træning – brug træningsdukken til at finpudse hendes fægtefærdigheder, og tag sigte med katapulten. Brug derefter den søde vifte til at køle af, og husk at fodre hendes hest Khan under kirsebærtræet. Byg og tilpas sættet på forskellige måder, og få endeløse eventyr sammen med Mulan. Find sættet hos Coolshop.

Disney Mulan bog - 10+ Mulan gaveideer til børn

Mulan bog

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far. For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende at det kan koste hende livet hvis hun bliver opdaget. Serien Walt Disney Klassikere er de allerstørste klassikere fra Disneys magiske univers i en lækker indpakning med stor respekt for de originale tegnefilm, som børn og voksne har elsket i årtiet. Find bogen hos Gucca.

Disney mulan dukke - 10+ Mulan gaveideer til børn

Disney Mulan dukke

Disney Princess Mulan dukken er klar til nye eventyr! Hun kommer med en krone, aftagelige sko og har bevægelige arme. Anbefalet alder: Fra 3 år. Find dukken hos Jollyroom.

Disney Mulan bomuldspose - 10+ Mulan gaveideer til børn

Mulan bomuldspose

Denne bomulds-taske med smukke Mulan på helt perfekt til barnet der er helt vild med Mulan!
Tasken er rummelig og perfekt som erstatning til plastikposer i hverdagen. Find bogen hos Gucca.

Mulan rejsekuffert - 10+ Mulan gaveideer til børn

Mulan rejsekuffert

American Touristers rejsekuffert med motiv af Disneys Mulan! Tag magien med på rejsen i form af denne mellemstore Disney-taske, som uden problemer har plads til alt, dit barn har brug for til en uges ferie. Tasken er fremstillet af slidstærk polypropen og udstyret med kombinationslås og fire store hjul. En perfekt rejsekammerat til dit barn! Find den hos Jollyroom.

Prinsesse mulan børnekostume - 10+ Mulan gaveideer til børn

Prinsesse Mulan Børnekostume

Mulan fortjener en stor fejring efter hun overtog pladsen for sin far. Denne smukke orientalske kjole med gennemsigtige ærmer og fine detaljer er perfekt, når du skal møde kejseren. Find kostumet hos Temashop.

Disney mulan dvd klassiker 36 - 10+ Mulan gaveideer til børn

Mulan dvd – Disney klassiker nr. 36

Hvis Disney klassikeren Mulan ikke allerede står på barnets hylde, så hun kan se den når hun har lyst – så er det dette den oplagte gaveide. Disney klassiker Mulan byder på flot animation, fantastisk musik og masser af action for hele familien! Find filmen hos Gucca.

mulan 2 dvd - 10+ Mulan gaveideer til børn

Mulan 2 dvd

Legenden om Mulan lever videre, når Kinas modige heltinde sammen med dragen Mushu og alle de andre venner, tager ud på nye eventyr i Mulan 2. En film med masser af spænding, gode grin og ny musik!
Efter at Mulan har reddet landet fra de frygtede hunner, står hun nu overfor nye spændende udfordringer, da hun skal giftes med general Shang. Men først skal hun og Shang hjælpe kejseren med en hemmlig og ikke helt ufarlig opgave. De skal eskortere kejserens tre prinsesser til Mongoliet, hvor de skal giftes inden tre dage – ellers vil mongolerne angribe Kina. Mulan og Shang accepterer opgaven, samler de mest trofaste soldater og begiver sig afsted med prinsesserne.
Men da Mulan opdager at prinsesserne skal giftes mod deres vilje, ændrer tingene sig. Det, der startede som en kamp mod mongolerne, ender med et skænderi med hendes forlovede. Og Mushu gør sit ved at puste til ilden… Find filmen hos Gucca.

Lego mulan bogeventyr - 10+ Mulan gaveideer til børn

LEGO Mulan bogeventyr

Åbn bogen og opdag en verden fuld af sjov, med dette byggesæt fra LEGO®! Træn før kampen mod Li Shang for at hjælpe Mulan med at forsvare sin far og familien ære. Hold derefter en pause i haven med en gåtur og en kop te under blommetræet. Anbefalet alder: Fra 5 år. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Vaiana gaveideer til børn

SE OGSÅ: Rapunzel gaveideer til børn

Indlægget 10+ Mulan gaveideer til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!