april 18, 2021
Løvernes konge gaveideer til bøørn, løvernes konge børnegaver, løvernes konge gaver til børn, løvernes konge legetøj, løvernes konge film, løvernes konge tasker

20+ Løvernes konge gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Løvernes konge er populær blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Løvernes konge gaveideer.

Er du inviteret til Løvernes konge fødselsdag og savner inspiration til Løvernes konge gaveideer? Eller vil du kæle din lille Løvernes konge fan?

Løvernes konge 

Løvernes Konge er en Disney-tegnefilm fra 1994. Løvernes Konge foregår på den afrikanske savanne, hvor vi fra filmens start introduceres for den nye løveunge Simba. Planen er at en en dag skal løveungen Simba overtage tronen fra sin far, Mufasa, som Løvernes Konge, men den lumske Scar har andre planer. En dag er Mufasa væk – og inden nogen ved af det, har Scar overtaget tronen. Simba tvinges til at flygte, og langt borte fra sin familie møder han Timon og Pumba, som hjælper ham med at blive klar til at vende tilbage til Kongesletten for at indtage pladsen som den rigtige løvekonge.

Da filmen havde premiere tog den alle med storm og stadig den dag i dag, er det en populær tegnefilm. Med tiden er der også kommet en forsættelse;  Løvernes Garde.

I ”Løvernes Garde” er vi tilbage på Kongesletten og følger den unge løve Kion, søn af Simba og Nala og lillebror til Kiara. Vi møder Kion, da han indtager lederrollen i Løvegarden, hvis vigtigste rolle er at opretholde orden på Kongesletten. Traditionelt har Løvegarden udelukkende bestået af løver, der er kendt som de modigste, hurtigste, stærkeste og mest skarpsynede dyr på savannen. Men Kion bryder med traditionen ved i stedet at udvælge sine nærmeste venner til opgaven: grævlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Besthe og hejren Ono.

Mange af de elskede karakterer fra ’Løvernes Konge’ dukker op på ny i både filmen og tv-serien. Heriblandt Mufasa, Timon, Pumba, Rafiki, Zazu og Kions storesøster Kiara. Og præcis som i ’Løvernes Konge’ er ’Løvernes Garde’ fyldt med fantastisk musik.

Løvernes konge gaveideer

Løvernes konge gaveideer består af Løvernes konge børnekostumer, Løvernes konge legetøj, Løvernes konge film, Løvernes konge udstyr til børneværelset mm. Gaveideerne tager både udgangspunkt i Løvernes konge og Løvernes Garde.

løvernes konge kjole med simba - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge kjole

Denne kjole er inspireret af Simba fra Løvernes Konge. Kostumet inkluderer en gul tylkjole med tryk og et diadem med løveører. Kostumet er fremstillet i polyester og fås i tre størrelser til børn. Skoene, der ses på billedet, medfølger ikke. Find den hos Partyking.

Løvernes konge bog - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge bog

Vaskeægte Disney-magi i eksklusivt format. En dag skal løveungen Simba overtage tronen som Løvernes Konge efter sin far, Mufasa, men Mufasas lumske bror, Scar, har andre planer. En dag er Mufasa væk – og inden nogen ved af det, har Scar overtaget tronen. Simba tvinges til at flygte, og langt borte fra sin familie møder han Timon og Pumba, som hjælper ham med at blive klar til at vende tilbage til Kongesletten for at indtage pladsen som den rigtige løvekonge. Find bogen hos Gucca.

Løvernes konge rygsæk - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge rygsæk

Rygsæk fra JUSTHYPE med mønster, inspireret fra Løvernes Konge. Rygsækken har to rummelig rum med plads til tegneredskaber, skolebøger og andet. Tasken kommer med polstrede skulderstropper, der sidder behageligt over skuldrene. Find den hos Jollyroom.

Løvernes konge simba bamse - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge Simba bamse

Denne søde bamse forestiller Disneys Simba fra Løvernes konge. Simba er fremstillet i blød plys med fine detaljer. Du kan både putte og lege med din nye ven! Find den hos Jollyroom.

Løvernes Konge The Cirkle Of Life Pude 300x267 - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Den perfekte gave til den lille (eller store) Løvernes konge fan er denne Løvernes konge pude. Pudens front har Rafiki med Simba afbilledet og bagsiden er mønsteret. Find den hos Temashop.

Løvernes konge spilledåse - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge spilledåse

Retro Løvernes Konge spilledåse – Når man drejer håndtaget høres melodien “Spring”.  Egnet til børn fra 12 måneder. Find den hos Only4kids.

Løvernes garde drikkedunk - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes garde drikkedunk

En fin drikkedunk med motiv fra Disneys Løvernes Konge. Flasken er fremstillet i plastik og har en smart drikketud. Kan vaskes i opvaskemaskinen men tåler ikke mikroovn. Perfekt til at have med i skolen eller på udflugten! Find den hos Jollyroom.

Løvernes konge gummistøvler - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge gummistøvler

Et par fine Simba fra Løvernes Konge gummistøvler. Gummistøvlerne sidder godt på fødderne og har mønstrede såler, så de har et godt greb. Perfekte til alle Simba-fans. Find dem hos Jollyroom.

Løvernes konge junior sengetøj - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge junior sengetøj

I dette sengesæt får du et dyne- og pudebetræk med de muntre og smilende figurer fra Løvernes konge. Sengetøjet er tosidet, hvor du kan vælge imellem et motiv af Simba, Timon, Pumba og Zazu eller et motiv af savannens mange dyr. Med dette sengetøj sover børn trygt og drømmer sig væk til den varme savanne. Find det hos Gucca.

Disney Løvernes Konge Træpuslespil  - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Disney Løvernes konge træpuslespil

Et fint træpuslespil fra Kärnan med motiv fra Løvernes Konge. Puslespillet har 20 brikker som selv de mindste kan samle. Sjovt og lærerigt med et fint motiv — perfekt til de små Løvernes Konge fans. Find den hos Jollyroom.

Disney Løvernes garde madkasse - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes Garde madkasse

En fin madkasse med motiv fra Disneys Løvernes Konge. Madkassen er fremstillet i plastik, har tre forskellige rum og lukkes let med låse i siderne. Passer perfekt til opbevaring af madpakken til skole eller udflugt! Find den hos Jollyroom.

Løvernes Konge taske til børn 300x300 - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes Konge taske til børn

Er din yndlings Disney-film også Løvernes Konge? Så er denne skuldetaske lige noget for dig! Skuldertasken er dejlig blød og har et flot motiv, som også er med i filmen! Taskens størrelse og lynlåslukning gør den perfekt til opbevaring af de vigtigste ejendele! Find den hos Gucca.

Løvernes konge drikkedunk - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge drikkedunk

En fin drikkedunk med motiv fra Disneys Løvernes Konge. Flasken er fremstillet i plastik og har en smart drikketud. Kan vaskes i opvaskemaskinen men tåler ikke mikroovn. Perfekt til at have med i skolen eller på udflugten! Find den hos Jollyroom.

Disney Kig Find Løvernes Konge Bog - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Disney Kig & Find Løvernes Konge – Bog

Hakuna Matata! Der er ikke noget at være bekymret over, men der er masser at kigge efter i denne underholdende udgave af Disneys storfilm Løvernes Konge. Læs om Simba, Nala, Timon, Pumba og alle dine andre yndlingsfigurer i scener fra filmen. Find den hos Gucca.

Løvernes konge heldragt - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge heldragt

Heldragt med motiv fra Løvernes Konge perfekt til hygge i hjemmet på de kolde vinterdage. Find heldragten hos Jollyroom.

Disney Løvernes Konge Hjemmesko - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Disney Løvernes Konge Hjemmesko

Et par fine Simba fra Løvernes Konge hjemmesko. Hjemmeskoene er lavet af blødt polyester og sidder godt på fødderne. Perfekte til alle Simba-fans. Find dem hos Jollyroom.

Løvernes Konge sengetøj 140x200 cm - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes Konge sengetøj 140×200 cm

Flot 100% bomulds sengetøj med Disney Løvernes Konge i størrelse 140×200 cm med en hovedpude på 70×90 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Find sengetøjet hos Eurotoys.

Løvernes konge notesbog - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge notesbog

Kender du én, der er kæmpe fan af Løvernes Konge? Så er denne notesbog med Simba den perfekte gave til skolestart! Gør det sjovt at lave lektier – også i timerne med den flotte notesbog med elastiklukning. Bogens sider er linjerede. Find den hos Gucca.

Løvernes konge bæltetaske 300x300 - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge bæltetaske

Her får du en flot bæltetaske med et fint motiv fra filmen. Bæltetasken er dejlig blød og perfekt til opbevaring af de vigtigste ejendele. Bæltetaskens har en lynlåslukning og justerbar strop, som kan klikkes sammen og går tasken let at få af og på. Find den hos Gucca.

Løvernes konge tegnefilm - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge tegnefilm

Disney klassiker nummer 32. Det er en stor dag på Kongesletten da løveungen Simba bliver født. En dag skal han overtage sin fars, Mufasas trone, og være “Løvernes Konge”! Alle jubler undtagen Scar, Mufasas lumske bror, som gerne selv vil overtage tronen. Tiden går og den nysgerrige Simba skal først lære at tage det ansvar, som følger med når man skal være konge. Han følger sin far, får kloge råd af bavianen Rafiki og leger med kammeraten Nala. Men en dag sker det, der ikke må ske. Mufasa er pludselig væk – og inden nogen ved af det, har Scar overtaget tronen!
Simba tvinges til at flygte og langt borte fra sin familie møder han Timon og Pumba, som straks bliver hans nye venner. Men en dag vender Simba tilbage til Kongesletten for at genindtage sin plads som den rigtige løvekonge… Løvernes Konge er nok Disneys største mesterværk nogensinde og en af verdens mest elskede tegnefilm gennem tiderne. Find filmen hos Gucca.

Løvernes konge dvd - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes konge dvd

De mest elskede og velkendte karakterer vækkes til live i denne enestående spillefilmsversion af Disney’s klassiker Løvernes Konge. En fantastisk oplevelse, som hylder Disneys måske største mesterværk nogensinde og en af verdens mest elskede animationsfilm gennem tiderne. Find den hos Gucca.

løvernes garde dvd - 20+ Løvernes konge gaveideer til børn

Løvernes Garde dvd

Den storslåede fortælling om Disneys Løvernes Konge fortsætter med Løvernes Garde: Brøler Igen.
Kion, Simba og Nalas søn, påtager sig rollen som leder for “Løvernes Garde” – en eliteenhed bestående af honninggrævlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Beshte og hejren Ono. Sammen tager de på spændende eventyr for at forsvare Kongesletten mod rovdyr og beskytte livets kredsløb.
Løvernes Garde: Brøler Igen er fuld af humor, musik, varme og herlige figurer – en film alle familier bare må have derhjemme! Find den hos Gucca.

SE OGSÅ: Bambi gaveideer til børn

SE OGSÅ:  Disney citater – find din favorit

Indlægget 20+ Løvernes konge gaveideer til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!