april 18, 2021
disney toilettaske til børn, disney toilettaske, toilettaske til børn, børne toilettasker, børne rejseartikler, disney rejseartikler, alletiders disney, julegave disney, fødselsdagsgave disney

Disney toilettaske til børn (og voksne)

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

På jagt efter en toilettaske til børn? Er dit barn også stor Disney fan, så er en Disney toilettaske til børn lige sagen.

Disney toilettaske til børn er oplagt både til de korte og længere rejser.

De mindste i familien kan som regel godt lide at have deres egne udgaver af det de voksne har, som f.eks en børne kuffert til ferie eller overnatning hos bedsteforældrene eller en toilettaske til at have de få nødvendige ting de har brug for.

Og når der endelig skal vælges en børne toilettaske, så skal der da findes en i barnets smag og hvad er mere oplagt end en Disney toilettaske til børn?

Mickey mouse toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Mickey Mouse toilettaske

Den perfekte gaveide til enhver Mickey Mouse fan, nemlig en toilettaske med Mickey Mouse. Toilettasken er nem at tage med på farten. Toilettaske med et stort rum og lynlås. Ca. mål: 22,5 x 15,5 x 5 cm. Find den hos Gucca.

Minnie Mouse toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Minnie Mouse toilettaske

Toilettasken har motiv af Minnie Mouse. Toilettaske med et stort rum og lynlås. Toilettasken har masser af plads til alle dine toiletsager, som med denne taske bliver let-tilgængelige. Find den hos Gucca.

Pink Minnie Mouse toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Pink Minnie Mouse toilettaske

Den perfekte gave til en Minnie Mouse fan. Toilettaske med to rum, lynlås og hank. Toilettasken har masser af plads til alle dine toiletsager, som kan inddeles og organiseres i de to rum. Find den hos Gucca.

Disney prinsesser sminketaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Disney Prinsesser sminketaske

Sød sminketaske fra Disney Princess med glitrende sminkeprodukter. Med populære prinsesser fra Disney! Tasken indeholder forskellige sjove produkter såsom lipgloss, glimmerpude og pensel. Perfekt til Disney Princess-fans, der elsker glimmer! Find den hos Jollyroom.

Frost 2 toilettaske  - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Frost 2 toilettaske

Den perfekte toilettaske til barnet der elsker Frost. Toilettasken har motiv af Elsa og teksten “Wildly Powerful”. Toilettaske med to rum, lynlås og hank. Toilettasken har masser af plads til alle dine toiletsager, som kan inddeles og organiseres i de to rum. Find den hos Gucca.

Disney frost 2 elsa toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Elsa toilettaske

Disney Frost 2 toilettaske med motiv af Elsa. En oplagt gaveide til enhver lille Elsa fan. Find den hos Evigleg.

Mickey mouse toilettaske med børste - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Mickey Mouse toilettaske med børster

Sødt og smukt sæt der indeholder blandt andet en toilettaske og 4 makeupbørster i forskellige størrelser. Disse glitter-stilede toiletartikler kommer med en lynlås lukning og et hovedrum i bedste Mickey Mouse Disney design. Find sættet hos Gucca.

Mickey mouse toilettaske sæt til børn - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Mickey Mouse toilettaske sæt

Mickey Mouse toilettaske med masser af praktisk indhold. Perfekt til både de længere og kortere ture hvor man har brug for at medbringe toiletartiklerne. Find sættet hos Gucca.

Mickey mouse toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Mickey Mouse toilettaske

Her får du den perfekte taske til en ægte Disney fan. Denne taske har et super sødt design og et super sødt motiv af den yderst populære Mickey Mouse i blødt stof. Find toilettasken hos Gucca.

Se også: Minnie Mouse kuffert

Se også: Mickey Mouse kuffert

Indlægget Disney toilettaske til børn (og voksne) indeholder affiliatelinks

 

 

 

2 thoughts on “Disney toilettaske til børn (og voksne)

Comments are closed.

error: Content is protected !!