Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Disney toilettaske til børn (og voksne) - Alletiders Disney
oktober 27, 2021
disney toilettaske til børn, disney toilettaske, toilettaske til børn, børne toilettasker, børne rejseartikler, disney rejseartikler, alletiders disney, julegave disney, fødselsdagsgave disney

Disney toilettaske til børn (og voksne)

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

På jagt efter en toilettaske til børn? Er dit barn også stor Disney fan, så er en Disney toilettaske til børn lige sagen.

Disney toilettaske til børn er oplagt både til de korte og længere rejser.

De mindste i familien kan som regel godt lide at have deres egne udgaver af det de voksne har, som f.eks en børne kuffert til ferie eller overnatning hos bedsteforældrene eller en toilettaske til at have de få nødvendige ting de har brug for.

Og når der endelig skal vælges en børne toilettaske, så skal der da findes en i barnets smag og hvad er mere oplagt end en Disney toilettaske til børn?

Disney Frost Elsa toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Disney Frost Elsa toilettaske

Toilettaske med to rum og håndtag. Fremstillet i slidstærk polyester med lynlås, der er let at åbne. I et af rummene er der en inderlomme med lynlås. Toilettasken kan vaskes i koldt vand. Find den hos Jollyroom.

Disney Frost 2 toilettaske 300x300 - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Disney Frost 2 toilettaske

Frostpigerne Anna og Elsa er stadig i høj kurs hos mange piger. Er det også Frost der hitter hjemme hos jer? Så er denne toilettaske med Frost motiv lige sagen. Find den hos Evigleg.

Mickey mouse toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Mickey Mouse toilettaske

Den perfekte gaveide til enhver Mickey Mouse fan, nemlig en toilettaske med Mickey Mouse. Toilettasken er nem at tage med på farten. Toilettaske med et stort rum og lynlås. Ca. mål: 22,5 x 15,5 x 5 cm. Find den hos Gucca.

Minnie Mouse toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Minnie Mouse toilettaske

Toilettasken har motiv af Minnie Mouse. Toilettaske med et stort rum og lynlås. Toilettasken har masser af plads til alle dine toiletsager, som med denne taske bliver let-tilgængelige. Find den hos Gucca.

Pink Minnie Mouse toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Pink Minnie Mouse toilettaske

Den perfekte gave til en Minnie Mouse fan. Toilettaske med to rum, lynlås og hank. Toilettasken har masser af plads til alle dine toiletsager, som kan inddeles og organiseres i de to rum. Find den hos Gucca.

Disney prinsesser sminketaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Disney Prinsesser sminketaske

Sød sminketaske fra Disney Princess med glitrende sminkeprodukter. Med populære prinsesser fra Disney! Tasken indeholder forskellige sjove produkter såsom lipgloss, glimmerpude og pensel. Perfekt til Disney Princess-fans, der elsker glimmer! Find den hos Jollyroom.

Mickey mouse toilettaske med børste - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Mickey Mouse toilettaske med børster

Sødt og smukt sæt der indeholder blandt andet en toilettaske og 4 makeupbørster i forskellige størrelser. Disse glitter-stilede toiletartikler kommer med en lynlås lukning og et hovedrum i bedste Mickey Mouse Disney design. Find sættet hos Gucca.

Minnie Mouse makeup børstesæt med taske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Minnie Mouse makeup børstesæt med taske

Her er et perfekt starter kit af makeupbørster til den kommende makeupartist, der elsker Minnie Mouse og makeup. I sættet er der først og fremmest en fanbrush, som er en blød børste med lange, tynde hår fordelt som på en vifte, hvilket gør den perfekt til highlighter. Derudover er der også en øjenskyggebørste, en foundationbørste og en ansigtsbørste, som kan anvendes til blush og bronzer. Til opbevaring af alle børsterne medfølger også en fin makeuptaske med et sødt motiv af Minnie Mouse. Find sættet hos Gucca.

Minnie Mouse toilettaskesæt - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Minnie Mouse toilettaskesæt

Med dette sæt, er du sikker på den lille Minnie Mouse fan har alt hvad der skal bruges til en ferie! Sættet består af Minnie Mouse toilettasker, Minnie Mouse flaske til shampoo, Minnie Mouse kop, Minnie Mouse hårbørste og Minnie Mouse håndklæde. Find sættet hos Gucca.

Disney prinsesser toilettaske - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Disney prinsesser toilettaske

Disney toilettaske med flere flotte detaljer. På toilettasken er bl.a. de tre prinsesser Belle, Ariel og Askepot designet, og de fine prinsesser giver toilettasken er super flot udtryk. Toilettasken er fremstillet med et stort rum, der kan lukkes med lynlås, og desuden findes der i rummet en smart indvendig lomme. Find den hos Gucca.

Disney toilettaske til børn disney prinsesser - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Disney Princess toilettaske

Denne toilettaske er perfekt til den lille prinsesse, som elsker prinsesser, perfekt til den kommende ferie eller overnatning hos bedsteforældrene. Find den hos Gucca.

Minnie Mouse toilettaskesæt - Disney toilettaske til børn (og voksne)

Minnie Mouse toilettaskesæt

Disney toilettaskesæt med en af Disneys mest populære karakterer. Den yderste taske er gennemsigtig, og der medfølger en mindre taske med glimmer, som kan ligge inden i den gennemsigtige taske. Find sættet hos Gucca.

Se også: Minnie Mouse kuffert

Se også: Mickey Mouse kuffert

Indlægget Disney toilettaske til børn (og voksne) indeholder affiliatelinks

 

 

 

3 thoughts on “Disney toilettaske til børn (og voksne)

Comments are closed.

error: Content is protected !!