Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Vaiana fødselsdag - Alletiders Disney
februar 28, 2024
vaiana fødselsdag, vaiana fødselsdagstema, vaiana temafest, vaiana fest, inspiration til vaiana fødselsdag, moana fødselsdag, alletiders disney, disney fødselsdag

Vaiana fødselsdag

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Vaiana filmen? Så forkæl hende med en Vaiana fødselsdag.

Gør den kommende børnefødselsdag mere magisk med en Vaiana fødselsdag. Her finder du inspiration til dekoration og bordpynt.

Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Vi har samlet lidt inspiration til hvordan I gør klar til den kommende Vaiana fødselsdag.vaiana invitation 300x251 - Vaiana fødselsdag

Vaiana invitationer

Enhver fødselsdag starter med planlægningen. Og en stor del af planlægningen er også at finde ud af hvem der skal med til fødselsdagen og invitere dem. Understreg temaet for festen med flotte invitationer med Vaiana. Du får hele 6 invitationer med tilhørende kuverter. Find dem hos Temashop.

Vaiana plastik dug vaiana festartikler 300x300 - Vaiana fødselsdag

Vaiana plastikdug

Med denne Vaiana plastik dug får du startet rigtig godt med udsmykningen til Vaiana temafest eller fødselsdag. På dugen er Vaiana og Maui med sin krog. Vaiana dugen gør din fødselsdag mere festlig, samtidig med at den beskytter dit bord mod væltet sodavand eller kage fingrer. Find den hos Festbyen.

vaiana tallerkner til vaiana fødselsdag 300x284 - Vaiana fødselsdag

Vaiana paptallerkner

Uden mad og drikke duer festdeltagerne ikke. Er dit barn også helt vild med den skønne Disney figur Vaiana, så er disse flotte tallerkner helt perfekte. Uanset hvad du/I vælger at servere til fødselsdagen, så server det på Vaiana tallerkner. Find tallerknerne hos Temashop.

vaiana krus vaiana fødselsdag 300x300 - Vaiana fødselsdag

Disse Vaiana engangskrus passer perfekt til sodavand, saft eller hvad I nu skal have at drikke til den kommende Vaiana temafest. Find dem hos Festbyen.

vaiana servietter vaiana temafest 300x300 - Vaiana fødselsdag

Vaiana servietter

Vaiana serverietter er et must til Vaiana temafest eller børnefødselsdag, hvor du gerne vil bringe lidt ø-stemning til festbordet. Servietterne har som motiv Vaiana og Maui på hver deres side. Vaiana serveitterne pynter på ethvert festbord, samtidig med at de er praktiske. Find dem hos Festbyen.

Vaiana flagguirlande vaiana fødselsdag - Vaiana fødselsdag

Vaiana flagguirlande

Forvandl rummet til én stor Disneyfilm ved hjælp af flagguirlanden Vaiana. Vaiana, høvdingens datter, har taget en pause fra at redde sit folk, da hun nu vil nyde lidt af feststemningen. Med denne lange dekoration kan børnenes fest eller temafesten blive komplet. Flagguirlanden Vaiana er en farverig dekoration, der gør det muligt for hele festlokalet at blive fyldt med fantasi og omdannet til en spændende verden fyldt med eventyr. Find den hos Partyking.

vaiana kagefigur 300x300 - Vaiana fødselsdag

Vaiana kagefigur

Disney figur fra Filmen Moana/Vaiana til den perfekte fødselsdag kage. 11,8 cm. Find den hos Bagetid.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

Indlægget Vaiana fødselsdag indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Vaiana fødselsdag

Comments are closed.

error: Content is protected !!