september 19, 2020
pocahontas kostume til børn, pocahontas kostume, pocahontas udklædning til børn, pocahontas kjole, pocahontas tøj, pocahontas, disney kostume til børn, disney kostumer, disney prinsesse kostume, disney prinsesse kostumer, alletiders disney, pocahontas gaver

Pocahontas kostume til børn

Har du også en datter der er helt vild med Pocahontas? Så er et Pocahontas kostume til børn oplagt til den kommede tema- eller fastelavnsfest.

Pocahontas er en figur som gennem mange år har været elsket af mange piger.

Pocahontas er en tegnefilm fra 1995 produceret af The Walt Disney Company, den er af spillefilmslængde. Det er den 33. af Disneys klassikere.

En dag kommer kolonøren John Smith til Pocahontas’ stammes skov og da han møder Pocahontas, forelsker han sig i hende. Men John Smiths leder, guvernør Ratcliffe, en grådig og ond mand, har ikke krydset store oceaner for at finde kærligheden. Han er udelukkende kommet for at finde guld, og han vil gøre alt for at det kan lade sig gøre!

Har du også et barn der er helt vild med den Pocahontas, så find her et flot Pocahontas kostume til børn. En Pocahontas udklædning kan både bruges til fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen med Pocahontas eller indianer tema.

prinsesse pocahontas børnekostume - Pocahontas kostume til børn

Prinsesse Pocahontas børnekostume

Pocahontas kjole til børn med mange fine detaljer. Kjolen er oplagt til fødselsdagen med Pocahontas tema, fastelavn eller leg i hjemmet. Find den hos Temashop.

pocahontas børnekostume - Pocahontas kostume til børn

Pocahontas børnekostume

Dette prinsessekostume til piger er under officiel licens af Disney™.  Dette kostume består af en smuk kjole der vil forvandle dig til Pocahontas. Denne kjole er i beige/gul stof med satineffekt med smukt tyrkis print. Et brunt belte er til stede på kjole ved taljen som fuldender denne Pocahontaskjole. Kender du en lille indianer prinsesse som drømmer om at klædes ud som Pocahontas til fastelavn så er dette kostume perfekt. Find kostumet hos Vegaoo.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.22.49 - Pocahontas kostume til børn

Pocahontas børnekostume

Sød indianerpige kjole i god kvalitet, der passer til børn. Så klæd din datter flot ud til fastelavn, i denne fine sag. Det eneste hun så mangler er lidt indianer-sminke og nogle fine fletninger. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

SE OGSÅ: Jasmin kostume til børn

Indlægget Pocahontas kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!