juni 15, 2024
vaiana gaveideer til børn, vaiana gaver til børn, vaiana legetøj, vaiana kostume til børn, vaiana legetelt, disney gaver til børn, disney gaveideer til børn, vaiana rygsæk

Vaiana gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Vaiana/Moana er en populær karakter særlig blandt mange børn. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Vaiana gaveideer.

Er du inviteret til Vaiana fødselsdag og savner inspiration til Vaiana gaveideer? Eller vil du kæle din lille Vaina fan?

Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Vaiana gaveideer består både af Vaiana legetøj, Vaiana film, Vaiana børnekostume, Vaiana spil  mm.

Vaiana gaveideer

 Vaiana håndklæde - Vaiana gaveideer til børn

Vaiana håndklæde

Lækkert blødt håndklæde med Vaiana motiv, perfekt til turen i svømmehallen, på stranden eller til efter badet derhjemme. Find håndklædet hos Eurotoys.

Vaiana børnekostume - Vaiana gaveideer til børn

Vaiana børnekostume

Denne fine dragt får dit barn til at ligne den seje pige Vaiana fra Disneyfilmen af samme navn. Perfekt til udklædningsfester eller fester med et Disney- eller Hawaiitema.
Børnekostumet inkluderer en kjole med motiv af bl.a. en halskæde og taljebånd. Overdelen er rød med et flot mønster og med et gennemsigtigt stof foroven, som får det til at ligne en skulderløs top. Den har endda en knude i siden. Nederdelen ligner en slå-om-nederdel i et beige materiale med mønster, blonder og frynser. Find kostumet hos Partyking.

Vaiana børneparyk - Vaiana gaveideer til børn

Vaiana børneparyk

Fuldend din udklædning som den skønne Vaiana (Moana) med denne flotte paryk. Find parykken hos Eurotoys.

Vaiana film dvd - Vaiana gaveideer til børn

Vaiana film – Disney klassiker nr. 55

Vaiana er en dristig teenager, der lever et trygt liv på en lille ø i Stillehavet. Hun er også høvdingens datter, og en af de eneste regler, hun har fået pålagt er, at hun under ingen omstændigheder må bevæge sig ud på havet. 

Hendes fascination af havet bliver dog større og større. Og da øens planter og havets fisk begynder at forsvinde, får Vaiana en mistanke om, at det kan være halvguden Maui, der har været på spil. Maui har stjålet en magisk sten fra en magtfuld havgudinde, og Vaiana beslutter at tage ud på havet, og overtale ham til at aflevere den igen… Find filmen hos Gucca.

Disney magiske historier vaiana bog - Vaiana gaveideer til børn

Vaiana bog

Den sorgløse Vaiana har altid haft lyst til at udforske havet. Da et mystisk mørke dukker op, sejler Vaiana ud på en eventyrlig færd for at redde sit folk. Kan Vaiana forsvare sin ø og finde de svar, hun altid har søgt efter? Få en klassisk Disney-oplevelse med denne magiske eventyrbog. Find bogen hos Gucca.

Disney vaiana løbecykel - Vaiana gaveideer til børn
Disney Vaiana Løbecykel 

Dette er en cool ny løbecykel til børn i alderen fra 2 til 6 år. Cyklen er let at køre og er desuden sikker og stærk. Med denne Vaiana balance cykel er dine børn garanteret at komme til elske at cykle. Løbecyklen er en fantastisk måde at lære balance, koordinering og hastighedskontrol inden barnet skal have en cykel med pedaler. Justerbart sæde med minimum højde på 37 cm og maksimal højde på 44 cm. Find cyklen hos Eurotoys.

 

SE OGSÅ: Vaiana fødselsdag

SE OGSÅ: Vaiana kostume til børn

Indlægget Vaiana gaveideer til børn indeholder affiliatelinks

One thought on “Vaiana gaveideer til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!