maj 8, 2021
aladdin kostume til voksne, aladdin udklædning til voksne, aladdin tøj til voksne, aladdin voksenkostumer, aladdin disney kostumer, genie kostume til voksne, genie udklædning til voksne, jasmin kostume til voksne, jasmin udklædning til voksne, jafar kostume til voksne, jafar udklædning til voksne, disney kostumer til voksne, disney voksenkostumer, disney udklædning til voksne, disney fastelavnskostume til voksne

Aladdin kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en af de elskede karakterer fra Disney filmene, med et Aladdin kostume til voksne.

Hvem siger udklædning kun er for børn? Klædt ud i et Aladdin kostume til voksne er du klar til årets fastelavn, karneval eller Disney Temafest.

Aladdin er en animeret spillefilm fra 1992 produceret af Walt Disney Feature Animation og udgivet af Walt Disney Pictures 25. november 1992. Da Aladdin udkom, tog filmen hurtigt verden med storm.

Disneys tegnefilm om Aladdin er lavet med inspiration, hentet fra samlingen af arabiske fortællinger, 1001 nat. Det samme har den danske digter Adam Oehlenschläger.

‘Aladdin’ er historien om den kække, småkriminelle Aladdin og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd Genie, der har masser af romantik og en sund morale: Pas på med, hvad du ønsker dig, og bliv ikke grådig. Historien om Aladdin handler også om kærlighed og kampen for at vinde prinsesse Jasmins hjerte.  Jasmin vil kunne kontrollere sit liv, men hendes far vil allerhelst finde en ægtemand til hende. På samme tid udtænker den onde troldmand Jafar planer om at afsætte Sultanen for at selv styre Agrabah.

Aladdin tegnefilm har nogle år på bagen, blev i igen kult efter at Walt Disney lavede en filmatiseret udgave af eventyret. Den nye film Aladdin er en amerikansk film fra 2019 instrueret af Guy Ritchie. Filmen er baseret på Disneys Aladdin fra 1992. En spændende fortælling om den charmerende småtyv Aladdin, den modige og målbevidste prinsesse Jasmin og Ånden, der kan være nøglen til deres fremtid. Har du ikke set filmen, kan du finde den her hos Gucca.

Efter at Aladdin igen er blevet populær, er der blevet lavet en masse flotte bud på Aladdin kostumer, hvad enten du er på jagt efter Aladdin kostume, Genie kostume, Jasin kostume eller Jafar kostume:

Aladdin med abe kostume - Aladdin kostume til voksne

Aladdin kostume til voksne

Velkommen til tusind og en nat. I dette heftige kostume forvandles du til Aladdin. Det er bare at hoppe op på et flyvende tæppe og begynde at lede efter den magiske lampe. Aben vil selvfølgelig gerne følge med. Ham sætter du nemt fast rundt om armen, og så kan eventyret begynde.
Aladdin med Abe Kostume inkluderer et par bukser, en vest og en rød hat med kvast. Der følger desuden en oppustelig abe med til kostumet. Find kostumet hos Partyking.

Aladdin kostume til voksne - Aladdin kostume til voksne

Aladdin kostume til voksne

Nu kan du klæde dig ud som gode gamle Aladdin. Dette kostume inkluderer alt, hvad du behøver for at ligne Aladdin. Det vil sige alt det, som du ser på billedet. Kostumet passer perfekt til Disney-festen, men også til halloween eller til den “almindelige” udklædningsfest hos din ven. Find kostumet hos Partyking.

Flyvende tæppe kostume - Aladdin kostume til voksne

Flyvende tæppe kostume

Sæt dig på dit flyvende tæppe, og led efter den magiske lampe. Det siges, at hvis du gnider lidt på lampen, vågner ånden, og hvis du er virkelig heldig, kan du få opfyldt hele tre ønsker. Kostumet består af et flyvende tæppe, som kan hænges over skuldrene. På tæppet er der placeret falske ben, og det ser derfor ud som om, at det er dig, der sidder på tæppet. Kostumet er fremstillet af polyester og fås i en one size til voksne. Find kostumet hos Partyking.

aladdin jafar kostume - Aladdin kostume til voksne

Jafar voksenkostume

Jafar er en af de mest onde Disneyskurke og desuden en af de flotteste. Tag dette kostume på for at blive lige så uhyggelig som hot til næste maskerade. Her får du et kostume, der forestiller Jafar fra Disneyfilmen Aladdin. Det er rød og sort og indeholder et kropsdragt, kappe samt hat. Find kostumet hos Partyking.

nden i flasken kostume - Aladdin kostume til voksne

Ånden i flasken kostume

Vil du opfylde alle dine venners ønsker? Eller i hvert fald drømme dig til at kunne det, så er dette dragten for dig. Genie, eller ånden i flasken, er kendt for at opfylde ønsker, og måske dine venner ønsker for en genopfyldning på drinks eller en wingman, og så kan du passende opfylde deres ønsker. Husk at gå all-in på udklædningen, så er der ikke en sjæl, der gætter hvem du er! Ånden i Flasken Kostume forestiller Genie fra Disney-filmen Aladdin. Kostumet indeholder trøje, bukser og hovedbeklædning. Find det hos Partyking.

Jasmin voksenkostume - Aladdin kostume til voksne

Jasmin kostume

Jasmin er den magisk smukke prinsesse fra Disneyfilmen “Aladdin”. Hun kommer oprindeligt fra kongeriget Agrabah i Mellemøsten, hvor hendes far er sultan. Nu kan du klæde dig ud som Jasmin ved hjælp af dette supersøde kostume. Perfekt til halloweenfesten, udklædningsfesten eller til Disney-festen. Find kostumet hos Partyking.

Genie kostume til voksne - Aladdin kostume til voksne

Genie kostume

Her har vi en rigtig festlig og oppustelig(!) version af Disneys rapkæftede ånd! Genie, som han kaldes på engelsk, har altid noget at sige om hvad som helst og er en af de mest underholdende karakterer i den klassiske film. Er du godt klar over, at du er noget af en klovn med sans for humor, er denne sjove dragt et godt alternativ! Ved hjælp af en smart, batteridrevet anordning puster du overdelen op til flaskelignende proportioner  Find kostumet hos Partyking.

aladdin kostume - Aladdin kostume til voksne

Aladdin kostume

Ønsk med omhu, Aladdin. For hvis du kommer i besiddelse af en magisk lampe, skal du tænke dig godt om. Klæd dig ud som en af Disneys sjoveste helte, nemlig Aladdin. Med lidt hjælp fra Ånden i lampen; Genie, kan du være heldig at møde en ægte prinsesse! Kostumet består af en overdel, et par bukser og en hat (sko ikke inkluderet). Find kostumet hos Temashop.

lampeånd 300x164 - Aladdin kostume til voksne

Lampeånd

Fuldend Aladdin kostumet med denne flotte lampeånd. Brug den, når vennernes ønsker skal opfyldes. Men husk, de får kun 3 ønsker hver. Find den hos Temashop.

snabelsko guld 300x151 - Aladdin kostume til voksne

Snabelsko, guld

Sjove skocovers til at tage udenover din egen sko, så det ser ud til at du har smarte snabelsko i guld på til dit aladdin kostume eller arabisk kostume. Find skoene hos Temashop.

SE OGSÅ: Jasmin kostume til voksne

SE OGSÅ: Disney prinsesser kostume til voksne

Indlægget Aladdin kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!