maj 27, 2024
Minnie mouse badetøj, minnie mouse bikini, minnie mouse badebukser, minnie mouse badedragt, disney badetøj til børn, disney bikini til børn, disney badedragt til børn

Minnie Mouse badetøj til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Gør barnet klar til årets første badetur med Minnie Mouse badetøj til børn.

Minnie Mouse badetøj til børn kan bruges året rundt, både til indendørs badeaktiviteter i en svømmehal, men også når solens stråler og stranden eller swimmingpoolen skal nydes enten i ind- eller udland.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Minnie mouse badetøj, minnie mouse bikini, minnie mouse badebukser, minnie mouse badedragt, disney badetøj til børn, disney bikini til børn, disney badedragt til børn

Minnie Mouse badetøj

Uanset hvor svømmekræfterne skal prøves af, har vi fundet lidt forskelligt udvalg af Minnie Mouse badeudstyr som passer til enhver lille Minnie mouse fan.

Disney Minnie Mouse Badedragt - Minnie Mouse badetøj til børn

Minnie Mouse badedragt

Skøn badedragt med Minnie Mouse i hurtigtørrende materiale med stræk. Badedragten findes i 2 forskellige farver. Find dem hos Jollyroom.

Minnie Mouse Badedragt - Minnie Mouse badetøj til børn

Minnie Mouse badedragt

Er Minnie Mouse det helt store hit? Så vil denne skønne badedragt være perfekt til al sommerens vandleg og en tur i svømmehallen. Badedragten findes i 2 farver. Find den hos Jollyroom.

Disney Minnie Mouse badetøj - Minnie Mouse badetøj til børn

Disney Minnie Mouse badetøj

Turen på stranden, svømmehallen eller til vandleg i hjemmet bliver bare sjovere, når man iført en badedragt med yndlingskarakteren. Skøn Disney badedragt med fine detaljer, der findes i 2 farver.  Find den hos Jollyroom.

Disney Minnie Mouse bikini - Minnie Mouse badetøj til børn

Disney Minnie Mouse bikini

Fin Minnie Mouse bikini med sommerprint og søde sløjfer. Bikinien findes i forskellige str. og kommer  2 forskellige farver. Find bikinien hos Jollyroom.

Minnie Mouse bikinitrusser - Minnie Mouse badetøj til børn

Minnie Mouse bikinitrusser

De fineste bikinitrusser med Minnie Mouse print. Perfekte til solrige dage ved stranden eller poolen.  Find dem hos Jollyroom.

Disney Minnie baderagt - Minnie Mouse badetøj til børn

Disney Minnie badedragt

Farverig badedragt fra Disney Minnie Mouse med et smukt blomstermønster på bagsiden. Den har en skulderstrop og flæsedetaljer. Finde i 2 farver.  Find den hos Jollyroom.

Indlægget Minnie Mouse badetøj indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Minnie Mouse badetøj til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!