marts 20, 2023
Minnie mouse badetøj, minnie mouse bikini, minnie mouse badebukser, minnie mouse badedragt, disney badetøj til børn, disney bikini til børn, disney badedragt til børn

Minnie Mouse badetøj til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Gør barnet klar til årets første badetur med Minnie Mouse badetøj til børn.

Minnie Mouse badetøj til børn kan bruges året rundt, både til indendørs badeaktiviteter i en svømmehal, men også når solens stråler og stranden eller swimmingpoolen skal nydes enten i ind- eller udland.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Minnie mouse badetøj, minnie mouse bikini, minnie mouse badebukser, minnie mouse badedragt, disney badetøj til børn, disney bikini til børn, disney badedragt til børn

Minnie Mouse badetøj

Uanset hvor svømmekræfterne skal prøves af, har vi fundet lidt forskelligt udvalg af Minnie Mouse badeudstyr som passer til enhver lille Minnie mouse fan.

Disney Minnie Mouse Badedragt flamingo - Minnie Mouse badetøj til børn

Minnie Mouse flamingo badedragt

Denne skønne badedragt har et stort motiv af Disneys søde Minnie Mouse og flamingo print. Badedragten har søde flæser, som gør den ekstra fin. Passer perfekt til både stranden og poolen. Find den hos Jollyroom.

Disney Minnie Mouse bikini - Minnie Mouse badetøj til børn

Disney Minnie Mouse bikini

Sød bikini med et motiv af Disneys Minnie Mouse. Bikinien er todelt med en bredere bikinitop og matchende bikinitrusser. Bikinien har fine flæsedetaljer og passer perfekt til både stranden og svømmehallen. Find bikinien hos Jollyroom.

Minnie Mouse badedragt - Minnie Mouse badetøj til børn

Minnie Mouse badedragt

Badedragt med motiv af Disneys Minnie Mouse. Badedragten har god pasform, behagelige skulderstropper og flotte detaljer. Perfekt til stranden og svømmehallen! Badedragten findes i 2 forskellige farvekombinationer. Find den hos Jollyroom.

 

Indlægget Minnie Mouse badetøj indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Minnie Mouse badetøj til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!