Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Toy Story kostume til voksne - Alletiders Disney
april 18, 2021
toy story kostume til voksne, toy story udklædning til voksne, toy story tøj til voksne, toy story voksenkostumer, toy story kostumer til voksne, woody udklædning til voksne, woody kostume til voksne, buzz lightyear kostume til voksne, buzz lightyear udklædning til voksne, disney kostume til voksne, disney udklædning til voksne, disney voksenkostumer alletiders disney

Toy Story kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du også helt vild med Toy Story filmene? Så er et Toy Story kostume til voksne oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Toy Story 4 er en amerikansk computeranimationsfilm fra Pixar, instrueret af Josh Cooley. Filmen er en opfølger til Toy Story, Toy Story 2, og Toy Story 3. Animationsfilmen ‘Toy Story 4‘ er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Alles yndlings legetøjssheriff Woody og sine bedstevenner Buzz Lightyear og Jessie, hygger sig med deres nye ejer, Bonnie, indtil der ankommer et nyt legetøj på hendes værelse, Forky. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Men Forky, som Bonnie selv har lavet i skolen af en gaffelske og piberensere, mener bestemt ikke at han er et legetøj, og han vil hellere slippe for at komme med på eventyr, hvis dog bare de gav ham lov til at være i fred.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

Er du helt vild med Toy Story og drømmer om at klæde dig ud som de populære figurer fra Toy Story, så har vi fundet lidt eksempler på det perfekte Toy Story kostume til voksne.

toy story woody voksenkostume - Toy Story kostume til voksne

Woody voksenkostume

Forvandl dig til en livagtig dukke og tilmed hovedkarakteren Cowboy Woody fra “Toy Story”. Toy Story Woody-kostumet inkluderer en ternet trøje med kofarvet vest og rødt tørklæde. Der indgår
også et par blå bukser med trykt guldfarvet bælte samt den karakteristiske hat i et blødt PVC-materiale. Find det hos Partyking.

Buzz lightyear kostume til voksne - Toy Story kostume til voksne

Buzz Lightyear voksenkostume
  1. Buzz Lightyear kostume til kvinder – Klæd dig ud som den seje astroanut fra Toy Story. Buzz Lightyear er altid parat til at hjælpe sin bedste ven Woody, så er du ligesom ham, er dette kostume helt perfekt. Gør dig klar til en tur igennem det uendelige univers, men pas på din paryk! Den skulle jo nødigt blæse væk ude i rummet. Find kostumet hos Temashop.
  2. Buzz Lightyear kostume – Elsker du også at imponere, præcis som Buzz Lightyear fra “Toy Story”? Nu kan du imponere, præcis som Buzz Lightyear! Find på dine egne eventyr og lad alting slutte præcis, som du selv ønsker det! I denne dragt er det helt klart dig, som bestemmer! Du skal bare sørge for, at alle ved udklædningsfesten ved besked. Buzz Lightyear-kostumet består af en sej og detaljeret dragt med brystpanel, vinger, jetpack og handsker. Den lilla hætte indgår også i sættet, så du kan blive så sej og frygtløs som overhovedet muligt. Find kostumet hos Partyking.
  3. Buzz Lightyear voksenkostume – Buzz Lightyear-kostumet indeholder en skumgummipolstret langærmet overdel med hue, “Lightyear”-navneskilt til venstre på brystet, lilla remme af polyester, sølv-rullekrave, skumbelagte skuldre og albuer samt tryk på hver arm. Overdelen fæstnes bagtil ved hjælp af velcro. Til kostumet følger der et par hvide Buzz Lightyear-bukser med elastik, knæbeskyttere af vinyl og limegrønne vinylkanter. Find kostumet hos Partyking.

toy story kostume til voksne, toy story udklædning til voksne, toy story tøj til voksne, toy story voksenkostumer, toy story kostumer til voksne, woody udklædning til voksne, woody kostume til voksne, buzz lightyear kostume til voksne, buzz lightyear udklædning til voksne, disney kostume til voksne, disney udklædning til voksne, disney voksenkostumer alletiders disney

Legetøjs Soldat kostume

Klæd dig ud som en sjov legetøjssoldat med dette fine kostume i grøn og med fodbase, så du ligner en rigtig sjov soldat fra spillet risk, fra filmen Toy Story eller kendt fra gamle tider. Find kostumet hos Temashop.

Toy Story 4 Oppustelig Rex Kostume - Toy Story kostume til voksne

Klæd dig ud som selveste Rex fra Toy Story 4, med dette sjove oppustelige kostumer. Kostumet er oplagt til den kommende Toy Story temafest, karneval eller fastelavn. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Toy Story børnekostumer

Indlægget Toy Story kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!