maj 8, 2021
Disney gåbil, disney prinsesser gåbil, disney frost gåbil, disney toy story gåbil, disney cars gåbil, disney gaveideer til børn, disney gaver, disney gåbiler

Disney gåbil

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Med en gåvogn bliver det sjovere for dit barn at lære at gå og når barnets gåbil skal vælges, skal det selvfølgelig være en Disney gåbil.

Med en Disney gåvogn er der lagt op til flere timers leg og aktivitet. Og det bliver bare lidt sjovere at lære at gå, når det sker sammen med en af yndlingsfigurerne.

Gåbiler er fantastisk udstyr til inden- og udendørsleg for de mindste. En gåbil eller vogn skal ikke være erstatning for almindelig gang. Men en gåbil er god til at hjælpe med at støtte motorikken indtil barnet lærer at gå. Når barnet går med gåbilen vil vil det få en oplevelse af selv at kunne komme frem og det motiverer til at lærer mere. En gåbil giver desuden træning til motorikken, hvor kroppen (særligt benene) bliver brugt til at skubbe gåbilen frem på forskellige måder.

Der findes et hav af gåbiler på markedet. Men er I store Disney fans hjemme hos jer, så er en Disney gåbil det helt oplagt valg. Disney gåbiler findes både til drenge og piger:

Cars Lynet Mcqueen gåbil - Disney gåbil

Cars Mcqueen gåbil

En sjov og sej gåbil, der ser ud som Lynet McQueen. Tryk på knapperne for at få bilen til at lave seje lydeffekter. En robust, sikker og slidstærk gåbil, som dit barn kan have masser af sjov med! Find gåbilen hos Jollyroom.

Disney prinsesser gåbil - Disney gåbil

Disney prinsesser gåbil

Kør afsted på den flotte Disney Princess-legebil! Hør hvordan prinsesserne spiller deres yndlingsmusik, mens prinsessekronen glimter og lyser op! Tryk på knappen for at få motorlyde, dytte og blinke med lysene. Tryk også for magiske lyde og dejlige billeder. En sikker og holdbar legebil, der garanterer timevis af sjov. Find den hos Eurotoys.

Disneys Toy story gåbil - Disney gåbil

Toy Story gåbil

En rigtig fin gåbil med med motiv fra Disneys Toy Story. Tryk på knapperne for at aktivere de seje lydeffekter og blinkende lys. En robust, sikker og slidstærk gåbil som barnet kan have masser af sjov med. Find den hos Jollyroom.

Disney frost 2 gåbil - Disney gåbil

Frost 2 gåbil

Frostpigerne Elsa og Anna er i høj kurs hos mange børn og det starter ganske tidligt. Derfor er en Frost 2 gåbil også det oplagte valg når barnets gåbil skal vælges. Find gåbilen hos Jollyroom.

Cars gåbil - Disney gåbil

Cars gåbil

En fin og underholdende gåbil, der ligner Lynet Mcqueen. Tryk på knapperne for at se på de blinkende lys mens du kører en tur. En robust og sikker gåbil som dit barn kan hygge sig med i timevis. Find gåbilen hos Jollyroom.

Frozen 2 gåbil motorcykel - Disney gåbil

Frozen 2 Gåbil Motorcykel

En rigtig fin gåbil med motiv fra Disney Frost 2. Gåbilen er stabil, har brede hjul og et batteridrevet dythorn. Perfekt til leg både ude og inde. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Disney potte og toiletsæde

Indlægget Disney gåbil indeholder affiliatelinks (reklamelinks)

 

error: Content is protected !!