Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
10+ Toy Story gaveideer til børn - Alletiders Disney
juni 30, 2022
toy story gaveideer til børn, toy story 4 gaveideer, toy story gaver til børn, toy story ting til børn, toy story 4 børnegaver

10+ Toy Story gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Toy Story er  populær blandt børn og voksne. Her på Alletiders Disney har vi samlet en masse Toy Story gaveideer til børn.

Toy Story  gaveideer til børn er en samling af gode gaveideer til dit Disneyglade barn, der er vild med Toy Story .

Toy Story 4 er en amerikansk computeranimationsfilm fra Pixar, instrueret af Josh Cooley. Filmen er en opfølger til Toy Story, Toy Story 2, og Toy Story 3. Animationsfilmen ‘Toy Story 4‘ er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Alles yndlings legetøjssheriff Woody og sine bedstevenner Buzz Lightyear og Jessie, hygger sig med deres nye ejer, Bonnie, indtil der ankommer et nyt legetøj på hendes værelse, Forky. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Men Forky, som Bonnie selv har lavet i skolen af en gaffelske og piberensere, mener bestemt ikke at han er et legetøj, og han vil hellere slippe for at komme med på eventyr, hvis dog bare de gav ham lov til at være i fred.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

Toy Story gaveideer til børn er et mix Toy Story  kostumer, Toy Story  legetøj, Toy Story  indretning til børneværelset og uundværlige Toy Story  gaver.

Toy Story gaveideer

Toy story 4 sengetøj til børn - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story 4 sengetøj

Flot sengesæt med Toy Story motiv. Sengetøjet er dobbelt faced – Vendbart, dvs. at der på sengesættet er forskellige motiver på begge sider. På bagsiden har dynebetrækket en flot blå farve med Toy Story figurene. Dette sengetøj er den perfekte gave til en Toy Story fan! Find sengetøjet hos Coolshop.

Toy story puslespil - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story 4 puslespil og spil

En sej pakke med puslespil og spil fra Clementoni, med motiv fra Toy Story. Spil memory eller domino og læg puslespil i forskellige sværhedsgrader. Anbefalet alder: Fra 3 år. Find sættet hos Jollyroom.

Toy story woody børnekostume - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story: Woody Deluxe Børnekostume

Toy Story er en fanstastisk film omkring en lille dreng og hans legetøj. Woody og hans venner ender med at blive sat væk når drengen bliver ældre, og det vil legetøjet ikke finde sig i, så de gør hvad de kan for at vinde ham tilbage igen. Find kostumet hos Temashop.

Toy story 4 filmbog - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story 4 filmbog

Woody har altid været sikker på sin plads i livet som et stykke legetøj, der skal passe på sin ejer, hvad enten det er Anders eller Bolette. Men da Bolette tilføjer et nyt stykke legetøj til sin samling – Forky, en aflagt gaffel, hun har givet øjne og arme – begynder et sandt eventyr med både nye og gamle venner, der får Woody til at indse, hvor stor verden kan føles for et stykke legetøj. Find den hos Gucca.

toy story 4 film - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story 4 dvd

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden. Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen. Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep. Find filmen hos Coolshop

Toy Story 4 Buzz Lightyear håndledsaffyrer. - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story 4 Buzz Lightyear

Toy Story 4 Buzz Lightyear håndledsaffyrer. Åbn op, tryk og affyr. Inkl. 3 projektiler. Sejt legetøj til dit barn der er helt vild med Buzz Lightyear. Find den hos Eurotoys.

Toy Story håndklæde - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story håndklæde

Vis dig frem som den strandløve du er, med dette super fine poncho-strandhåndklæde med Woody Toy Story design på. Dette håndklæde er perfekt til både strandturen om sommeren eller på ferien, lektionen i svømmehallen eller bare efter badeturen derhjemme. Find håndklædet hos Gucca.

Toy story 4 bog - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story 4 bog

Ælle Bælle er gode historier til en god pris til de 3-6-årige. Efter at have fået en ny ejer, Bolette, lever vennerne endnu engang livet hos et barn, der elsker dem. Sammen med Bolettes hjemmelavede legetøj Gafli drager de alle med familien på bilferie, men Woody og Gafli bliver væk fra resten af flokken, og nu må de forsøge at finde deres vej tilbage på egen hånd. Find bogen hos Gucca.

Toy story 4 pop up telt - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story 4 pop up telt

Skønt telt med Toy Story design, lige klar til brug, med nem pop-up funktion. Fremstillet i polyester. Find teltet hos Eurotoys.

Disney toy story børnecykel - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story børnecykel

Cyklen er designet i stil med filmen med munter farver og smukke klistermærker af Buzz Lightyear, Woody og deres venner. Desuden har cyklen en lukket kædeskærm for at beskytte små fingre. Med flaskeholderen har dit barn altid noget at drikke ved hånden! Desuden er cyklen også udstyret med håndbremse, fodbremse, pneumatiske dæk, og en justerbar sadelhøjde. For at lære at cykle hurtigt har cyklen to aftagelige støttehjul. Find cyklen hos Eurotoys.

toy story buzz lighthyear natlampe 197x300 - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story Buzz lightyear natlampe

Den perfekte Toy Story Buzz Lightyear natlampe, denne bløde, 2 i 1 natlampe og lommelygte tilbyder et venligt ansigt samt et behageligt lys med en beroligende glød. Du skal bare sætte lampen ned og se den lyse og hjælpe børnene med at komme ind i drømmeverden. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder. Desuden kan lampen også bruges som lommelygte om natten. Find den hos Eurotoys.

toy story buzz lightyear kostume - 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story Buzz lightyear børnekostume

Skab dine egne eventyr som i Toy Story i dette deluxe Buzz Lightyear kostume. Indeholder jumpsuit med vinger og hætte. Find kostumet hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Toy Story 4 fødselsdag

SE OGSÅ: Toy Story børnekostumer

Indlægget 10+ Toy Story gaveideer til børn indeholder affliatelinks/reklamelinks

2 thoughts on “10+ Toy Story gaveideer til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!