Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Disney malebog til voksne - Alletiders Disney
februar 28, 2024
disney malebog til voksne, disney malebøger til voksne, vaiana malebog, mickey mouse malebog til voksne, tsum tsum malebog, disney gaver, disney til voksne, alletiders disney

Disney malebog til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Tid til fordybelse har en positiv effekt på ens velbefindende og netop en Disney malebog til voksne er en god måde at fordybe sig.

Farvelægning i en malebog er ikke kun for børn – det kan også hjælpe de voksne med at finde ro i tankerne. Malebøger for voksne fungerer som terapi: Kunstterapi. Psykologer anbefaler bøgerne, da de har en afstressende effekt på sindet. Stress af og genfind glæden ved at skabe. Det handler om at lade sin bevidsthed gå til farvelægningen af papiret og langsomt give slip på hverdagens mange stress-og-jag tanker og andre tanker og følelser, der virker forstyrrende eller belastende.

Farvevalget er som sådan lige meget – mindfulness handler om at være til stede, ikke at dømme og vurdere farverne. Men nogle farver kan måske fremkalde bestemte følelser eller associationer – som man kan opleve kommer og går, hvis man lader dem være i fred uden at bedømme dem, dyrke dem eller prøve at skubbe dem væk. Det at tegne i malebog skulle gerne kunne hjælpe en til at få en mere positiv tankegang.

En Disney malebog til voksne er god både til dig der er helt vild med de mange Disney figurer eller dig som ønsker at fordybe. Malebøgerne kan bruges både af voksne og større børn.

Disney malebog 208x300 - Disney malebog til voksne

Disney malebog

Den ultimative malebog til Disney-fans!Bogen indeholder massevis af sjove og flotte illustrationer med bl.a. Anders And, Mickey Mouse, Minnie, Fedtmule og onkel Joakim. Mangler du inspiration til farvelægningen, er der hjælp at hente bagerst i bogen. Find den hos Gucca.

500x0 5.jpeg 209x300 - Disney malebog til voksne

Slip kreativiteten løs med denne malebog med Disneys skurke, og med 100 billeder er der nok at gå igang med. Find den hos Saxo.

500x0 6.jpeg 208x300 - Disney malebog til voksne

Slip kreativiteten løs med denne malebog med Disneys mange dyr, og med 100 billeder er der nok at gå igang med. Find den hos Saxo.

500x0 7.jpeg 229x300 - Disney malebog til voksne

Malebog med de klassiske Disney figurer og historier. Her er til mange timers fordybelse. Find malebogen hos Saxo.

500x0 10.jpeg 211x300 - Disney malebog til voksne

Mickey og Minnie Mouse er nogle af de mest populære Disney figurer og selvfølgelig er det også muligt at få en malebog med dem. Med 100 billeder er der nok at gå igang med. Find malebogen hos Saxo.

SE OGSÅ: Disney voksen puslespil

Indlægget Disney malebog til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!