februar 24, 2021
mickey mouse børneværelse, disney børneværelse, mickey mouse børnemøbler, mickey mouse møbler, mickey mouse babyværelse, mickey mouse værelse inspiration, indretning af mickey mouse børneværelse

Mickey Mouse børneværelse – find inspiration

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklame

Har du et barn der elsker Mickey Mouse og som drømmer om et Mickey Mouse børneværelse?

Find inspiration til indretning af Mickey Mouse børneværelse, så du kan glæde den lille Mickey Mouse fan.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

At skabe et Mickey Mouse børneværelse kan gøres på flere måder. En nem løsning er f.eks. at sætte Mickey Mouse wallstickers op på væggen eller hænge Mickey Mouse billeder op. Men I kan også lade et eller flere Mickey Mouse møbler indgå i indretningen. MickeyMouse er glad for rød, så denne farve bør/kan også indgå i indretningen.

Mickey mouse wallstickers - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse wallstickers

Tilføj ekstra sjov til børneværelset med dette kæmpe Mickey Mouse klistermærkesæt som opsat måler ca. 121 x 121 cm.. Walltastic® Kæmpe Wallstickers er en nem måde at dekorere børneværelset, legerummet, eller hvilket som helst andet rum på. Find Mickey Mouse wallstickers hos Eurotoys.

disney mickey mouse opbevaringshylde - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse opbevaringshylde

Opbevaringsmuligheder er nødvendigt på alle børneværelser. En flot og praktisk opbevaringshylde med motiv af Mickey Mouse og hans venner. Det farverige møbel er let at montere. Med til opbevaringshylden får du seks robuste stofskuffer, så du let kan sortere og opbevare barnets yndlingslegetøj. Find møblet hos Jollyroom.

Mickey mouse 3 i 1 bænk og bord - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse børnebænk og bord

Rigtig smart fultifunktions børnemøbel med. Bordet kan smart foldes ud så man har et skrivebord til at tegne og andet sjov. Når bordet er foldet ned har man en bænk med opbevaringskasser under som blandt andet er perfekt til legetøj. Find møblet hos Eurotoys.

Mickey mouse juniorseng - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse juniorseng

Gå all in på at skabe det perfekte Mickey Mouse børneværelse med denne Mickey Mouse seng. Sengen er i flotte farver og med Mickey Mouse motiv, hvilket gør det lidt sjovere at søge i drømmeland. Find sengen hos Fedepriser. 

Disney mickey mouse bord og stole - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse bord og stole

Har du et barn der elsker at sidde og være kreativt, så skal han/hun selvfølgelig have sit eget lille bordsæt på værelset. Et fint sæt med et bord og to stole med motiv af Mickey Mouse. Sættet er både praktisk og flot og vil passe fint ind på alle børneværelser. Her kan dit barn male, skrive, tegne og lave lektier! Find sættet hos Jollyroom.

Mickey Mouse legetøjskiste - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse legetøjskiste

Skøn legetøjskiste med Mickey Mouse motiv, der både fungerer som en del af indretningen og som kan rumme en del af barnets legetøj. Find den hos Eurotoys.

Mickey mouse legetelt - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse legetelt

De små vil elske dette farverige legetelt med deres yndlingspersoner på. Ideel til eventyr inde og ude, er dette Mickey Mouse legetelt telt let at sætte op og nemt at gemme væk. Så hvad enten de har det sjovt i huset eller spiller i haven, er eventyr med Mickey garanteret. Find teltet hos Eurotoys.

Mickey mouse sengetøj - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse sengetøj

Lad barnet søge i drømmeland med yndlingsfiguren. Flot sengesæt med Mickey Mouse motiv. Sengetøjet er dobbelt faced – Vendbart, dvs. at der på sengesættet er forskellige motiver på begge sider. På bagsiden har dynebetrækket en flot blå farve med Mickey motiver. Find det hos Coolshop.

Disney mickey mouse køkken til børn - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Disney Mickey Mouse køkken til børn

Er der plads på værelset, skal barnet selvfølgelig have et kreativt hjørne hvor der f.eks. er et legetøjskøkken. Disney Mickey Mouse Køkken er et sjovt legetøjskøkken med motiv fra Disneys Mickey Mouse. Køkkenet har to kogeplader, en håndvask, ovn, ur og skab. Til køkkenet følger også fint tilbehør i form af sjove køkkenredskaber. Fint lille køkken, som passer perfekt ind i børneværelset. Find det hos Jollyroom.

Mickey mouse natlampe - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse natlampe

Smart natlampe kombineret lommelygte. Lygten aktiveres let ved bevægelse. Sættes lygten på bordet vil lyset fordele sig som en lampe, og let fade ud efter 2 min. Find den hos Eurotoys.

Mickey mouse roaster tapet - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse Roadster tapet

Dekorer den ene væg på børneværelset med dette seje tapet med Mickey Mouse og vennerne.  Væg tapet / vægdekoration fra Walltastic er et kvalitets produkt som forvandler ethvert værelse. Find det hos Fedepriser.

Mickey mouse stræklagen - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse stræklagen

Skønt stræklagen med Mickey Mouse print – perfekt til børneværelset. Dette lagen vil med sikkerhed vil være et hit for enhver fan af Mickey Mouse. Find lagenet hos Coolshop.

 

Mickey mouse hylde - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse hylde

Dekorer børneværelset med denne praktiske hylde med rammer. Hylden har tre rammer i forskellige størrelser og former til at sætte billeder i. Hylden er dekoreret med en Mickey Mouse figur og en lille sky. Find hylden hos Jollyroom.

Mickey mouse skammel - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse børneskammel

En fin skammel med motiv af Mickey Mouse. Et sjovt møbel, der vil passe perfekt i børneværelset og som også sagtens kan bruges andre steder i hjemmet. Find skamlen hos Jollyroom.

Mickey mouse ramme - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse ramme

Indram nogen af barnets bedste minder. En fin ramme med Mickey Mouse motiv. rammen består af tre forskellige rammer i forskellige størrelser og former. I rammen er der plads til fire billeder, perfekt til dejlige minder! Find rammen hos Jollyroom.

Mickey Mouse legetøjstæppe Playgo - Mickey Mouse børneværelse - find inspiration

Mickey Mouse Legetøjstæppe og opbevaringspose

De fleste forældre hader når legetøjet ligger og roder og derfor er opbevaring nødvendigt. Denne Mickey opbevaringspose gør det nemt og praktisk for jer at opbevare legetøjet. Udover posen bruges til opbevaring, fungerer den også som legetøjstæppe. Find det hos Kids-world.

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Minnie Mouse børneværelse 

SE OGSÅ: Cars børneværelse

Indlægget Mickey Mouse børneværelse – find inspiration indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!