maj 30, 2020
mickey mouse badehåndklæde, mickey mouse håndklæde til børn, mickey mouse børnehåndklæde, mickey mouse håndklæder, disney håndklæde med mickey mouse, disney håndklæder til drenge, mickey mouse gaver til børn

Mickey Mouse badehåndklæde

Hvorfor ikke gøre det sjovt og fantasifyldt at tage et bad? Med et Mickey Mouse badehåndklæde til at vikle rundt om sig efter badet, bliver det sjovere at komme i bad.

Et Mickey Mouse badehåndklæde er uundværligt til dit barn, uanset om der skal bades hjemme, i swimmingpool eller på stranden.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Forkæl din lille Mickey Mouse fan med et af disse flotte Mickey Mouse håndklæder;

Mickey mouse håndklæde - Mickey Mouse badehåndklæde

Mickey Mouse håndklæde

Vis dig frem som den strandløve du er, med dette super fine strandhåndklæde med Mickey Mouse design på. Dette håndklæde er perfekt til både strandturen, lektionen i svømmehallen eller bare efter badeturen derhjemme. Mål: 70×140 cm. Find det hos Gucca.

Mickey Mouse badehåndklæde - Mickey Mouse badehåndklæde

Mickey Mouse badehåndklæde

Det flotteste håndklæde med Mickey Mouse motiv. Dette håndklæde er perfekt til både strandturen, lektionen i svømmehallen eller bare efter badeturen derhjemme. Mål: 70×140 cm. Find det hos Gucca.

Mickey mouse poncho håndklæde - Mickey Mouse badehåndklæde

Mickey Mouse poncho håndklæde

Bliv klar til sommerens badeture med dette super smarte Poncho-håndklæde. Poncho-håndklædet er i fuld Disneystil med en storsmilende Mickey Mouse foran og Mickeys logo bagved. Poncho-håndklædet har en indbygget hætte med Mickey Mouse ører. Find den hos Gucca.

Håndklæde med Mickey mouse - Mickey Mouse badehåndklæde

Mickey Mouse håndklæde

Mickey Mouse elsker eventyr og prøver nye ting, selvom hans bedste hensigter ofte går galt. Han er optimistisk og en ven til alle. Også elsker han at komme med på stranden. Mål:  70*140 cm. Find håndklædet hos The Fairytale Company.

Badehåndklæde med mickey mouse - Mickey Mouse badehåndklæde

Disney håndklæde med Mickey Mouse

Dette håndklæde er perfekt til sommerens mange strandture eller hygge i haven. Mål: 70 x 140 cm. Find det hos The Fairytale Company.

Mickey mouse poncho - Mickey Mouse badehåndklæde

Mickey Mouse poncho

En poncho gør børnene hurtig varme og tørre, det kan være efter badet eller en tur i svømmepølen. En poncho til børn er fremragende til brug i hjemmet eller på ferie. Find den hos Only4kids.

Mickey Mouse stribet håndklæde - Mickey Mouse badehåndklæde

Mickey Mouse strandhåndklæde

Det stribede håndklæde i mange forskellige farver gør en i godt humør. Dette ikke blot på grund af de flotte farver, men i lige så høj grad på grund af den søde Mickey Mouse-figur, som er portrætteret.  Håndklædet er lavet i 100% polyester, hvilket forhindrer slid samt krympning ved vask. Mål: ca. 90 x 180 cm. Find det hos Gucca.

Mickey mouse strandhåndklæde - Mickey Mouse badehåndklæde

Mickey Mouse strandhåndklæde

Dette håndklæde vil bringe smilet frem hos de fleste. Ikke blot er motivet den velkendte tegneseriefigur Mickey Mouse, men håndklædet er også lavet i en meget anderledes form. Håndklædet er nemlig ikke firkantet, men i stedet formet som Mickey Mouses ansigtsform.
Håndklædet er lavet i 100% polyester. Mål: ca. 130 cm i diameteren (uden ører). Find det hos Gucca.

SE OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

SE OGSÅ: Mickey Mouse badetøj til børn

Indlægget Mickey Mouse badehåndklæde indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!