april 18, 2021
jasmin kostume til børn, jasmin udklædning til børn, jasmin kjole til børn, jasmin børnekostume, jasmin kostumer, disney prinsesse kostume til børn, disney prinsesse udklædning til børn, disney kjoler til børn, disney kostumer til børn, disney udklædning til børn, disney børnekjoler, disney børnekostumer, alletiders disney, disney fastelavnskostume til børn

Jasmin kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Jasmin fra Aladdin filmene? Så er et Jasmin kostume til børn oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Hvem husker ikke den dejlige Disney klassiker om gadedrengen Aladdin, der forelsker sig i prinsesse Jasmin?

“Sultanens smukke datter, prinsesse Jasmin, har alt man kan ønske sig. Undtagen frihed. En nat flygter hun fra paladset og møder den fattige, men venlige dreng Aladdin. Inden de ved af det, er de blevet forelsket i hinanden og på vej ud på deres livs eventyr. 

De bliver jaget af sultanens ondskabsfulde rådgiver Jafar, falder over en magisk lampe, slipper den skøre ånd Genie ud, og finder et flyvende tæppe, der tager dem med på en hæsblæsende rejse hen over byen… Og det er kun begyndelsen!”

Til trods for at eventyret om Aladdin efterhånden har en del år på bagen, er Jasmin stadig en populær figur, der hørt blandt Disney prinsesserne. Jasmin kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Aladdin/orientalsk tema eller til leg i hjemmet.

Jasmin kostume til børn - Jasmin kostume til børn

Jasmin kostume til børn

Jasmin er ikke en hvilken som helst prinsesse. Hun er nemlig datter af en sultan. Hun er både selvstændig, stærk og smuk. Og så bor hun i eventyrenes land, i Tusind og én nat. Vil dit barn med på rejsen? Hop i denne flotte kjole, og tag med på eventyr! Produktet omfatter en turkis og lilla kjole med mange fine detaljer og et tryk af Jasmin på brystet. Kjolen er fremstillet af polyester og er pyntet med pailletter. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.03.36 - Jasmin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Kan din pige lide at klæde sig ud, så er dette kostume det helt rigtige valg. Hun bliver som taget ud af Aladin tegnefilmen i dette flotte Jasmin kostume. Find kostumet hos Temashop.

Jasmin børnekostume - Jasmin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Jasmin er en viljestærk prinsesse, som altid søger nye eventyr. Hvis det lyder som dit barn, er dette kostume perfekt til ham eller hende til næste maskerade! Med en mini-Jasmin på festen kan alle gæster være sikre på, at det bliver en spændende fest.
Jasmin Glitrende Børnekostume er en blå, glitrende jumpsuit, der forestiller prinsessen Jasmin fra Disney-filmen Aladdin. Den har et gyldent og lyserødt mønster, en gennemsigtig nederdel og en gylden tiara. Find kostumet hos Partyking.

jasmin børnekostume - Jasmin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Hop i Jasmin kostumet og gå en tur langs markedet i Agrabah. Kostumet består af bukser og overdel. Et perfekt kostume til fastelavn, leg i hjemmet eller fødselsdagen med Aladdin tema. Find kostumet hos Temashop.

SE OGSÅ: Jasmin kostume til voksne

SE OGSÅ: Merida kostume til børn

 

 

Indlægget Jasmin kostume til børn indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Jasmin kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!