august 9, 2020
jasmin kostume til børn, jasmin udklædning til børn, jasmin kjole til børn, jasmin børnekostume, jasmin kostumer, disney prinsesse kostume til børn, disney prinsesse udklædning til børn, disney kjoler til børn, disney kostumer til børn, disney udklædning til børn, disney børnekjoler, disney børnekostumer, alletiders disney, disney fastelavnskostume til børn

Jasmin kostume til børn

Har du et barn der er vild med Jasmin fra Aladdin filmene? Så er et Jasmin kostume til børn oplagt til den kommende tema- eller fastelavnsfest.

Hvem husker ikke den dejlige Disney klassiker om gadedrengen Aladdin, der forelsker sig i prinsesse Jasmin?

“Sultanens smukke datter, prinsesse Jasmin, har alt man kan ønske sig. Undtagen frihed. En nat flygter hun fra paladset og møder den fattige, men venlige dreng Aladdin. Inden de ved af det, er de blevet forelsket i hinanden og på vej ud på deres livs eventyr. 

De bliver jaget af sultanens ondskabsfulde rådgiver Jafar, falder over en magisk lampe, slipper den skøre ånd Genie ud, og finder et flyvende tæppe, der tager dem med på en hæsblæsende rejse hen over byen… Og det er kun begyndelsen!”

Til trods for at eventyret om Aladdin efterhånden har en del år på bagen, er Jasmin stadig en populær figur, der hørt blandt Disney prinsesserne. Jasmin kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Aladdin/orientalsk tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.00.54 - Jasmin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Hele byen vil have øjnene på den, der viser sig som prinsesse Jasmin i denne dejlige dragt. Mange prinser kommer til at blive nådeløst forelsket, og de flyvende tæpper vil stå i kø, klar til at flyve sammen med prinsessen rundt i hele verden. Bare hold godt øje med ækle Jafar, for med sine ækle tricks må han siges at være en yderst værdig Disneyskurk! Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.03.36 - Jasmin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Kan din pige lide at klæde sig ud, så er dette kostume det helt rigtige valg. Hun bliver som taget ud af Aladin tegnefilmen i dette flotte Jasmin kostume. Find kostumet hos Temashop.

Jasmin børnekostume - Jasmin kostume til børn

Jasmin børnekostume

Jasmin er en viljestærk prinsesse, som altid søger nye eventyr. Hvis det lyder som dit barn, er dette kostume perfekt til ham eller hende til næste maskerade! Med en mini-Jasmin på festen kan alle gæster være sikre på, at det bliver en spændende fest.
Jasmin Glitrende Børnekostume er en blå, glitrende jumpsuit, der forestiller prinsessen Jasmin fra Disney-filmen Aladdin. Den har et gyldent og lyserødt mønster, en gennemsigtig nederdel og en gylden tiara. Find kostumet hos Partyking.

jasmin kostume til børn - Jasmin kostume til børn

Prinsesse Jasmin kostume

Glem Paris og Milano! Bazaren i Agrabah er stedet, hvor du finder det flotteste tøj til en rigtig prinsesse. I denne karnevalsdragt befrier du verden for den onde Jafar. Glem ikke at tage Aladdin og Ånden i lampen med dig. Tilsammen er I uovervindelige! Find kostumet hos Coolstuff.

Prinsesse Jasmin børnekostume - Jasmin kostume til børn

Prinsesse Jasmin børnekostume

Som den selvstændige prinsesse, du er, kan kun det bedste være nok. Med denne superfine karnevalsdragt til børn forvandles du til Aladdins store kærlighed Jasmine. Tilsammen befrier i Agravah og karnevallet fra den ondsindede troldmand Jafar! Find kostumet hos Coolstuff.

Jasmin børnekostume - Jasmin kostume til børn

Jasmin kostume til børn

Dette Jasmin kostume til piger er under officiel licnes af Disney™ og består af en overdel, bukser og en tiara. Denne overdel er med fine stropper i stof med satin look. Et hvidt stykke tyk med glimmer er til stede ved skuldrene. På forsidne af overdelen er den smukke prinsesse Jasmin påtrykt på midten og slutter i en smuk blomst. Bukserne er i samme blå stof med et lag af tyl med lilla mønster. En elastik er til stede ved fødderne af disse bukser som giver en puf effekt. Skal du ud på det flyvende tæppe til fastelavn er dette Jasmin kostume perfekt. Find kostumet hos Vegaoo.

SE OGSÅ: Jasmin kostume til voksne

SE OGSÅ: Merida kostume til børn

 

 

Indlægget Jasmin kostume til børn indeholder affiliatelinks

3 thoughts on “Jasmin kostume til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!