juni 30, 2022
frost 2 smykkeskrin, frost 2 smykkeæske, frozen 2 smykkeskrin, elsa smykkeskrin, anna smykkeskrin, disney smykkeskrin til børn, frost 2 gaver

Frost 2 smykkeskrin

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du finde på en gave til en pige der er vild med Frost filmene og smykker? SÅ er et Frost 2 smykkeskrin den helt oplagte gaveide.

De fleste små piger elsker at pynte sig med smykker, men når smykkesamlingen bliver for stor er det en fordel at have et Frost 2 smykkeskrin at kunne gemme dem i og til at kunne gemme andre små hemmeligheder i.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Frost 2 smykkeskrin med tilbehør - Frost 2 smykkeskrin

Frost 2 smykkeskrin med tilbehør

Frost 2 smykkeskrin med tilbehør: 2 hårklip, 1 ring, 1 flettholder, 1 armbånd, 1 hårbørste. Produktet måler: 18 x 11 x 7 cm. Find det hos Eurotoys.

Elsa smykkeskrin - Frost 2 smykkeskrin

Elsa smykkeskrin fra Lego

Lav dit eget smukke Frost II-smykkeskrin inspireret af Elsas isslot, og opbevar alle dine skatte sikkert! Brug drejeskiverne for at se Elsa og Nokken, en mytisk vandånd, snurre rundt foran spejlet. Brug speciallåsen til at åbne skuffen og opbevare dine yndlingssmykker indeni – indeholder også 2 nye LEGO® ringe, du kan føje til din samling! Find det hos Eurotoys.

Trousselier hjerte smykkeskrin Frozen 2 - Frost 2 smykkeskrin

Frozen 2 smykkeskrin

Et hjerteformet smykkeskrin fra Trousselier med motiv fra den populære film Frost 2. Når spilledåsen trækkes op danser Elsa til melodien Let it go. Skrinet har et spejl i låget og et stort rum med plads til smykker og andre småting. Find det hos Jollyroom.

Trousselier Smykkeskrin Frost 2  - Frost 2 smykkeskrin

Trousselier Smykkeskrin Frost 2 Elsa

Et stort smykkeskrin fra Trousselier med motiv fra den populære film Frost 2. Når spilledåsen trækkes op danser Elsa til melodien Let it go. Skrinet har et spejl i låget og flere rum med plads til ringe og andre smykker. Find det hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 Smykkeskrin - Frost 2 smykkeskrin

Disney Frozen 2 Smykkeskrin

Et smykkeskrin, der er inspireret af Disneys Frost 2! På dette fine smykkeskrin ser du Elsa sammen med vandånden, Nokk. Smykkeskrinet byder på en sejt show med både lys, lyd og bevægelse. Tryk på knappen for at få Elsa til at bevæge sig, og rør ved Nokk mens sangen ”Into the Unknown” spiller. Find smykkeskrinet hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Frost 2 puslespil

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

SE OGSÅ: Frost 2 fødselsdag

Indlægget Frost 2 smykkeskrin indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!