maj 27, 2024
frost 2 smykkeskrin, frost 2 smykkeæske, frozen 2 smykkeskrin, elsa smykkeskrin, anna smykkeskrin, disney smykkeskrin til børn, frost 2 gaver

Frost 2 smykkeskrin

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du finde på en gave til en pige der er vild med Frost filmene og smykker? SÅ er et Frost 2 smykkeskrin den helt oplagte gaveide.

De fleste små piger elsker at pynte sig med smykker, men når smykkesamlingen bliver for stor er det en fordel at have et Frost 2 smykkeskrin at kunne gemme dem i og til at kunne gemme andre små hemmeligheder i.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Frost 2 smykkeskrin med tilbehør - Frost 2 smykkeskrin

Frost 2 smykkeskrin med tilbehør

Frost 2 smykkeskrin med tilbehør: 2 hårklip, 1 ring, 1 flettholder, 1 armbånd, 1 hårbørste. Produktet måler: 18 x 11 x 7 cm. Find det hos Eurotoys.

Elsa smykkeskrin - Frost 2 smykkeskrin

Elsa smykkeskrin fra Lego

Byg dit eget smykkeskrin med inspiration hentet fra Elsas isslot i Disney Frost 2. Se Elsa og Nokken dreje rundt foran spejlet. Find smykkeskrinet hos Jollyroom.

Frost Smykkeskrin med lys - Frost 2 smykkeskrin

Disney Frost smykkeskrin med lys

Gem alle smykkerne sikkert væk i dette smukke smykkeskrin med Disney Frozen licens! Smykkeskrinet har indbygget spejl samt LED lys – Skrinet kommer også med en udtagelig skuffe. Find smykkeskrinet hos Eurotoys.

Frost 2 Elsa og Nøkken Smykkeskrin - Frost 2 smykkeskrin

Frost 2 Elsa og Nøkken Smykkeskrin

Det perfekte smykkeskrin til enhver Frost fan, inspireret af Frost 2 filmen. Smykkeskrinet har mange fine detaljer. Find det hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Frost 2 puslespil

SE OGSÅ: Frost 2 børnekostumer

SE OGSÅ: Frost 2 fødselsdag

Indlægget Frost 2 smykkeskrin indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!