juni 2, 2023
elena fra alavor fødselsdag, elana fra alavor fest, elena fest, elena fra alavor, elena af alavor, elena fødselsdag, elena fra alavor fødselsdag, disney fødselsdag, prinsesse fødselsdag, alletiders disney

Elena fra Avalor fødselsdag

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en datter der er vild med Elena fra Avalor? Så overrask hende med den flotteste Elena fra Avalor fødselsdag.

Gør den kommende børnefødselsdag mere magisk med en Elena fra Avalor fødselsdag. Her finder du inspiration til dekoration og bordpynt.

Prinsesse Elena er en selvsikker og rar teenagepige, der befriede det fortryllede rige Avalor fra en ond troldkvinde. Med hjælp fra venner og familie må hun nu styre over riget som kronprinsesse, indtil hun er gammel nok til at blive dronning. Elena fra Avalor er et magisk eventyr om Elena og hendes vej mod at blive en modig, ukuelig og medfølende dronning.

Skab rammerne for den perfekte Elena fra Avalor fødselsdag med Elena Avalor borddækning og et Elena fra Avalor kostume:

Elena fra Avalor Fødselsdag

My Post 10 - Elena fra Avalor fødselsdag

  1. Elena fra Avalor kopper. Uanset hvad der skal serveres til fødselsdagen, så skal I bruge kopper til serveringen. Fine kopper med Elena Fra Avalor der kan indeholde 200 ml. Find dem hos Temashop.
  2. Elena fra Avalor folieballon. Folieballonen fyldes med helium og er forsynet med en selvlukkende ventil. Der findes en tyngde i bunden af disse balloner, hvorfor de kan stå på gulvet. Ballonen forestiller Elena med langt sort hår i en rød kjole og med 3 blomster i forskellige farver rundt om fødderne. Ballonen måler ca. 95 x 135 cm, når ballonen er pustet op. Find den hos Partyking.
  3. Elena fra Avalor tallerkner. Hvad enten der skal serveres mad eller dessert til fødselsdagen, så server det på en flot Elena fra Avalor tallerken. Find dem hos Temashop.
  4. Elena fra Avalor balloner. Elena Fra Avalor Balloner i røde nuancer med fint motiv. Find dem hos Temashop.
  5. Elena fra Avalor invitationer. Inviter til fødselsdag med Elena Fra Avalor invitationer, med tilhørende kuverter. Find dem hos Temashop.

Elena fra Avalor kostumer

My Post 11 - Elena fra Avalor fødselsdag

  1. Elena fra Avalor børnekostume. Der har i mange år været mange prinsesser på vores filmlærreder. De har danset, slået sig frem, elskede sig selv og lært alt om omsorg, medfølelse, og hvor vigtigt det er at være venlig. De har desuden haft glitrende, flotte, magiske og kæmpe store kjoler, hver og en af dem, i regnbuens mange farver. Her har vi den så endelig – Elena fra Avalors røde kjole, nu i en deluxevariant. Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole med meget flotte detaljer såsom et bælte, volanter og et lille billede af prinsesse Elena i form af et smykke, der sidder på kjolen. Find kostumet hos Partyking.
  2. Elena fra Avalor kostume til børn. Elena fra Avalor Balkjole Børnekostume inkluderer en rød balkjole med en yndigt flæse-krave øverst og flæse-detaljer på underdelen. På maven er der skinnende pailletter og fine blomstermotiver på skørtet. Der indgår også en matchende krone. Find kostumet hos Partyking.

 

SE OGSÅ: Elena fra Avalor DVD

SE OGSÅ: Vaiana fødselsdag

Indlægget Elena fra Avalor fødselsdag indeholder affiiatelinks

2 thoughts on “Elena fra Avalor fødselsdag

Comments are closed.

error: Content is protected !!