februar 28, 2024
frost 2 penalhus, frozen 2 penalhus, frost 2 penalhuse, frost 2 penalhus med indhold, frost 2 skoleartikler, frozen 2 skoleartikler

Frost 2 penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også en lille Frost prinsesse derhjemme, så skal hun da have sit helt egen Frost 2 penalhu.

Frost 2 penalhus er oplagt som penalhus til skolebrug eller til leg i hjemmet.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Når mindre børn får en yndlingsfilm, så vil de som regel gerne have en masse ting fra filmen. ‘Frost’ er slet ingen undtagelse.

Disney Frozen II Magical Seasons Penalhus 2 Rum - Frost 2 penalhus

Disney Frozen II Magical Seasons Penalhus 2 Rum

Disney Frozen penalhus med 2 rum og indhold, perfekt til skole eller leg i hjemmet. Penalhuset indeholder 28 dele: hviskelæder, blyant, kuglepen, blyantspidser, 10 farveblyanter, 14 tuscher. Find det hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 Penalhus Med Indhold - Frost 2 penalhus

Disney Frozen 2 Penalhus Med Indhold

Herligt penalhus med Disney Frost motiv, hvor Elsa er på den ene side og Anna og Olaf ses på den anden side. Dette flotte penalhus indeholder viskelæder, blyantspidser, lineal på 15 cm, en blyant og otte farveblyanter. Find det hos Jollyroom.

Disney Frozen II Magical Seasons Penalhus 3 Rum - Frost 2 penalhus

Disney Frozen II Magical Seasons Penalhus 3 Rum

Elsa penalhus med 3 rum. Penalhuset indeholder 36 dele: viskelæder, blyant, kuglepen, blyantspidser, linealer, 16 farveblyanter, 14 tuscher og mere. Perfekt til lektielæsning eller en kreativ stund! Find det hos Jollyroom.

Frozen 2 penalhus - Frost 2 penalhus

Frozen 2 penalhus

Cylinderformet penalhus med motiv fra Disneys Frost. Penalhuset lukkes med lynlås og er perfekt til opbevaring af tegneredskaber, viskelæder og lignende. Find det hos Jollyroom.

Elsa penalhus med indhold - Frost 2 penalhus
Elsa penalhus med indhold

Har du et barn der helt vild med Frost og i særdeleshed Elsa? Så er dette Elsa penalhus lige sagen. Penalhuset er opdelt i 2 rum og leveres med indhold. Find det hos Legetøjseksperten.

Disney frozen penalhus - Frost 2 penalhus
Disney Frozen penalhus

Rundt penalhus med motiv af søstreparret Anna og Elsa fra Disney Frost filmene. Penalhuset er tomt og er klar til at blive fyldt op med blyanter, kuglepenne og farveblyanter. Find det hos Eurotoys.

Disney Frozen II Magical Seasons Penalhus - Frost 2 penalhus

Disney Frozen II Magical Seasons Penalhus

Rundt Disney Frozen penalhus med Elsa motiv til at holde styr på skriveredskaber. Penalhuset leveres uden indhold, så kan I selv fylde op med yndlings skriveredskaberne. Find det hos Jollyroom. 

Elsa og Anna rundt penalhus - Frost 2 penalhus

Elsa og Anna rundt penalhus

Et fint penalhus med motiv fra Disney Frozen 2. Penalhuset har lynlåslukning og er perfekt til at have med i skolen til opbevaring af blyanter, viskelæder og lignende. Find det hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Frost 2 smykkeskrin

SE OGSÅ: Frost børnerygsække

Indlægget Frost 2 penalhuse indeholder affiliatelinks/reklamelinks

error: Content is protected !!