juni 30, 2022
frost 2 gaveideer til børn, frozen 2 gaveideer til børn, disney frost 2 gaver til børn, disney frozen 2 gaver til børn, frost 2 legetøj til børn, frost 2 børnegaver, frozen 2 børnegaver

30+ Frost 2 gaveideer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter Frost 2 gaveideer? Elsa og Anna er stadig i høj kurs efter Frost 2 fik premiere i slutningen af 2019.

Er du inviteret til Frost 2 fødselsdag og savner inspiration til Frost 2 gaveideer? Eller vil du kæle din lille Frost prinsesse?

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Frost 2 gaveideer består både af Frost 2 legetøj, Frost 2 børnekostumer, Frost 2 bøger mm.

Frost 2 gaveideer

Frost 2 dvd film frost 2 gaveideer 208x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 dvd film

Har barnet ikke allerede Frost 2 dvd, så skal hun selvfølgelig have den. Efter at have løftet forbandelsen, og have befriet Arendal fra en evig vinter, regerer den smukke dronning Elsa nu det fredelige rige og nyder et lykkeligt liv sammen med sin søster Anna. Men en mystisk stemme som kun Elsa kan høre, fortæller hende om en fortryllet skov, som hun kan genkende fra historier hendes far fortalte, da hun og Anna var børn. Find filmen hos Gucca.

Frost 2 rygsæk frost gaveideer til børn - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 børnerygsæk

En fin rygsæk fra Disney frost. Rygsækken har et stort rum med plads til legetøj, bøger, tusser osv. Rygsækken har en mindre lomme på forsiden, til opbevaring af mindre ting. Find den hos Jollyroom.

Disney Frost 2 karaokemaskine 291x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 karaokemaskine

En karaoke maskine med numre fra Disneys Frost 2. Tænd højtaleren og spil de forprogrammerede numre på maskinen. Brug mikrofonen og syng sammen med Anna, Elsa og Olaf fra Frost! Find den hos Jollyoom.

Frost aktivitetsbog 212x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 aktivitetsbog

Denne aktivitetsbog indeholder 12 sider til farvelægning med motiver af Disney prinsesserne Anna og Elsa, deres ven Olaf og mange andre karakterer fra den populære Disneyfilm Frost 2! Udover sidder til farvelægning indeholder denne bog over 100 klistermærker fra Frost universet! Find bogen hos Gucca.

Disney Frozen Stylingdukke Anna 244x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frozen Stylingdukke Anna

Nu kan du style Anna fra Frost med denne dukke og det medfølgende tilbehør. Lav din egen Anna-frisure med en kam, klemmer, hårsmykker, hårband og din fantastiske fantasi. Du kan flette eller krølle håret, som du vil! Find dukken hos Jollyroom.

Disney Frost 2 toilettaske 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 toilettaske 

Toilettasken har motiv af Elsa og teksten “Wildly Powerful”. Toilettaske med to rum, lynlås og hank. Toilettasken har masser af plads til alle dine toiletsager, som kan inddeles og organiseres i de to rum. Find toilettasken hos Gucca.

Anna bamse med lyd 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 Anna bamse med lyd

Tag på nye eventyr med Anna fra Disney filmen Frost 2! Tryk Anna på brystet og hør hende grine. Anna har en flot kjole på med glimmer detaljer og glitrende øjne. Find bamsen hos Eurotoys.

Disney Frost trådløse høretelefoner til børn - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 trådløse høretelefoner til børn

Trådløse Bluetooth-høretelefoner med motiv fra Disneys Frost. Høretelefonerne passer til børn og har en volumegrænse på 85 dB for at beskytte dit barns følsomme ører. De er justerbare og kan let foldes sammen til en kompakt størrelse, så der er plads til dem i tasken eller lommen. Find dem hos Jollyroom.

Frost 2 Salamanderen Critter 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 Salamanderen 

I Disneys Frozen 2 beboer denne nysgerrige og søde salamander den fortryllede skov. Selvom den genert til at begynde med, kan Bruni ikke undgå at blive draget til Elsas iskaldte magi og nyder de kølige snefnugfrugter hun skaber.  Bruni har en fængslende lyseffekt med farver, der skifter fra brændende lyserød til beroligende blå. Børn vil elske at foregive at roe ham ned ved at fodre ham iskolde tilbehør til snefnug og se lyset på ryggen skifte fra varm pink til cool blå! Find den hos Eurotoys.

Disney Frost 2 Elsas Halskæde 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 – Elsa’s Halskæde

Fuldend snedronningen Elsas look med den betagende Elsa-snefnughalskæde fra Disneys Frost 2! Elsa-snefnughalskæden, der er inspireret af Elsa som det 5. element, har et detaljeret, glitrende snefnugdesign! Det smukke snefnugvedhæng spiller Elsas ikoniske sidste sang ”Show Yourself”, inspireret af filmen, mens den viser et betagende, farverigt lysshow.  Find halskæden hos Coolshop.

Frost II Anna Elsa Og Den Hemmelige Flod Disney Bog 258x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 bog – Anna, Elsa Og Den Hemmelige Flod 

En helt ny historie inspireret af Frost 2. Anna og Elsa tager på eventyr i skoven for at finde en mystisk, hvid flod. Den kan nemlig muligvis forklare, hvorfor Elsa har magiske evner. Find bogen hos Gucca.

Frost 2 elsa håndklæde 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 Elsa håndklæde

Et Frost håndklæde er et must til enhver lille Frost prinsesse. Dette håndklæde er perfekt til strandture, svømmehal, bad derhjemme eller det helt fjerde. Find håndklædet hos Gucca.

Samsonite Frost 2 børnekuffert 300x247 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Samsonite Frost 2 børnekuffert

En praktisk kabinetaske fra Samsonite med fint Frost-motiv. Dit barn kan køre på denne sjove taske ved at holde i håndtaget foran, når du kører med tasken. Tasken er fremstillet af stærk PVC-fri polypropen og har fire store hjul, der ruller. Find kufferten hos Jollyroom.

Frost 2 løbehjul 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 løbehjul

Sæt fart over feltet med et Frost 2 løbehjul. Løbehjulet er en oplagt gaveide til din lille Frost fan og ligger op til flere timers leg. Find løbehjulet hos Eurotoys.

Disney Frost 2 cykelhjelm 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 cykelhjelm

Disney Frost 2 børne cykelhjelm! Med denne super cool cykelhjelm er barnets hoved altid godt beskyttet, både når hun cykler, løber eller skater! Find cykelhjelmen hos Eurotoys.

Frost 2 sengetøj - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 sengetøj

Lad barnet søge i drømmeland med Frost sengetøj. Flot 100% bomulds sengetøj med Frost 2 figurerne Elsa, Anna og Olaf i størrelse 140×200 cm med en hovedpude på 70×90 cm. Sengetøjet har lynlås og vendbart design. Find sengetøjet hos Eurotoys.

Disney Frost 2 Busy Book Bog 300x272 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 Busy Book – Bog

Indeholder en bog, 10 disney-figurer og en legemåtte! Læs den underholdende historie og nyd illustrationerne. Barnet kan også selv finde på historier med de 10 vidunderlige figurer og den store legemåtte. Find bogen hos Gucca.

Olaf 3d puslespil 273x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 – Olaf puslespil

Sjovt 3D Olaf puslespil, som kan samles om og om igen eller som kan samles og stå fremme på værelset. Puslespillet består af 54 brikker. Find det hos Kids-world.

Disney Frost 2 smykkskrin 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 smykkeskrin

På dette fine smykkeskrin ser du Elsa sammen med vandånden, Nokk. Smykkeskrinet byder på en sejt show med både lys, lyd og bevægelse. Find det hos Coolshop.

Frost 2 Sven bamse med lyd 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 Sven bamse med lyd

Tag på nye eventyr med Sven fra Disney filmen Frost 2! Tryk Sven på brystet og hør ham pruste. Sven har et flot seletøj med glimmer og et glitrende gevir. Find bamsen hos Eurotoys.

Disney Frost 2 smykkeskrin - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 smykkeskrin

Et stort smykkeskrin fra Trousselier med motiv fra den populære film Frost 2. Når spilledåsen trækkes op danser Elsa til melodien Let it go. Skrinet er formet som et garderobeskab med spejl og flere skuffer med plads til masser af smykker. Find smykkeskrinet hos Jollyroom.

frost 2 follow me friend olaf 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Follow Me Friend Olaf bamse

Olaf er barnets nye følgesvend der følger med ham/hende over alt. Brug den magiske lommelygte der laver et spor af snefnug som Olaf følger. Olaf bevæger hovedet fra side til side imens han synger. Find den hos Coolshop.

Frost 2 rulleskøjter 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 rulleskøjter

Med Frost 2 rulleskøjter er der lagt op til flere timers underholdning både inde og ude. Rulleskøjter med Frost i justerbar størrelser fra 27 – 30. Find rulleskøjterne hos Eurotoys.

Ravensburger Frost 2 Junior Laybrinth - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Ravensburger – Frost 2 – Junior Laybrinth

Anna og Elsa er faret vild i den fortryllede skov. Kan du befri de to søstre og deres trofaste venner fra labyrinten? Flyt labyrintkortene taktisk og dygtigt og skab nye stier, der fører dig til de populære figurer fra Frost 2 filmen. Labyrintspillet er fantastisk sjovt og varierende. Find spillet hos Coolshop.

Disney Frozen GoGlow Pop Natlampe 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frozen GoGlow Pop Natlampe

En fin og praktisk natlampe med motiv fra Disneys Frost. Denne natlampe har to lysniveauer og kan endda også bruges som lommelygte. Nar lampen er slukket fungerer den som lommelygte, og lyset skinner ud fra toppen. Når lampen er tændt, fungerer den som natlampe med et flot motiv af Anna, Elsa og Olof fra Frost 2. Find den hos Jollyroom.

Frost 2 Arendelles Slot 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 Arendelles Slot

Åbn de smukke porte og udforsk slottets 4 etager bestående af 7 værelser: køkken, musikværelse og tronrum på første sal, et badeværelse og soveværelser til Anna og Elsa dukker (ikke inkluderet), et bibliotek på tredje sal, og et udkigstårn på toppen.  Den frosne borg er 150 cm høj og 120 cm bred. Find slottet hos Eurotoys.

Frost 2 hamaperler - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 hama perler

Denne gaveæske indeholder 4.000 midi perler, 2 store firkantede stiftplader (234TR), 2 Hama gems, motivark, vejledning samt strygepapir. Find æsken med perler hos Coolshop.

Disney Frost 2 vækkeur Frost 2 gaveideer 300x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 vækkeur

Væk Frost prinsessen hver dag med et Frost 2 vækkeur. Lyt til 4 fantastiske lydeffekter ved at trykke på Anna & Elsa-tegnet. Tryk på basen for at tænde et hyggeligt natlys, der varer i 15 minutter. Digital tidsvisning på LCD-skærmen og Alarm med Snooze funktion. Find det hos Eurotoys.

Frost 2 legetelt 292x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 legetelt

Dette pop-up-telt med motiv fra Disneys Frost er perfekt til masser af sjove lege både indenfor og udenfor. Pop-up-funktionen gør teltet let sætte op, transportere og opbevare. Find det hos Jollyroom.

Disney frost 2 madkassesæt - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 madkassesæt

Et fint sæt bestående af madkasse og vandflaske med motiv fra Disneys Frost 2. Madkassens låg er let for små børnehænder at åbne. Et fint og praktisk sæt at have med i skole eller på udflugten. Find det hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 walkie talkie 300x287 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frozen 2 walkie talkie

Disney Frost 2 walkie talkie ligger op til flere timers leg. Rækkevidden er op til 100m. (Afhænger af vejrforhold). Find dem hos Eurotoys.

Lilla elsa børnekostume - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 Elsa børnekostume

Lilla Elsa kjole som forestiller den Elsa har på i en del af Frost 2 filmen. Med et Elsa kjole er der lagt op til flere timers leg og underholdning. Find kjolen hos Temashop.

Find flere Frost 2 børnekostumer her

Frost 2 natlampe 300x297 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 natlampe

Denne natlampe er inspireret af Frost og er dekoreret med et fint motiv fra filmene. Natlampen projekterer en stjernehimmel på loftet og kan spille fire forskellige beroligende melodier. Giver dit barn lidt ekstra tryghed, når det er sengetid! Find den hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 Figur Sven  253x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frozen 2 Figur Sven

En stor Sven-dukke fra Disneys Frost. Sven har over 20 forskellige lydeffekter, inklusiv to sætninger med Krostoffs sjove Sven-stemme. Sid på Svend, træk i tøjlerne eller tryk på hans hoved for at høre ham galopere. Find den hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 Anna Og Kristoffer 209x300 - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frozen 2 Anna Og Kristoffer

Med dette fine forlovelsessæt fra Disneys Frost 2 kan du genskabe Annas og Kristoffers vidunderlige kærlighedshistorie. Genoplev dine yndlingsøjeblikke med din helt egen ring og ringæske! Find sættet hos Jollyroom.

Disney Frost 2 Featured Playdate Elsa  - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 – Featured Playdate Elsa

”Ice Powers Playdate” Elsa kan fremvise sine iskræfter præcis som Elsa gør det i Disneys Frost 2. Elsa har 11 artikulationspunkter, og du kan placere hendes arme i den typiske magiske stilling fra filmen for at se blå snefnuglys bevæge sig ned af hendes arme og ud af hendes håndflader, sammen med kraftfulde frostlyde. Tryk på knappen på Elsas bryst for at høre en af Elsas 12 indtagende fraser og flere lyde inspireret af filmen, så du kan komme med på en fantastisk rejse. Find den hos Coolshop.

Disney Frost 2 sminkebord - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Disney Frost 2 sminkebord

Det episke eventyr fortsætter i Disney Frost 2, den spændende efterfølger til hit filmen Frost! Gør dig klar til at udforske Elsas verden med dette fortryllende sminkebord inspireret af Elsas is-magi fra filmen. Åbn dørene, og se Arendals slotttets fantastiske lys! Legesættet indeholder forskellige hår tilbehør og en skuffe til at opbevarer det i. Find sminkebordet hos Coolshop.

frost 2 karaokemaskine til børn - 30+ Frost 2 gaveideer til børn

Frost 2 karaokemaskine til børn

Skab en skøn feststemning derhjemme med karaokemaskinen fra Disneys Frost 2. Afspil musik, syng og dans sammen med yndlingsfigurerne fra Frost! Karaokemaskinen kan let sluttes til TV og Bluetooth og har en praktisk holder til mobiltelefonen. Elledning medfølger, og produktet kan også køre på batterier (medfølger ikke). Perfekt til de små sangfugle, der elsker Frost. Find den hos Jollyroom.

Frost 2 gaveideer til børn opdateres løbende

SE OGSÅ: Frost 2 julekalender 2020

SE OGSÅ: Frost rygsække

SE OGSÅ: Frost høretelefoner til børn

Indlægget 30+ Frost 2 gaveideer til børn indeholder affiliatelinks (reklamelinks)

 

2 thoughts on “30+ Frost 2 gaveideer til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!