april 18, 2021
olaf fødselsdag, olaf børnefødselsdag, olaf festartikler, olaf borddækning, frost fødselsdag

Olaf fødselsdag

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med Olaf fra Frost filmen? Så er Olaf fødselsdag det rette tema for den kommende børnefødselsdag.

Med en Olaf fødselsdag er der lagt op til en sjov og underholdende fødselsdag med den skønne karakter fra Frost filmene.

Da den første Frost film kom ud,  fik hele Danmark en ny snemand – Olaf Den sjove og sol-elskende snemand er en af disneys bedste karakterer. Og kan man egentlig andet end holde af denne skønne figur? Det kan vi hvert fald ikke her på Alletiders Disney.

Denne snemand har mange af de samme karakterer som vi også finder hos børn. Han handler uden at tænke så meget over det, men uden at have til hensigt at træde nogen over tæerne, han fortæller så mange sjove ting -også på helt forkerte tidspunkter, ser sjov ud, og er bare en rigtig hyggelig og “varm” ven. Det er sikkert også derfor at han har fundet plads i så mange børns hjerter -både hos piger og drenge. OLAF blev bygget af ANNA og ELSA da de var helt små piger, og blev vakt til live af ELSA´s magiske kræfter. Snemanden er et kært minde fra deres glade og lykkelige barndomstid sammen i Arendal.

Hos Alletiders Disney har vi fundet alt det du skal bruge, for at kunne danne rammerne for den perfekte Olaf fødselsdag:

Skærmbillede 2018 08 18 kl. 23.44.38 272x300 - Olaf fødselsdag

Olaf invitationer

Olaf fødselsdag – ingen fødselsdag uden gæster. Den helt perfekte start på Jeres Frost fødselsdag kan I få med disse invitationer med den charmerende snemand Olaf. Olaf pryder invitationerne, ligesom der indeni Olaf invitationerne er fortrykt linjer, hvor alle detaljer om Jeres Olaf fødselsdag kan angives. Der medfølger også kuverter til Olaf invitationerne. Find dem hos Festbyen.

olaf plastik dug - Olaf fødselsdag

Olaf plastik dug

Hvis du skal holde fødselsdag og temaet skal være med Olaf fra Frost, så er denne Olaf dug en rigtig god start på Jeres borddækning. Olaf plastik dugen er farverig og festlig, og beskytter bordet, når nu Olaf gør det snemænd gør om sommeren. Find dugen hos Festbyen.

Skærmbillede 2018 08 18 kl. 23.55.52 300x274 - Olaf fødselsdag

Olaf krus

Det er svært ikke at blive i godt humør til fødselsdagen, når man kigger på disse Olaf plastik krus. Hvis man altså ikke tænker på, hvad det er der sker med en snemand om sommeren. Olaf krusene kan bruges til alle kolde drikke, som i skal have til Jeres Olaf fødselsdag. Find dem hos Festbyen.Olaf flag banner - Olaf fødselsdag

 

Olaf flagbanner

Hvis du har besluttet dig for at Jeres næste fødselsdag skal holdes med Olaf tema, kan du sætte prikken over i’et med dette Olaf banner. Olaf banneret er hele 2,3 meter langt, og har 9 trekantede flag. Find det hos Festbyen.

olaf ballon olaf fødselsdag - Olaf fødselsdag

Olaf folieballon

Man kan ikke sige Frost uden at sige Olaf, og ingen børnefødselsdag uden balloner. Denne Folieballon med Olaf motiv er et must til den kommende fødselsdag. Find ballonen hos Temashop.

Frost 2 olaf børnekostume - Olaf fødselsdag

Frost 2 Olaf kostume

Er din dreng eller pige helt vild med Frozen 2-filmen, og vil de se den om og om og om igen? Med dette kostume kan dit barn ligne karakteren Olaf på en prik. Du ved, den der skøre snemand?
Frozen 2 Olaf Børnekostume er et virkelig sjovt kostume til børn. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Olaf kostume til børn

SE OGSÅ: 10+ Olaf gaveideer til børn

Indlægget Olaf fødselsdag indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Olaf fødselsdag

Comments are closed.

error: Content is protected !!