juli 5, 2020
collage - Olaf fødselsdag

Olaf fødselsdag

Har du et barn der helt vild med Olaf fra Frost filmen? Så er Olaf fødselsdag det rette tema for den kommende børnefødselsdag.

Da Frost filmen kom ud fik hele Danmark en ny snemand – Olaf Den sjove og sol-elskende snemand er en af disneys bedste karakterer. Og kan man egentlig andet end holde af denne skønne figur? Det kan vi hvert fald ikke her på Alletiders Disney.

Denne snemand har mange af de samme karakterer som vi også finder hos børn. Han handler uden at tænke så meget over det, men uden at have til hensigt at træde nogen over tæerne, han fortæller så mange sjove ting -også på helt forkerte tidspunkter, ser sjov ud, og er bare en rigtig hyggelig og “varm” ven. Det er sikkert også derfor at han har fundet plads i så mange børns hjerter -både hos piger og drenge. OLAF blev bygget af ANNA og ELSA da de var helt små piger, og blev vakt til live af ELSA´s magiske kræfter. Snemanden er et kært minde fra deres glade og lykkelige barndomstid sammen i Arendal.

Hos Alletiders Disney har vi fundet alt det du skal bruge, for at kunne danne rammerne for den perfekte Olaf fødselsdag:

Skærmbillede 2018 08 18 kl. 23.44.38 272x300 - Olaf fødselsdag

Olaf fødselsdag – ingen fødselsdag uden gæster. Ved at sende Olaf invitationer ud danner du rammen for fødselsdag allerede ved invitationerne. Find Olaf invitationer hos The Fairytale Company.

Skærmbillede 2018 08 18 kl. 23.50.09 300x239 - Olaf fødselsdag

Gennemfør borddækningen i vaskeægte Olaf stil med en Olaf dug.  Olaf dugen gør din fødselsdag mere festlig, samtidig med at den beskytter dit bord mod væltet sodavand eller kage fingre. Find dugen hos TheFairytalecompany.

Skærmbillede 2018 08 18 kl. 23.53.57 277x300 - Olaf fødselsdag

Uanset om der skal serveres mad eller kage (eller begge dele) til den kommende børnefødselsdag, så skal det selvfølgelig serveres på Olaf tallerkner. Find dem hos Thefairytalecompany.

Skærmbillede 2018 08 18 kl. 23.55.52 300x274 - Olaf fødselsdag

Uden mad og drikke duer festdeltagerne ikke. De fine Olaf krus er gode til både kolde og varme drikke og så er de nemme at skrive navn på. Find dem hos Thefairytalecompany.

Skærmbillede 2018 08 18 kl. 23.58.07 300x300 - Olaf fødselsdag

Vaiana serveitterne pynter dit festbord, samtidig med at de er praktiske til kagefingrer eller saftevandsmunden. Find dem hos ThefairytaleCompany.

Olaf kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Olaf tema eller til leg i hjemmet.

olaf-udkl_dning_2

Disney Frozen Olaf kostume

“Do You Want To Build a Snowman?” er en af sangene fra den verdenskendte Disney animationsfilm “Frozen”.
Er du helt tosset med snemanden, Olaf, så kan du nu blive klædt ud som ham til fastelavn eller en sjov leg. Kostumet består af en heldragt med lange ærmer og hætte og er derfor let, at tage på og af. Indeholder hvid overall med brune ærmer og hætte.Med dette sjove kostume kan du udklæde dit barn som Olaf. Mave, bryst og hætte er fyldt med fyld. Find det her hos Temashop.

Indlægget Olaf fødselsdag indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Olaf fødselsdag

Comments are closed.

error: Content is protected !!