september 19, 2020
mickey mouse sengetøj, mickey mouse sengesæt, mickey mouse betræk, disney sengetøj, disney sengesæt, disney betræk, mickey mouse gaver, mickey mouse, mickey mouse junior sengetøj, alletiders disney

Mickey Mouse sengetøj

Kan du eller en du kender heller ikke få nok af den folkekære figur Mickey Mouse?

Tag yndlingsfiguren med i seng med Mickey Mouse sengetøj.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Disney junior sengetøj - Mickey Mouse sengetøj

Disney junior sengetøj

Lad familiens yngste drømme sig ind i drømmeland sammen med Mickey Mouse Junior. Dynebetræk er med lynlås. Dynebetræk størrelse: 100cm x 135cm. Pudebetræk størrelse: 40cm x 60cm. Find det hos Only4kids.

Disney sengetøj med Mickey Mouse motiv - Mickey Mouse sengetøj

Disney sengetøj med Mickey

Det fineste junior sengetøj med mange børns yndlingskarakter fra Disney, nemlig selveste Mickey Mouse. Dynebetræk er med lynlås. Dynebetræk størrelse: 100cm x 135cm. Pudebetræk størrelse: 40cm x 60cm. Find det hos Only4kids.

Skærmbillede 2017 09 10 kl. 00.21.59 - Mickey Mouse sengetøj

Mickey mouse junior sengetøj

Hvis du elsker Mickey mouse, så vil du elske dette sengesæt. Mål: 100 x 135. Find det hos Eurotoys.

Mickey Mouse junior sengetøj - Mickey Mouse sengetøj

Junior sengetøj med Mickey Mouse

Lækkert junior sengesæt med den altid glade mickey mouse. Pudemål. 62×42 kvalitet. Bomuld og polyester. Produktmål: 120×150 cm. Find det hos Eurotoys.

Mickey mouse junior sengetøj - Mickey Mouse sengetøj

Mickey Mouse junior sengesæt

Flot sengesæt med Mickey Mouse motiv.  På bagsiden har dynebetrækket en flot blå farve med Mickey motiver. Dette sengetøj er den perfekte gave til en Mickey Mouse fan! Find det hos Coolshop.

Vidste du…?

  • Mickey Mouse er skabt af Ub Iwerks og Walt Disney,
  • Hans tilblivelse siges at være, at Walt Disney sad i et tog på vej til Chicago sammen med sin kone Lillian i 1928 efter at have tabt rettighederne til Oswald the Lucky Rabbit. Han var nu ude på at skabe en figur, der kunne erstatte kaninen og havde ideen til en lille sort mus. Han viste sin kone tegningen og sagde, at musen skulle hedde Mortimer Mouse, men Lilian foreslog Mickey.
  • 15. maj 1928 optrådte Mickey Mouse for første gang i en tegnefilm, Plane Crazy, og 18. november samme år kunne han ses i Steamboat Willie, der var Disneys første tegnefilm med et synkroniseret lydspor og for mange betegnes denne som hans første rigtige film.
  • På dansk hed den folkekære figur oprindelig Mikkel Mus i de tidlige tegneserier i ugebladene. Det navn blev ændret, da bladet Anders And & Co. udkom i 1949. Mickey Mouse optræder ofte sammen med den kluntede Fedtmule, hunden Pluto og på film også med Anders And.
  • De fleste blade med Disney-tegneserier rundt om i verden bærer Mickeys navn modsat i de skandinaviske lande, hvor det er Anders Ands. Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend. Men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.
  • Mickey blev oprindeligt tegnet som en lille sort mus i (røde) shorts og uden pupiller i de hvide øjne.
  • Den sene Mickey får pupiller og går klædt i pænt jakkesæt. Han er dermed også blevet en mere pæn figur, der har fjernet sig fra den tidlige sorte mus’ sprælske temperament.

 

Indlægget Mickey Mouse sengetøj indeholder affiliatelins

One thought on “Mickey Mouse sengetøj

Comments are closed.

error: Content is protected !!