juni 2, 2023
Elena fra Alavor dvd

Elena fra Avalor DVD – sæson 1

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Længe har det kun været muligt at følge eventyret om den populære prinsesse Elena fra Alavor via Disney Channel. Men i slutningen af januar 2017 bliver det muligt at købe hele første sæson på dvd. Hvilket gør det muligt at sætte yndlingsfiguren på lige når man har tid og lyst, samt se alle afsnittene om og om igen.

Om Elena fra Alavor

Prinsesse Elena er en selvsikker og rar teenagepige, der befriede det fortryllede rige Avalor fra en ond troldkvinde. Med hjælp fra venner og familie må hun nu styre over riget som kronprinsesse, indtil hun er gammel nok til at blive dronning. Elena fra Avalor er et magisk eventyr om Elena og hendes vej mod at blive en modig, ukuelig og medfølende dronning.

DVD-beskrivelse:

“Da prinsesse Elena har reddet sit fortryllede land Avalor fra en ond og magtsyg troldkvinde, skal hun nu være kronprinsesse til hun bliver gammel nok til at blive dronning.

Heldigvis får hun masser af hjælp fra familie og venner, og med sin søster, Isabel, magiske flyvende nobliner, vennerne Naomi, den kongelige troldmand Mateo og den kongelige livvagt Gabe ved sin side, vil prinsessen gøre sit bedste for at regere Avalor med mod og forståelse.

Oplev det sjove eventyr, når Disneys inspirerende nye regent begiver sig ud på en tapper rejse for at erobre kongeriget tilbage og bevise, at hun er klar til tronen!”

elena-of-avalor-saeson-1-disney_365313

Elena fra Avalor DVD – sæson 1
Indlægget Elena fra Alavor DVD – sæson 1 indeholder affiliatelinks

One thought on “Elena fra Avalor DVD – sæson 1

Comments are closed.

error: Content is protected !!