maj 30, 2020
cars badehåndklæde til børn, cars strandhåndklæde, cars håndklæder, mcqueen badehåndklæde, mcqueen håndklæde til børn, disney håndklæde til børn, disney badehåndklæde til drenge, cars gaver til børn, mcqueen gaver til børncars badehåndklæde til børn, cars strandhåndklæde, cars håndklæder, mcqueen badehåndklæde, mcqueen håndklæde til børn, disney håndklæde til børn, disney badehåndklæde til drenge, cars gaver til børn, mcqueen gaver til børn

Cars badehåndklæde

Hvorfor ikke gøre det sjovt og fantasifyldt at tage et bad? Med et Cars badehåndklæde til at vikle rundt om sig efter badet, bliver det sjovere at komme i bad.

Et Cars badehåndklæde er uundværligt til dit barn, uanset om der skal bades hjemme, i swimmingpool på ferien eller på stranden.

Cars er en filmserie fra Pixar. Foreløbig er der skabt 3 film i serien om talende og tænkende biler med Lynet McQueen som den centrale figur. Animationsfilmen ‘Biler 3’ er det nyeste kapitel i Pixars populære filmserie om Lynet McQueen og hans venner. Handlingen i seneste film handler om at McQueen efterhånden er en af de erfarne racerbiler. Han skal nu overbevise den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig en ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model. Kampen for at komme forrest i feltet i Stempel Cuppen bliver derfor hård for nr. 95. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr.

Vi har fundet forskellige flotte bud på et sejt Cars badehåndklæde;

Disney Cars badehåndklæder - Cars badehåndklæde

Disney Cars badehåndklæde

Badehåndklæde med sejt motiv der er ideel til stranden, poolen eller hjemmet. Mål: 70 x 140 cm. Find det hos Only4kids.

Disney cars håndklæde - Cars badehåndklæde

Disney Cars strandhåndklæde

Et skønt badehåndklæde med motiv fra Disneys Cars. Håndklædet er fremstillet i en behagelig bomuld som sikre, at det er godt at tørre sig med. Det perfekte håndklæde til en ægte Cars fan!
Mål: 60 x 120 cm. Find det hos Jollyroom.

Mcqueen håndklæde - Cars badehåndklæde

Mcqueen badehåndklæde

Mens Lynet McQueen rejser til Californien for at race mod Kongen og Chick Hicks for Piston Cup Mesterskab bliver Lynet McQueen tabt efter at være faldet ud af sin trailer i en nedslidt by kaldet Radiator Springs. Mens han langsomt vænner sig til byens mærkelige beboere, herunder Sally, Doc Hudson og Mater. Når det kommer tid for ham at forlade til et mesterskab, er han ikke længere hans højeste prioritet. Mål 70 x 140 cm. Find det hos The Fairytale Company.

Mcqueen badehåndklæde - Cars badehåndklæde

Disney Mcqueen badehåndklæde

Dette Cars badehåndklæde er uundværligt til dit barn, uanset om der skal bades hjemme, i swimmingpool på ferien eller på stranden. Mål: 70 x 140 cm. Find det hos The Fairytale Company.

Cars håndklæde til børn - Cars badehåndklæde

Cars håndklæde

Det sejeste håndklæde til drenge med Mcqueen motiv. Med dette håndklæde bliver det sjovere at komme i bad. Mål: 70 x 140 cm. Find det hos The Fairytale Company.

Mcqueen strandhåndklæde - Cars badehåndklæde

Disney håndklæde med Cars motiv

Sejt håndklæde med Mcqueen motiv, perfekt til en tur i svømmehallen, en tur på strand eller bare en tur i bad derhjemme. Mål: 70 x 140 cm. Find det hos The Fairytale Company.

SE OGSÅ: Cars badetøj

SE OGSÅ: Cars kostume til børn

Indlægget Cars badehåndklæde indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!