februar 28, 2024
Doktor Mcstuffins fødselsdag, doktor mcstuffins festartikler, doktor mcstuffins temafest, doktor mcstuffins borddækning, doktor mcstuffins børnefødselsdag, disney junior fødselsdag

Doktor McStuffins fødselsdag

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der elsker Doc Mcstuffins og at redde al legetøjet? Så overrask hende med en Doktor Mcstuffins fødselsdag.

Gør den kommende fødselsdagsfest mere magisk med en Doktor Mcstuffins fødselsdag. Her finder du inspiration til borddækning og pynt af hjemmet.

Har du et barn der ikke kan få nok af Doktor McStuffins og som også elsker at lege og redde tilskadekomne bamser og andet legetøj? Doktor McStuffins er en animeret tv-serie for børn, som er produceret af Brown Bag Films. Serien havde premiere den 23. marts 2012 på Disney Channel og Disney Junior, og løb i i alt 5 sæsoner frem til 18. april 2020. Doktor McStuffins er en pige med en mobil lægeklinik, en lægebil.  Hun og hendes legetøjteam hjælper, når legetøj er kommet til skade, så rykker de ud.

Doktoer mcstuffins invitationer til børnefødselsdag 300x300 - Doktor McStuffins fødselsdag

Doktor McStuffins invitationer

Inviter til børnefødselsdag sammen med Doc McStuffins. Send de søde invitationskort til alle gæsterne og inviter til en sjov fest. Invitationskort Doc McStuffins indeholder seks invitationskort og seks konvolutter. De lyserøde og blå invitationskort har motiver fra børneprogrammet Doc McStuffins og kuverterne er lyserøde. Find dem hos Partyking.

Doc Mcstuffins ballonbuket 300x300 - Doktor McStuffins fødselsdag

Doc Mcstuffins ballonbuket

Disse balloner er perfekte til at pynte hjemmet med, når der skal gøres klar til Doc Mcstuffins børnefødselsdag. I ballonbuketten indgår der en stor kropsformet ballon på 85 cm samt to mindre, runde balloner med Doc Mcstuffin på samt to ensfarvede balloner, begge med en diameter på 30 cm. Ballonerne er fremstillet i folie og er udstyret med en selvlukkende ventil. Find ballonbuketten hos Partyking.

Doktor Mc Stuffins Dug doktor mcstuffins fødselsdag 300x229 - Doktor McStuffins fødselsdag

Til fødselsdagen skal der selvfølgelig være et flot fødselsdagsbord. Dæk bordet med den fine dug med Doktor Mcstuffins motiv. Find dugen hos Temashop.

Doktor McStuffins Tallerkener disney junior fødselsdag 300x253 - Doktor McStuffins fødselsdag

Uanset om I har inviteret til frokost eller det store kagebord, så server maden på disse fine paptallerkner med Doktor Mcstuffins motiv. Børnene vil elske dem og det er meget nemmere at rydde af bordet efter fødselsdagen. Find tallerknerne hos Temashop.

Doc Mcstuffins krus festartikler til doktor mcstuffins fødselsdag 273x300 - Doktor McStuffins fødselsdag

Doc Mcstuffins krus

Er du bange for børnene taber glas eller krus på gulvet? Så server drikkevarerne i disse fine Doc Mcstuffins krus. Find dem hos Temashop.

Doktor McStuffins Servietter 300x241 - Doktor McStuffins fødselsdag

Doktor McStuffins servietter

Glem ikke servietterne til fødselsdagen. Servietter er både en del af borddækningen og en nødvendighed, når der skal tørres fingre og mund. Find servietterne hos Temashop.

Doktor Mc Stuffins Kagefad 300x234 - Doktor McStuffins fødselsdag

Skal du holde børnefødselsdag med Doktor Mc Stuffins tema, så er dette fad et must have. Du får et kagefad, der ligner Doktor Mc Stuffins Hus og endda i flere etager. Find det hos Temashop.

SE OGSÅ: Doktor McStuffins børnekostume

SE OGSÅ: Disney Zou fødselsdag

Indlægget Doktor McStuffins fødselsdag indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

One thought on “Doktor McStuffins fødselsdag

Comments are closed.

error: Content is protected !!