Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/alletidersdisney.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Disney køletaske til børn - Alletiders Disney - Disney køletasker
februar 28, 2024
Disney køletaske til børn, disney køletaske til drenge, disney køletasker til piger, køletaske med disney motiv, disney tasker

Disney køletaske til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En køletaske til børn kan både bruges til skolebrug, picnicturen eller en tur på stranden.

Skal dit barn have en kold madpakke med i skole, så kan en Disney køletaske til børn være en god ide. En del skoletasker har termorum, men det er langt fra alle. Og på en del skoletasker, er madkasserummet ikke stort nok til både madkasse og snackbox. Derfor vælger flere og flere forældre at investere i en køletaske til børn.

Det er for eksempel også smart at have en køletaske, hvis man ikke har køleskab i skolen. På en del skoler er køleskab, men igen er det langt fra alle. Og de fleste forældre kan nok huske fra deres egen skoletid, at der ikke er meget ved en lun og slatten madpakke.

Disney køletasker til børn er en samling af flotte farverige køletasker med børnenes yndlingskarakterer:

Mickey Mouse køletaske til børn - Disney køletaske til børn

Mickey Mouse køletaske til børn

Tag din yndlingsmus med dig, når du skal på tur, med denne smarte og praktiske Mickey Mouse køletaske. Tasken er isoleret, som hjælper med at holde barnets mad og drikke koldt flere timer. Mål: 21x6x12 cm. Find den hos Gucca.

Disney Elsa køletaske til børn - Disney køletaske til børn

Elsa køletaske til børn

Hvis dit barn også er helt vild med Frost-universet og den smukke Elsa, er denne Frost køletaske lige sagen. Hold maden varm eller kold, når barnet er på farten – uanset om barnet skal i skole, på skovtur eller noget helt tredje. Mål: 21x6x12 cm. Find køletasken hos Gucca.

Toy Story køletaske til børn - Disney køletaske til børn

Toy Story køletaske til børn

Med denne smarte og praktiske termo madtaske, bliver du mindst lige så sej som Toy Story-karaktererne Woody og Buzz Lightyear! Hold maden varm eller kold, når barnet er på farten – uanset om barnet skal i skole, på skovtur eller noget helt tredje. Mål: 21x6x12 cm. Find køletasken hos Gucca.

Disney Frost køletaske til børn - Disney køletaske til børn

Disney Frost køletaske til børn

Hvis dit barn også er helt vild med de seje Frost-piger Elsa og Anna, så er denne termo madtaske lige noget for hende! Hold maden varm eller kold, når barnet er på farten – uanset om barnet skal i skole, på skovtur eller noget helt tredje. Mål: 21x6x12 cm. Find køletasken hos Gucca.

Mickey Mouse køletaske - Disney køletaske til børn

Mickey Mouse køletaske

Herlig køletaske til børn med motiv af den populære karakter Mickey Mouse. Tasken er isoleret, som hjælper med at holde barnets mad og drikke koldt flere timer. Mål: 21x6x12 cm. Find den hos Gucca.

Vampirina køletaske til børn - Disney køletaske til børn

Vampirina køletaske til børn

Gør spisepausen lidt sjovere, med denne super søde madtaske! Tasken har et fint motiv med den søde vampyr Vampirina. Tasken er isoleret, som hjælper med at holde barnets mad og drikke koldt flere timer. Mål: 21x6x12 cm. Find den hos Gucca.

Vampirina lille køletaske til børn - Disney køletaske til børn

Vampirina køletaske

Drys lidt magi på spisepausen med denne finurlige madtaske, som har et sødt Vampirina motiv! Hold maden varm eller kold, når barnet er på farten – uanset om barnet skal i skole, på skovtur eller noget helt tredje. Mål: 21x6x12 cm. Find den hos Gucca.

SE OGSÅ: Disney toilettasker til børn (og voksne)

Find mange flere køletasker til børn hos Klar til skolestart

Indlægget Disney køletaske til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

One thought on “Disney køletaske til børn

Comments are closed.

error: Content is protected !!