juli 5, 2020
Disney prinsesse kostume til børn. disney prinsesse udklædning til børn, disney prinsesse kjoler til børn, disney prinsesse børnekostumer, disney prinsesse tøj, disney prinsesse fastelavnskostume til børn, disney kostumer, ariel kostume til børn, jasmin kostume til børn, klokkeblomst kostume til børn, snehvide kostume til børn, tornerose kostume til børn, frost kostume til børn, elsa kostume til børn, anna kostume til børn, rapunzel kostume til børn, belle kostume til børn, askepot kostume til børn, pocahontas kostume til børn, tiana kostume til børn, elena fra avalor kostume til børn

Disney prinsesse kostume til børn

Har du/I også en Prinsesse derhjemme, der bare elsker de fantastiske, smukke Disney prinsesser?

Så er et Disney Prinsesse kostume til børn oplagt til den kommende temafest.

Disney Prinsesser er en samling af alle de populære prinsesser fra Disney filmene. I Disney Prinsesser universet finder du f.eks. Ariel, Jasmin, Askepot, Rapunzel, Pocahontas, Belle, Tornerose og Snehvide. Disney Prinsesserne har hver især alt, hvad en pige har brug for at udleve prinsessefantasien. Alle skønne Disney karakterer med hver deres personlighed og særlige egenskab.
Ønsker din prinsesse sig en prinsesse kjole, så har vi et lavet en oversigt Disney prinsesse kostumer. Her er det både muligt at finde Tornerose, Elsa, Anna, Belle, Askepot osv. Listen bliver løbende opdateret når vi finder et nyt Disney prinsesse kostume til børn:

Askepot kostume til børn

collage 2 - Disney prinsesse kostume til børn

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Askepot kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Askepot tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Askepot kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.37.13 - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot babykostume

Lad den lille være Askepot for en dag og tumle rundt i denne flotte prinsesseudklædning! Kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af hvid satin og lyseblå tyl. Den har korte pufærmer og en puffet tylkjole med hvide tekstilblomster. Find kostumet hos Partyking.Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.29.56 - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot børnekostume

En blå kjole til en rigtig lille prinsesse. Denne askepot har både sølv detaljer og striber på kjolen samt lille sølv rose midt på. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 15 kl. 22.39.27 - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot prinsessekjole

Askepot er alle pigers favoritprinsesse, så hvorfor ikke lade den lille være Askepot til næste udklædningsfest? Denne prinsessekjole kommer til at få en hvilken som helst mor og far til at smelte! Derudover sparer du faktisk musenes hårde arbejde, når det er dig, som har fikset kjolen! Den detaljerede kjole er fremstillet i polyester og har mange fine detaljer. Find kostumet hos Partyking.Skærmbillede 2019 05 19 kl. 15.16.19 - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot børnekostume

Det fortryllende eventyr om en pige som så inderligt ønskede at være en prinsesse, gik en dag i opfyldelse da den gode kom og besøgte hende. Smukke hvide heste og et græskar som vogn. Det er sådan du ankommer til det store bal klædt ud som askepot på jagt efter sin drømme prins. Men HUSK at du skal være hjemme inden midnat! Find kostumet hos Temashop.

askepot kostume til børn, askepot udklædning til børn, askepot kjole til børn, askepot tøj til børn, askepot børnekostume, askepot balkjole til børn, disney kostume til børn, disney kostumer til børn, disney børnekostumer, alletiders disney

Askepot vinter kostume

Dette prinsessekostume til piger er under officiel licens af Askepot™ og består af en kjole og en kappe (sko ikke inklusiv).  Denne kjole er i blåt stof med satineffekt og har lange ærmer med puf. Kjolens øverste den forestiller et korset og er prydet med smukt blåt mønster og et lille vedhæng med Askepot. Et lille stykke slør stof er påsyet ved taljen og giver kjolen lidt volume. Kappen er ligeledes blå i stof med satineffekt og har en hvid plyskant. Kappen lukkes om halsen med velkro. Perfekt kjole til at forvandles til en vinter Askepot. Find kostumet hos Vegaoo.

askepot bryllups kostume - Disney prinsesse kostume til børn

Askepot bryllups kostume

Kostumet Askepot™ er lavet på licens fra Disney™. Det består af en kjole og et slør. Brudekjolen er lavet i bleget satinlignende stof. Halsudskæringen er udført i et smukt pailletvoile, og kjolen har elastik i livet. Brudesløret fuldender Askepot-kostumet og er pyntet med pailletter. Det sidder fast i håret ved hjælp af en hårkam. En smuk Askepot fra filmen. Find Askepot bryllupsdragt hos Vegaoo.

 

 

Belle kostume til børn

collage 3 - Disney prinsesse kostume til børn

Til trods for at Skønheden og Udyret har nogle år på bagen, er Belle stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Belle kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Belle tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Belle kostume til børn, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.45.18 - Disney prinsesse kostume til børn

Disney Belle kostume

Med denne smukke prinsessekjole bliver du lige så fin som Prinsesse Belle! Kjolen er gul, og den er pyntet med pailletter samt et portræt af Belle. Dette er en perfekt kjole til den lille prinsesse ved prinsessefødselsdagen eller en udklædningsfest. Kjolen er skøn at have på og herlig at snurre og danse i.
Kostumet består af en gul Belle-kjole i skinnende silke. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.47.21 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle vinterkostume

Vil dit barn klæde sig ud som en smuk prinsesse? Bliver det for koldt i dette nordiske klima med en ærmeløs kjole, findes der nu dette yndige Belle Vinter Børnekostume med tilhørende kappe! Kostumet inkluderer en super sød gul kjole med smukt mønster forneden, ærmer i et fløjlslook og et sødt mønster på maven samt en broche med motiv af Belle. Rundt om livet er der anvendt et gult tylstof. Der medfølger også en skinnende rød kappe med en hvid plyskrave. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.14.21 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle piggy back kostume

I visse eventyr er det prinsen, som kommer ridende for at redde prinsessen, men den seje Prinsesse Belle har taget sagen i egen hånd og sadlet sin Philippe! Iført dette børnekostume bliver din øjesten både Belle og hendes søde hest – galoppér afsted til nærmste udklædningsfest! Find kostumet hos Coolstuff.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.49.20 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle Børnekostume

Med denne fantastisk smukke kjole bliver ingenting helt normalt. Lysestager kan tale, og tekander ligeså. Et helt slot kan vækkes til live, mens de uhyrlige monstre kan blive til flotte prinser. Alt kan ske i eventyrets magiske verden! Belle-kostumet til børn er et sæt med en gul kjole samt en tiara, og det ligner derfor det outfit, Belle har på under dansen i Disneyfilmen “Skønheden og Udyret.” Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.51.14 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle børnekostume

Det er ikke svært at afgøre, om dette er Skønheden eller Udyret. Dette er selvfølgelig Belle! Og nu kan din datter forvandles til Belle så let som ingenting uden hjælp fra levende møbler og køkkenudstyr – du skal blot have fat i dette børnekostume. Bellekostumet inkluderer en skinnende gul kjole med en rød sløjfe samt motiv af Belle på maven. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 21.55.56 - Disney prinsesse kostume til børn

Belle kostume

Kendt fra Disney Princess er Belle kjolen helt sikkert én af de flotteste af slagsen. Bliv midtpunktet til ballet på slottet med denne smukke gule prinsessekjole. Fuldend looket med et par søde ballerinaer på fødderne og en fin sløjfe i håret. Find kostumet hos Temashop.

Belle kjole til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Belle deluxe kostume

Belle Deluxe Børn Kostume inkluderer en kjole, der ligner den som Belle i Skønheden og Udyret bærer, når hun danser med sin prins “Udyret”. Kjolen er lavet af gul polyester i forskellige udførelser. Den har lange, gennemsigtige ærmer, et Belle-mærke på brystet, et bælte bestående af gule roser og en puffet, lang skørtedel bestående af et rynket overlag med røde roser, et tyllag og et underskørt. Find det hos Partyking.

Rapunzel kostume til børn

collage 4 - Disney prinsesse kostume til børn

Har du en prinsesse der er vild med Rapunzel, så skal hun da have et Rapunzel kostume. Rapunzel kostume til børn er oplagt både til fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Rapunzel tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.08.58 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel piggy back kostume

Yiiiha! Rapunzel har sadlet Maximus op og begivet sig ud på en ridetur for at finde en virkelig god udklædningsfest! Dette børnekostume forvandler din øjesten til både Rapunzel og den søde hest Maximus – klar til at galoppere afsted til slikskålen! Find kostumet hos Coolstuff.

Rapunzel kjole - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel Kjole børnekostume

Prinsesse Rapunzel har en drøm om at se hvorfor lanternerne på himmelen kun vises på hendes fødselsdag. Det kræver dog at hun forlader det tårn hun har boet i næsten hele hendes liv. Hendes stedmor vil dog ikke have hun går, og derfor må hun gå stille med dørene. Sammen med hendes nye ven Flynn Rider flygter hun fra tårnets murer, og dette kan godt være en prøvelse, når man ikke kender til andet. Tag med Rapunzel på eventyr og hjælp hende med at finde svar på hendes store spørgsmål. Find kostumet hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 11 kl. 00.04.57 - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel kostume

Når barnet er iført denne flotte eventyrkjole, ligner din øjesten den populære Disneyprinsesse Rapunzel. Glem ikke at anskaffe en superlang paryk, som barnet kan bruge til alt muligt praktisk under de forskellige eventyr. Rapunzel-kostumet inkluderer en kjole af en høj kvalitet. Kjolen har forskellige violette nuancer og er fremstillet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

rapunzel vinter børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel vinterkostume

Holder dit barn til i et højt og køligt tårn om dagen, er denne fine kjole med kappe måske lige sagen! De lilla og lyserøde farver matcher i hvert fald helt bestemt, hvis dit barn tilmed har et super langt og lyst hår.
Kostumet inkluderer en skinnende lilla kjole med lyserøde ærmer i et fløjlslook. Foroven er der en fin broche med motiv af prinsesse Rapunzel samt skønne mønstre på maven. Der medfølger desuden en matchende kort kappe med hvid og fluffy krave. Find kostumet hos Partyking.

rapunzel kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Rapunzel kostume til børn

Rapunzel Rapunzel, lad dit hår falde ned!” Det citat kender de fleste fra det berømte eventyr om prinsessen, som er låst inde i et højt tårn. Den kedelige del slipper du for, men du kan derimod få en lige så smuk kjole, som den Rapunzel bærer. I denne lyserøde kjole vil du føle dig som en ægte prinsesse!
Kostumet giver dig en lyserød og lilla kjole i ægte prinsessestil med fine guldmønstre. Ærmerne er puffet ved skuldrene og forsætter dernæst med et gennemsigtigt stof. Find kostumet hos Partyking.

rapunzel kjole til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Disney Prinsesser: Rapunzel

Super sødt Rapunzel kostume, der gør enhver lille pige glad i låget. Denne Rapunzel kjole til børn er oplagt til fødselsdagen med Rapunzel tema, fastelavn eller leg i hjemmet. Find kjolen hos Temashop.

Frost kostume med Anna til børn

collage 5 - Disney prinsesse kostume til børn

Er dit barn særligt begejstret for Anna? Anna udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Anna kostume til børn:

anna kostume fra frost 2 - Disney prinsesse kostume til børn

Anna kjole fra Frost 2

Bliv genforenet med din søster i denne dragt som Anna fra Disneysuccesen ”Frost” og hjælp med at redde Arendal endnu en gang. Denne elegante kjole med høj hals har tryk, glimmerdetaljer, samt en aftagelig lilla kappe. Flot Anna-kjole til den, der gerne vil være prinsesse til karnevallet. Find kjolen hos Coolstuff.

frost 2 anna kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Anna kostume til børn

Klæd dig ud som den selvstændige Anna fra Frost-filmene. Med dette kostume på, ja så kan du både tage til udklædningsfest og halloweenfest, men du kan selvfølgelig bruge den til hverdag, for eksempel i skolen eller hjemme. Frozen 2 Anna Deluxe Børnekostume er et rigtig luksuriøst kostume til børn, som får din datter til at ligne Anna fra Frost-filmene. Find kostumet hos Partyking.

Frost 2 anna kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Frost 2 Anna kostume til børn

Dette Anna-kostume til piger under officiel Frost 2™ licens. Den består af en kjole med kappe. Denne kjole er lang, lavet i sort stof printet med gullige tegn. Bæltet er ligeledes påprintet kjolen. Kappen er lavet i lilla stof med åbninger ved ærmerne og er sået på kjolen. Dette Anna-kostume vil være perfekt til at sprede glæde når din lille princesse skal til udklædningsfest eller karneval. Find kostumet hos Vegaoo.

Frost 2 Anna guld kjole - Disney prinsesse kostume til børn

Frost 2 Anna guld kjole

Vores heltinder fra Arendelle er tilbage i Frozen 2. Klæd dig ud som Anna i denne skønne, gyldne kjole. Sko medfølger ikke.
I pakken medfølger en satin kjole med glimmer detaljer på top og nederdel. Bæltet der holder top og nederdel samlet har -ædelstens-detaljer. Jakken har et glimmer print. Find kjolen hos Temashop.

Anna frost kjole blå - Disney prinsesse kostume til børn

Frost Anna kjole

Vores heltinder fra Arendelle er tilbage i Olafs Frozen Adventures. Klæd dig ud som Anna i denne skønne kjole. Sko medfølger ikke. Find kostumet hos Eurotoys.

Frost kostume med Elsa til børn

frost kostume til børn, frost udklædning til børn, elsa kostume til børn, elsa udklædning til børn, anna kostume itl børn, anna udklædning til børn, olaf kostume til børn, olaf udklædning til børn, frost børnekostumer, disney børnekostumer, disney prinsesse kostume til børn, alletiders disney

Er dit barn særligt begejstret for Elsa? Elsa udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet en del forskellige bud på det oplagte Elsa kostume til børn:

Skærmbillede 2019 12 04 kl. 21.46.21 - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa kjole fra Frost 2

Lad dit barn klæde sig ud som den magiske Disney-prinsesse fra filmen Frost – Elsa. Dragten består af en flot kjole og passer perfekt til alle slags udklædningsfester til børn. Frost 2 Elsa Børnekostume er en rigtig skøn dragt til børn, som får dit barn til at ligne Elsa fra filmen Frost 2. Find kostumet hos Partyking.

frost 2 børnekostumer, frost 2 kostumer, frost 2 kostume til børn, frozen 2 kostumer til børn, frost 2 udklædning til børn, frost 2 elsa kostume til børn, frost 2 anna kostume til børn, frost 2 elsa børnekostume, frost 2 anna børnekostume, disney kostume til børn, disney prinsesse kostume til børn

Frozen 2 Elsa kostume

Klæd dig smukt som Elsa til næste kostumefest! Prinsessen fra den uimodståeligt populære filmserie Frost har fået børn over hele verden til at blive forelsket i filmene, og ifølge vores tidligere erfaringer kommer denne kjole også til at blive populær – uanet om den skal bæres til hverdag eller til en kostumefest. Dette frozen-kostume fås i tre forskellige størrelser passende til børn, og inkluderer en flot kjole i forskellige frostnuancer af blå. Kjolen er fremstillet af polyester af høj kvalitet og har en perfekt pasform. Find kostumet hos Partyking.

Frost 2 børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Frost 2 børnekostume

Lad dit barn klæde sig ud som den magiske Disney-prinsesse fra Frozen-filmen – Elsa. Dragten kommer i en deluxevariant, hvilket gør den liiidt sjovere at have på. Kostumet består af en flot kjole og passer perfekt til alle slags udklædningsfester. Frozen 2 Elsa Deluxe Børnekostume er en rigtig luksuriøs dragt til børn, som får dit barn til at ligne Elsa fra filmen Frost 2. Find kostumet hos Partyking.

Frost 2 Elsa lilla kjole - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa lilla kjole

Vores heltinder fra Arendelle er tilbage i Frozen 2. Klæd dig ud som Elsa i denne skønne, lilla kjole. Sko medfølger ikke. I pakken medfølger en satin kjole med glimmer detaljer. Find kjolen hos Temashop.Elsa kjole - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa kjole

Føl dig som en rigtig Disney-prinsesse! I denne smukke kjole er det muligt! Alle har engang drømt om at være Elsa fra den populære film Frost. I denne smukke kjole kan du komme til næste kostumefest som prinsesse Elsa.
Disney Frost/Frozen Elsa Teen Kostume er et officielt licenseret produkt. Kjolen er lyseblå med smukt tryk og den tynde kappe med lange ærmer har skinnende snefnug på. Find kostumet hos Partyking.

elsa børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Elsa børnekostume

Er din lille pige derhjemme helt vild med filmen “Frost”, og er Elsa yndlingskarakteren? Nu kan hun spille rollen som den søde snedronning Elsa med denne flotte dragt!
Elsa-kostumet inkluderer en lyseblå, glimtende kjole med mange fine detaljer. Kjolen er dekoreret med blinkende snefnug, et fint motiv af Elsa på maven og har ærmer af søde blonder. Der medfølger også en matchende kappe. Find kostumet hos Partyking.

elsa kostume til børn, elsa udklædning til børn, elsa tøj til børn, elsa kostumer, elsa børnekostumer, elsa kostumer til børn, frost kostumer til børn, frost kostume til børn, frost udklædning til børn, frost kjoler til børn, frost tøj til børn, frost festkostume, frost luksus kostume, elsa fra frost kostume, frozen kostume, alletiders disney, elsa gave, frost gaver

Frost Elsa kostume

Nu kan du og din veninde være Elsa og Anna til kroningen. Her er den kjole Elsa havde på, da hun blev dronning i Frost. Find kostumet hos Temashop.

Tornerose kostume til børn

collage 6 - Disney prinsesse kostume til børn

Selvom Tornerose har en del år på bagen, er hun stadig en elsket figur hos mange små prinsesser. Tornerose kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Tornerose tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Tornerose kostume, se bare med her;

Skærmbillede 2018 01 10 kl. 23.30.03 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose kostume

Tornerose stikker sig på en spinderok og falder i en dyb søvn og kan kun vækkes af et ægte kærlighedskys. Klæd dig ud som den smukke Disney prinsesse Tornerose i denne smukke kjole med tilhørende kappe. Find Tornerose kostume hos Temashop.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.15.03 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose kostume til børn

Hvem ønsker at være kedelig og sove i hundrede år, når du kan have det sjovt til festen og være en rigtig prinsesse? Tornerose-kostumet inkluderer en lyserød kjole med Tornerose på forsiden og hvide skuldre. Kjolen har lyserøde stropper og er dekoreret med blonder og en matchende sløjfe foran. Find kostumet hos Partyking.


Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.40.43 - Disney prinsesse kostume til børn

Tornerose børnekostume

Tornerose – det er tid til at vågne op og tage til udklædningsfest! Det kan man nemlig godt holde til, selvom man er klædt ud som den sovende skønhed. Får du øje på en ten, så hold fingrene væk! Find kostumet hos Temashop.

vendbar tornerose kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Lille Vendbar Tornerose og Belle børnekostume

Elsker du Tornerose og Belle fra Skønheden og Udyret? Iført denne smukke vendbare kjole kan du klæde dig ud som begge prinsesser. På den ene side bliver du den smukke prinsesse Aurora fra Disneys Tornerose film og på den anden side den smukke prinsesse Belle fra Skønheden og Udyret. Find kostumet hos Temashop.

tornerose børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Flot Tornerose Kjole børnekostume

En sovende skønhed som ligger i sit tårn klar til at blive kysset af sin drømme prins. Skal det være dig? Tornerose er en skønhed uden lige, og med hendes smukke udseende udgør hun en trussel for den onde dronning. Find kostumet hos Temashop.

Tornerose børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide børnekostume

Dette kostume af Tornerose™ består af en ærmeløs kjole i lyserød satin (fodtøj er ikke inklusiv) . Den poser ud ved taljen og er udstyret med stof af flor ved halsudskæringen. Denne kjole er ideel til at lade dit barn genopleve den vidunderlige historie om Tornerose™ til karnevallet eller til en kostumefest. Find det hos Vegaoo.

 

Snehvide kostume til børn

 

collage 7 - Disney prinsesse kostume til børnEventyrfiguren Snehvide har været en klar favorit for både de store og de små helt tilbage fra slutningen af 1930’erne, hvor filmen udkom. Nu kan dit barn klæde sig ud som den smukke pige og føle sig virkelig fin til udklædningsfesten. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Snehvide kostume til børn, se bare med her:

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 21.32.37 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide kostume

Lille Spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her? Iført denne fantastisk smukke kjole med kappe bliver du Snehvide og er den smukkeste i kongeriget. Find kostumet hos Temashop.

snehvide kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide børnekostume

Dette er en smuk kjole, som ser ud præcis som Snehvides kjole fra Disney-filmene. Den har alt, hvad en prinsessekjole skal have: den glitrer, den har pufærmer, den har mange fine detaljer og selvfølgelig medfølger der et diadem. Tag nu blot ikke en bid af æblet! Snehvide Glitrende Børnekostume er en glitrende kjole, som ser ud som Snehvides kjole. Underdelen er gul, overdelen er blå med røde og guldfarvede detaljer og den har korte pufærmer. Kjolen har en hvid høj krave. Den er fremstillet i 100 % polyester. En guldfarvet tiara med røde sten medfølger. Find kjolen hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 22.05.38 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide børnekostume

Denne flotte kjole fra Disneys Snehvide kommer garanteret til at imponere alle skovens dyr – og selvfølgelig også de syv små dværge! Sørg nu for at dit barn holder sig langt væk fra den uhyggelig dronning og hendes æbler. De ser sikkert rigtig appetitvækkende ud, men de har en ækel effekt på den som tager sig en bid!
Snehvide Børnekostume Premium inkluderer en højkvalitets kjole. Kjolen er mørkeblå, lyseblå, rød, hvid og gul, og den er lavet af polyester. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 12.52.46 - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide kostume

Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her? Det er naturligvis dig, når du bærer dette Snehvide-kostume! Bliv en rigtig klassisk Disneyprinsesse til udklædningsfesten, men undgå gerne at spise æbler! Find kostumet hos Coolstuff.

Snehvide børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide børnekostume

I smukke kjole vil dit barn få mulighed for at opfylde sin drøm om at leve som prinsesse for en dag. Perfekt til kostumefester eller temafødselsdage, men også til at have derhjemme i udklædningskassen til sjove og kreative lege. Snehvide Børnekostume er i farverne rødt, blåt og gult og ligner den kjole, som eventyrprinsessen Snehvide bærer. Den gule kjole har et ydre lag af tyl, og på brystet sidder røde pailletter for at gøre kjolen ekstra festlig. Rødt diadem med sløjfe indgår også. Find kostumet hos Partyking.

Disney snehvide kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Snehvide kostume til børn

Dette Snehvide™-kostume til piger er lavet under officiel licens fra Disney™. Det består af en kjole, en kappe og en hårbøjle (sko er ikke inkluderet). Kjolen har korte pufærmer og er lavet i blå og rød. Busten er marineblå i veloureffekt. Den er pyntet med en lyseblå kant samt rød snørring. Der er printet et billede af Snehvide™ på forsiden. Kjolen har en stor krave i skinnende hvid. Bunden af kjolen er lavet i gult satinstof. Kostumet lukkes i ryggen med velcro. Der følger en rød satinkappe med der sættes på ryggen med velcro. For at fuldende kostumet følger en hårbøjle med en rød sløjfe med. Dette fantastiske kosutme er perfekt til at blive en ægte Disney-prinsesse til en fødselsdag eller udklædningsfest! Find det hos Vegaoo.

 

Klokkeblomst kostume til børn

collage 8 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst kostume er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Klokkeblomst/Peter Pan tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Klokkeblomst kostume, se bare med her:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.01.27 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst kostume

Nu kan dit barn træde ind i eventyrets magiske verden iklædt dette bedårende Klokkeblomst med Pynt-kostume. Gad vide, hvilke eventyr der venter, når dit barn flyver rundt over trætoppene på vej mod Ønskeøen! Kostumet omfatter en fin grøn kjole med pynt og tyl, der er syet med en fin lag på lag-effekt forneden. På maven findes der lilla, smukke søm, ligesom dragten har en matchende kant foroven samt et yndigt motiv af en fe. Der medfølger også et par matchende grønne vinger. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.03.33 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst børnekostume

Klæd dig ud som Klokkeblomst til fastelavn (eller halloween) og flyv rundt med dine søde, lyserøde vinger! Klokkeblomst er virkelig imponerende modig i forhold til at være så lille. Hendes mod gør, at hun kan beskytte Peter Pan fra skurke, som vil ham det ondt. Kostumet inkluderer en kjole og et par vinger. Kjolen er lavet af et grønt, skinnende materiale. Find kostumet hos Partyking.Skærmbillede 2018 12 10 kl. 20.08.32 - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst kostume

Klæd dig ud som den smukke fe Klokkeblomst i denne flotte grønne kjole og kast med dit magiske tryllestøv. Find kostumet hos Temashop.

Fe børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Fe børnekostume

Klokkeblomst er blevet en af Disneys hovedkarakterer og har nu forladt Peter Pan for at fokusere på sit eget liv. Med denne fedragt får din datter en grøn kjole med løvformet overtræk og pailletdetaljer. Der medfølger selvfølgelig også et par af Klokkeblomsts vinger! Find kostumet hos Partyking.

klokkeblomst kostume til børn, klokkeblomst udklædning til børn, klokkeblomst tøj til børn, klokkeblomst kjole til børn, peter pan kostume til børn, disney børnekostumer, disney kostumer til børn, alletiders disney

Klokkeblomst børnekostume

Drømmer du om at flyve en tur til Ønskeøen sammen med Peter Pan og alle vennerne? Så er dette fine Klokkeblomstkostume lige sagen! Du får den flotteste kjole, de sejeste vinger og sødeste tøfler til de små fødder. Spred lidt tryllestøv over de andre og tag dem med på eventyr! Find kostumet hos Temashop.

klokkeblomst kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst børnekostume

Klokkeblomstdragten er officielt Disney™ licenseret. Dragten består af en kjole og et par vinger. Kjolens øverste del af lavet af satin med grønne og blå motiv og kantebånd med blå pailletter. Kjolen er røn og har flere lag af glinsende tyl og stof som giver kjolen en fin farve og volumen. Vingerne er lavet af stof med pailletter og sidder fast på kjolen med velcrobånd. Dragten leveres i en pakkeæske og er en rigtig drømmehave til alle små feer til fødselsdagsfesten eller fastelavn. Find kostumet hos Vegaoo.

klokkkeblomst børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Klokkeblomst kostume til børn

Klokkeblomst dragten er officiel Disney™ licenseret og består af en kjole og et par vinger (strømpebukser og sko indgår ikke). Den øverste del er lavet i et satingrønt stof med lilla arabeskmønster og pailletter. Kjolen er grøn med flere lag glimtende tyl som giver den fin volumen. I taljen er der et lilla bælte som pynter dragten, ligesom den grønne blomst af tyl. De tynde lilla vinger er dækket med glimmer og de sættes fast på kjolen ved hjælp af velcro. Gør som Klokkeblomst og kast lidt magisk pulver på dine venner til fødselsdagsfesten eller fastelavn. Find kostumet hos Vegaoo.

Pocahontas kostume til børn

pocahontas kostume til børn, pocahontas kostume, pocahontas udklædning til børn, pocahontas kjole, pocahontas tøj, pocahontas, disney kostume til børn, disney kostumer, disney prinsesse kostume, disney prinsesse kostumer, alletiders disney, pocahontas gaver

 

prinsesse pocahontas børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Prinsesse Pocahontas børnekostume

Pocahontas kjole til børn med mange fine detaljer. Kjolen er oplagt til fødselsdagen med Pocahontas tema, fastelavn eller leg i hjemmet. Find den hos Temashop.

pocahontas børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Pocahontas børnekostume

Dette prinsessekostume til piger er under officiel licens af Disney™.  Dette kostume består af en smuk kjole der vil forvandle dig til Pocahontas. Denne kjole er i beige/gul stof med satineffekt med smukt tyrkis print. Et brunt belte er til stede på kjole ved taljen som fuldender denne Pocahontaskjole. Kender du en lille indianer prinsesse som drømmer om at klædes ud som Pocahontas til fastelavn så er dette kostume perfekt. Find kostumet hos Vegaoo.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.22.49 - Disney prinsesse kostume til børn

Pocahontas børnekostume

Sød indianerpige kjole i god kvalitet, der passer til børn. Så klæd din datter flot ud til fastelavn, i denne fine sag. Det eneste hun så mangler er lidt indianer-sminke og nogle fine fletninger. Find kostumet hos Temashop.

Elena fra Avalor kostume til børn

collage 1 - Disney prinsesse kostume til børn

Elena kostume er oplagt til både fastelavn, halloween, udklædning til fødselsdagen med Elena fra Avalor tema eller til leg i hjemmet. Vi har på Partyking fundet lidt forskellige bud på et smukt Elena fra Avalor kostume til børn:

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.09.03 - Disney prinsesse kostume til børn

Elena fra Avalor børnekostume

Elena fra Avalor-kostumet omfatter en rød kjole med meget flotte detaljer såsom et bælte, volanter og et lille billede af prinsesse Elena i form af et smykke, der sidder på kjolen. Dette er et officielt licenseret produkt. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.13.01 - Disney prinsesse kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Bor der en ondskabsfuld heks i jeres kvarter? Så er denne fine dragt perfekt til dit barn! Med den forvandles hun nemlig til selveste Elena fra Avalor som blandt andet er ekspert i at bortvise onde hekse.
Elena fra Avalor Balkjole Børnekostume inkluderer en rød balkjole med en yndigt flæse-krave øverst og flæse-detaljer på underdelen. På maven er der skinnende pailletter og fine blomstermotiver på skørtet. Der indgår også en matchende krone. Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 10 kl. 19.15.08 - Disney prinsesse kostume til børn

Elena fra Avalor kostume

Dette kostume til piger forestiller Elena fra Avalor og er lavet på officiel licens fra Disney™. Kjolen er i rød satin. Overdelen har et portræt af Elena fra Avalor™. Stropperne er elastiske og er pyntet med tyl med røde pailletter. Kjolen er elastisk i taljen og passer til forskellige kropstyper. Bunden af kjolen er krydset og pyntet i kanten med rød tyl med pailletter. Dette kostume er perfekt til at blive Elena fra Avalor til fastelavn eller en fødselsdag. Find kostumet hos Vegaoo.

 

Jasmin kostume til børn

collage 9 - Disney prinsesse kostume til børn

Til trods for at eventyret om Aladdin efterhånden har en del år på bagen, er Jasmin stadig en populær figur, der hørt blandt Disney prinsesserne. Jasmin kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Aladdin/orientalsk tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.00.54 - Disney prinsesse kostume til børn

Jasmin børnekostume

Hele byen vil have øjnene på den, der viser sig som prinsesse Jasmin i denne dejlige dragt. Mange prinser kommer til at blive nådeløst forelsket, og de flyvende tæpper vil stå i kø, klar til at flyve sammen med prinsessen rundt i hele verden. Bare hold godt øje med ækle Jafar, for med sine ækle tricks må han siges at være en yderst værdig Disneyskurk! Find kostumet hos Partyking.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 11.03.36 - Disney prinsesse kostume til børn

Jasmin børnekostume

Kan din pige lide at klæde sig ud, så er dette kostume det helt rigtige valg. Hun bliver som taget ud af Aladin tegnefilmen i dette flotte Jasmin kostume. Find kostumet hos Temashop.

Jasmin børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Jasmin børnekostume

Jasmin er en viljestærk prinsesse, som altid søger nye eventyr. Hvis det lyder som dit barn, er dette kostume perfekt til ham eller hende til næste maskerade! Med en mini-Jasmin på festen kan alle gæster være sikre på, at det bliver en spændende fest.
Jasmin Glitrende Børnekostume er en blå, glitrende jumpsuit, der forestiller prinsessen Jasmin fra Disney-filmen Aladdin. Den har et gyldent og lyserødt mønster, en gennemsigtig nederdel og en gylden tiara. Find kostumet hos Partyking.

jasmin kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Prinsesse Jasmin kostume

Glem Paris og Milano! Bazaren i Agrabah er stedet, hvor du finder det flotteste tøj til en rigtig prinsesse. I denne karnevalsdragt befrier du verden for den onde Jafar. Glem ikke at tage Aladdin og Ånden i lampen med dig. Tilsammen er I uovervindelige! Find kostumet hos Coolstuff.

Prinsesse Jasmin børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Prinsesse Jasmin børnekostume

Som den selvstændige prinsesse, du er, kan kun det bedste være nok. Med denne superfine karnevalsdragt til børn forvandles du til Aladdins store kærlighed Jasmine. Tilsammen befrier i Agravah og karnevallet fra den ondsindede troldmand Jafar! Find kostumet hos Coolstuff.

Jasmin børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Jasmin kostume til børn

Dette Jasmin kostume til piger er under officiel licnes af Disney™ og består af en overdel, bukser og en tiara. Denne overdel er med fine stropper i stof med satin look. Et hvidt stykke tyk med glimmer er til stede ved skuldrene. På forsidne af overdelen er den smukke prinsesse Jasmin påtrykt på midten og slutter i en smuk blomst. Bukserne er i samme blå stof med et lag af tyl med lilla mønster. En elastik er til stede ved fødderne af disse bukser som giver en puf effekt. Skal du ud på det flyvende tæppe til fastelavn er dette Jasmin kostume perfekt. Find kostumet hos Vegaoo.

Tiana kostume til børn

tiana kostume til børn, tiana udklædning til børn, disney prinsesse udklædning til børn, disney prinsesse kostume til børn, alletiders disney

Tiana kostume til børn er oplagt til både fastelavn, halloween udklædning til fødselsdagen med Tiana tema eller til leg i hjemmet.

Skærmbillede 2018 12 12 kl. 10.46.05 - Disney prinsesse kostume til børn

Tiana kostume

Med denne utroligt søde kjole forvandles du til den fine prinsesse fra Disneyfilmen “Prinsessen og Frøen”. Dette prinsesse Tiana™ kostume er under officiel Disney™ licens og består af en kjole med krone (sko ikke inkl). Kjolen er lavet i satinstof, med stropper og er lysergrøn. Den er printet med små mønstre og motiver fra Prinsessen og frøen. Der er et portræt af prinsesse Tiana på brystet. Der følger en krone med. Dette kostume er perfekt til fastelavn eller til en temafest med prinsessetema. Find kostumet hos Vegaoo.

 

Ariel kostume til børn

collage 10 - Disney prinsesse kostume til børn

Ariel kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Den lille havfrue tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet lidt forskellige bud på et flot Ariel kostume til børn, se bare med her:

Skærmbillede 2018 09 30 kl. 13.59.55 - Disney prinsesse kostume til børn

Ariel kostume til børn

Havet er dybt, og der finder man blandt andet Disneyprinsessen Ariel. Men når havfruen skal til kostumefest, byttes finnen ud med en kjole! I dette børnekostume kan du danse løs med alle landkrabberne! Find kostumet hos Coolstuff.

ariel kostume til børn - Disney prinsesse kostume til børn

Ariel kostume til børn

Dybt nede i havet finder man Disneyprinsessen Ariel. Nu er hun dukket op til overfladen og er klar til at gå til kostumefest. I denne meget søde kjole har hun byttet finnerne ud med en smuk kjole. Perfekt til alle, som vil være prinsesse for en dag! Prinsesse Ariel Børnekostume indeholder en skinnende kjole i satinfinish med et portræt af Ariel på brystet og med mange fine detaljer. Find kostumet hos Partyking.

ariel børnekostume - Disney prinsesse kostume til børn

Ariel kostume til børn

Drømmer dit barn om et liv på bunden af havet sammen med klovnefisken Tumle og den aristokratiske krabbe Sebastian fra Disneys “Den Lille Havfrue”? Så er denne dragt det helt rigtige! Dragten henvender sig til alle de børn, som drømmer sig væk til Disneys berømte eventyr og historier om havfruer og prinser.
Du modtager en havfruedragt i satin med en lille tiara. Dragten er lyseblå og lilla. Find kostumet hos Partyking.

SE OGSÅ: Disney prinsesser kostume til voksne

Indlægget Disney prinsesse kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!